Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fatih terimin artislikte kendini aştıgı mac olmuş resmen, hasan şaş şaşırtmadı zaten futbolcuykende boyle maganda itin tekiydi. FT'nin manevi oglu ne de olsa, imam cemaat olayı. umit davala ne yaptı gormedim. ertelenen 2 macı da koysunlar filan diye acıklama yapmıs FT, umarım koyarlar toplamda 5 mac filan versinler de aklı basına gelsin. Rıdvana filan laf etmiş baya guldum, rıdvanda olan adamlıgın bırak 10 u 100 de biri kadar adam olmayan terim hehe.. heryerde kalitesini konusturuyor. 3-0 real madrid hezimeti teknik heyeti fazla sarsmış, medyanın şişirmelerine kanıp onlarda gerekenden fazla inandılar heralde ki, hayal kırıklıgı sinire donusmus. ekleme : muslera cidden cok ama cok iyi bir kaleci. bu arada topikte baya fazla kufur var, onları sıradan futboldan almaya baslayalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 et@kuddusi mavra: abi kusura bakmada sen hiç akilli adam gibi konusmuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Zegna said: hasan şaş şaşırtmadı zaten futbolcuykende boyle maganda itin tekiydi. hasan sasin alti sifirlik maçtaki kirmizisi geldi direk aklima bu maçta surat ifadesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bakmadım kusura abi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 banhammer.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Zegna said: bakmadım kusura abi:) sana demediki onu neden yöneticiyim yönetirim diye girdin adama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 saksakci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/ve-fatih-terim-bombaladiSXHBQ322485SXQ bu arada su acıklamadan FT nin ne kadar megaloman bir maganda oldugu daha iyi anlasılıyor :) FT ve hasan sasın yaptıgı hareketler minumum 2-3 mac.. uzerine yapılan acıklama, yaparım ederim soyleyim boyleyim, kucuk daglari senmi yarattın FT haha :) su acıklamar uzerine federasyonun ertelenen 2 macıda koyup 5 mac cakması lazım Terim'e, Gs ye saha kapatma cezası lazım ama gorecegiz bakalım varmı o yurek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 maganda diye boşa denmiyor, kameramana bile saldırmış adam. http://www.youtube.com/watch?v=MpJV5aXVh4Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Saha kapatma olacağını zannetmiyorum sicil temiz olduğundan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 topu yere vurdugu dısında aıtlmasına sebep gosterilen bisey yok ortada kufur etse heralde cıkıp konusacak hali yok sonucta yazıcak dimi orda kufur etti diye. Ama otomatikten salla nasılsa kufretmistir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 olay atıldıktan sonra yaptıkları zaten abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bu aksam adamlikla ilgili amma ahkam kesildi be, en son bomba ridvanin adam gibi adam olmasi. Ben objektifim dedi sonra hayir fenerin tarafiyim dedi. Basbakanla gorusmedim dedi, evinden cikti. Buldugu her firsatta inceden gs'ye giydirmeye calisti; arenada kucukleri dovuyorlar diye hakemleri etkilemeye calisanlarin basinda. Bu sahis simdi adam gibi adam, Fatih Terim maganda. Birakin ya, hakaret dolu mesajlar ile kendinizi tatmin ediyorsaniz bu sizin adamliginizi gosteriyor. Karsi karsiya geldiginde daha gozunun icine bakamadan konusamayacagin insanlara, küfür nedir ya, terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Olay atılmamamsı gerekmesi aynen ordu macında oldugu gibi hakemler keyfi kahya atıyo adam da deliriyo. Delirdikten sonra yaptıklarım icin ozur dilerim dedi cıkıp ama topu yere vurdugu icin atılır mı bi adam allah askına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 serhat FT kendisine ayrılan yerden dısarı cıkıyor, topu orda yere vuruyor arkasını donuyor, soyluyor birseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bisey soylemedim diyo adam niye yalan soylesin soylese ortaya cıkıcak. 1 adım dısarı atıp topu yere vurdu diye adam atılır mı yapmayın alternative motive olmasa boyle seyler olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 LordVithar said: Bu aksam adamlikla ilgili amma ahkam kesildi be, en son bomba ridvanin adam gibi adam olmasi. Ben objektifim dedi sonra hayir fenerin tarafiyim dedi. Basbakanla gorusmedim dedi, evinden cikti. Buldugu her firsatta inceden gs'ye giydirmeye calisti; arenada kucukleri dovuyorlar diye hakemleri etkilemeye calisanlarin basinda. Bu sahis simdi adam gibi adam, Fatih Terim maganda. Birakin ya, hakaret dolu mesajlar ile kendinizi tatmin ediyorsaniz bu sizin adamliginizi gosteriyor. Karsi karsiya geldiginde daha gozunun icine bakamadan konusamayacagin insanlara, küfür nedir ya, terbiyesizlik. FT kim kardes, sonradan gorme megaloman bir maganda, her fırsatta yaptıgı acıklamalar, saha icinde yaptıgı hareketlerle bunu gosteriyor zaten. Hadi ben Fenerbahceliyim, FT konusunda objektif olamıyorum diyelim, sunu takım tutmayan 10 kisiden 8 i aynı soyler. su karsı karsıya gelme konusuna cok guldum yanlız, allah FT allah, yallah cinler yallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Hahahaha bu nasıl bir pis herif ya, hocasından farkı yok gerçi yargılamamak lazım ne öğrendiyse o adam. SeaGle said: Xenus said: said: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529508_530428767015823_1037022886_n.jpg Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’dan Deklarasyon 6 Nisan akşamı oynanan Galatasaray-Mersin İdman Yurdu Süper Lig 28. Hafta karşılaşmasında, eğer takımımızın ve taraftarlarımızın gösterdiği olağanüstü direnç olmasaydı bu provokasyon çoktan hedefine ulaşmış olacaktı. Bu gayretlerin, ligin bitmesine artık sayılı ve kritik haftalar kala, belli odakların tasarladığı planlı ve organize bir hareketin mahsulü olduğunu düşünmemiz için maalesef ciddi emareler bulunmaktadır. Tüm spor kamuoyu hissetmekte ve bilmektedir ki, artık unutmak istediğimiz çok yakın bir geçmişte kapalı kapılar ardında ve masa başında bugüne kadar birçok organizasyon yapılmış, bunu uygulamak üzere belli isimler görevlendirilmiş ve bu gayretler birçok kez de maalesef başarıya ulaşmıştır. Eşit rekabet ve adaletli yönetimler üzerine kurulmuş bir lige milyarlarca liralık yatırım yapan kulüpler, sponsorlar ve her şeyden önemlisi hayatının önemli bir bölümünü bu spora adamış futbolseverler için, OYUNUN ADALETSİZ OLDUĞU endişesinin ortaya çıkması, gerekli tedbirler derhal ve gecikmeden alınmaz ise, bütün spor sektörünü tehdit eder boyuta ulaşmak riski ile karşı karşıyadır. Ayrıca, bu gidişatın, zaten son yıllarda büyük yara aldığı bilinen ve çok önem verildiği her fırsatta altı çizilerek ifade edilen ligimizin MARKA DEĞERİni tamamen sıfırlayacağı da ortadadır. Galatasaray Spor Kulübü, futbolu anlamsızlaştıran bu oyunun bir seyircisi olmayacaktır. Taraftarımızın bundan emin olarak tahriklere kapılmamalarını, saygın ve sağduyulu duruşlarını devam ettirmelerini önemle rica ediyorum. Ünal Aysal Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Fixd. Aziz Yıldırım ın 17 ye 1 ağlaması bu :D O kadar trolleyen Aysal şimdi kendisi de yapıyor, aciz adam hahaha Ne leş bir futbolumuz var yahu, bu tip adamlar yüzünden takımlar, taraftarlar birbirine kin kusuyor, Allah belasını versin hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Terim'in atılması keyfi falan değil gayet doğru. 1 kişi eksik kendi sahasında 0-1 yeniliyorken klasik hakemlerin üzerinde baskı kurmaya çalıştı Fatih Terim. Sınırlarını ve sabırlarını zorladı ve neticesinde aldı cezasını. Yanında Hasan Şaş gibi tornayı bozacak bir odun var ayrıca. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/12341_364464953662620_1154029943_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Fenerliler sevinmiş sanırım FT ceza alacak diye de, bence de alsın, bu kalibredeki adamlar TD siz oynasa da alırlar bu ligi rahat. Sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Zegna said: FT kim kardes, sonradan gorme megaloman bir maganda, her fırsatta yaptıgı acıklamalar, saha icinde yaptıgı hareketlerle bunu gosteriyor zaten. Hadi ben Fenerbahceliyim, FT konusunda objektif olamıyorum diyelim, sunu takım tutmayan 10 kisiden 8 i aynı soyler. su karsı karsıya gelme konusuna cok guldum yanlız, allah FT allah, yallah cinler yallah :D Gulmene hic sasirmadim, kendini inkar etmis olurdun zaten baska durumda. Neyse durmak yok hakarete devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahaha cezayı hafifletmek için yapmayacakları yok http://s14.directupload.net/images/130406/plq7pdlm.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 benjani said: maganda diye boşa denmiyor, kameramana bile saldırmış adam. http://www.youtube.com/watch?v=MpJV5aXVh4Q evet sadece topu yere vurmuş yani, çok masumane bir görüntü şu birde çıkıp yüzsüz yüzsüz saha dışında basın toplantısı yapıyor kime rep kasıyorsun birader diye sorarlar adama gerçi onu çekme bunu çek diyen bir adamdan bahsediyoruz maganda herif. dramaya gerek yok şu videoyu izleyen bir insan bu adamın en ruh halinde yapısında oldugunu bilir tabi bende istemem son haftalarda saraçoğluna 1 puan farkla gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 benjani said: ahaha cezayı hafifletmek için yapmayacakları yok http://s14.directupload.net/images/130406/plq7pdlm.swf Ahaha abi lütfü hoca hangı lütfü bu arıboğanmı ? birde artislik yapı ben gelmeyacaktım siz çağırmışınız aman ha ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ta kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar