Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sen dotasin yorma kafani bu tür seylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 innovation iyi zatende, diğer zerglerinde tewmbelliği bırakıp life gibi adam gibi oynaması lazım. yok artık öle kafana göre istediğin orduyu basmak. bak tlo nicelerini dize getirdi bu ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Seele said: sen dotasin yorma kafani bu tür seylere. enson rage quit yaptın sonrasında gören olmadı seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 3.2 bitmeden yazıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 baneling güzel ünite ya, o ilk yeri roachlarla geçemzdi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 pff zerg op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ZErg op değil Terran dur şu base'i alayım işçiyide bol bol yapayım sonra ekonomiyi toplayıp gelen bol bol mineral ile MMM yapıp dalayım diye düşündü scout etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ıyy bu map ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 samaella said: Seele said: sen dotasin yorma kafani bu tür seylere. enson rage quit yaptın sonrasında gören olmadı seni :D abi zaten oynamasini bilmiyorum kafamda biri olunca ve sürekli ötünce dellendim daha da sictim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 zerg inatla almadı base ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bu sefer scout etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Niye böyle saçma şeyler yaptı Symbol anlamadım. İlk maçta çok da ezilmemişti aslında. Birkaç hata yaptığı için yenilmişti, öyle "all in yapmazsam yenemem" diyecek bir durum yoktu. Neyi umdu yani, Innovation tank diye bir ünite olacağını hatırlamayacak mıydı 4 maç boyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 tamam Terran imba ama innoda iyi oynadı kaybetmeyi hakkeden taraf symbol oldu arızalı herif. Benim bile yapmayacağım hataları yaptı yazıklar olsun be zerglerin yüz karası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Abi scoutla alakası yokki, adam çıkmış tank ve 3m. Bu hala zergling roach ile pıttırı pıttırı dolanıyor. Terranla aynı base sayısıyla oynadığı için yenildi aslında. Kocaman harita yayıl gitsin mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 İş yüzünden gene maçları kaçırmışız ya -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bakalım soulkey ne yapacak. neyse imba toss finale kalamamış gene. yetenekleri yok yaw o kadar imba race gene finalde zerg terran var peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar