Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL 2013 season 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
innovation iyi zatende, diğer zerglerinde tewmbelliği bırakıp life gibi adam gibi oynaması lazım. yok artık öle kafana göre istediğin orduyu basmak.

bak tlo nicelerini dize getirdi bu ay
Mesaj tarihi:
ZErg op değil Terran dur şu base'i alayım işçiyide bol bol yapayım sonra ekonomiyi toplayıp gelen bol bol mineral ile MMM yapıp dalayım diye düşündü scout etmedi.
Mesaj tarihi:
samaella said:

Seele said:

sen dotasin yorma kafani bu tür seylere.

enson rage quit yaptın sonrasında gören olmadı seni :D

abi zaten oynamasini bilmiyorum kafamda biri olunca ve sürekli ötünce dellendim daha da sictim.
Mesaj tarihi:
Niye böyle saçma şeyler yaptı Symbol anlamadım. İlk maçta çok da ezilmemişti aslında. Birkaç hata yaptığı için yenilmişti, öyle "all in yapmazsam yenemem" diyecek bir durum yoktu. Neyi umdu yani, Innovation tank diye bir ünite olacağını hatırlamayacak mıydı 4 maç boyunca?
Mesaj tarihi:
tamam Terran imba ama innoda iyi oynadı kaybetmeyi hakkeden taraf symbol oldu arızalı herif. Benim bile yapmayacağım hataları yaptı yazıklar olsun be zerglerin yüz karası.
Mesaj tarihi:
Abi scoutla alakası yokki, adam çıkmış tank ve 3m. Bu hala zergling roach ile pıttırı pıttırı dolanıyor. Terranla aynı base sayısıyla oynadığı için yenildi aslında. Kocaman harita yayıl gitsin mübarek.
  • Yeni Oluştur...