Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bir Prag gezisi Ehh biraz geç yazdık bunu yav? 1 hafta önce falan geldim Prag denilen şahane şehirden biraz anlatalım resimleri yıkattık kamerayıda bağladım bu Prag(Prague) gezisi Pragdan uçaktan indik sonra gezdik bolbol:P Para birimi KRON çok hoş şekilde UO daki 1 gp ye 1 kron eşit eheh 100KRON 6milyon ediyo nah buda çektiğim fotolar Gallery nah buda roads of prague adlı animasyon tamam daalın üşeniyorum daha yazmaya Not:Resimlerin altına comment atılabiliyor[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç! MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Kasım 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Kasım 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ne? 1 gp 1 kron ne alaka?[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Prague ülke mi? Çek Cumhuriyeti sınırları dahilinde biliyordum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Prag bir şehir Chemical ülkeside ÇekCumhuriyeti. Bide resimler küçük. nerde bunların büyükleri!![signature][hline]i love this game! tractor pulling [Bu mesaj Fistan tarafından 25 Kasım 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 biiliyoruz be[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç! MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 benim yazdıklarımı bırakın resimlere bakın işiniz gücünüz hatamı bulmak[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç! MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hata bulmaktan ziyade ben seni bilgilendireyim istedim. ama biliyomuşsun. yoksa chemical bi hata yapsada yüzüne vursam diyecek halim yok. Resimler güzel.63 ünede bakamadım.ama küçük hepsi.[signature][hline]i love this game! tractor pulling [Bu mesaj Fistan tarafından 25 Kasım 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Prague dediğin ingilizcesi. Praha olacak =P.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 prag yaaa[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 siz demirci resimlerine baksanıza süper yaaww Chem demirciden kapsaydın bir iki taktik yaw bizde açardık burada Blacksmith :D[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 harbi ya kemi niye küçük attın ki siteye? resimler güzel ama şöle dadundan yenemiii[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Guzel resımlerde guzel :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 chem şunları büyüt be canım, olmaz ki böyle küççük küççük.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 guzel prag a gidebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 babam gelince unicum die bişi getirmişti üstünde ilk yardım haçı war soğukta süper oluomuş içtikten sonra dal da.sak soyuna gelio insanın sıcaktan manyaq bişi ki adamlar için unicum rakı gibiymiş sık sık içerlermiş adam ölürlan bide becherova die bişi 41 çeşit baharattan yapıla n bi içki onunda tadı süperdi.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 prag a gidip de hiç çek kızı fotosu çekmemek..[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 prag'a gitmek istiyorum çok süper bi şehir[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: arcane, 25 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: prag a gidip de hiç çek kızı fotosu çekmemek.. hakikaten ya çek hatunları dünyada yoktur mankenleri yeter bea :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Hele gece hayatı cok guzeldır prag'ın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 valla bende de oyle digital camera olsa her cektigim fotograf gusel olur benım 6600 var onla cektigim fotgrafları ggorsenız of of bide digital olsa anaamm[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya resimler kameradan hede çıkışı yok usb ile küçük geliyor elimde diil bide klasik fotoraf çekimlerim var onnarıda atacam scanleyip ya blacksmith var 2 tane hastası oldum izledim bütüngün yaa:D bilmem kaç dakkalık çekimi var[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç! MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Ruby_DraGon, 25 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Hele gece hayatı cok guzeldır prag'ın heryer ışıl ışıl bütün tarihi eserler aydınlatılmış ve dibinde oturup birşeyler içince kimse birşey demiyor bizde şehir içindeki eserler ya yıkılmaya bırakılıyor yada hayvani şekilde korunulup bakmak bile bilmem kaç milyona yapılıyor dokunulmuyor pragda ise bütün eski binalar korunuyor ışıklandırılıyor ve halka açılıyor ki bu yüzden şehir çok güzel adamlar kârı bizim gibi eserlere bakanlardan değil bakıp beyenip bisürü adam getirenlerden kazanıyor tabi bazı yerlere girmek içinde teknolojik bişi varsa (mesela kulede asansör koymuşlar sırf camdan resmen şahane) 50 60 krona yani 3 4 milyona geliyor yani masrafı varsa oranın az bişi veriyorsun ama en güzel şey old town da bi yere oturup satılan bisürü değişik şeyleri izliyip bişiler atıştırmak genede gideceeeeeeem istiyooom süper yer uo ya girmiş gibi oluyorum ps: ayrıca Sex Machines Museum var sırf makenik olayları içeren meraklısına duyurulur..[signature][hline]Cennection=Cennetteki bağlantı türü ahaha aheaea a iğrenç! MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Praha türkçesi değil onların abuk dilinde Prag manasına geliyor =P.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yarabbim sen buyuksun arkadasklar sonuctan anliyonuz pragin cek cumhuriyetinde boyle bir yer oldugunu[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 eheh uluslarararası bi krize yol acmadan sag salim dondugun icin sevincliyiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar