Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Galatasaray AŞ - Mersin İdman Yurdu [6 Nisan Cumartesi Saat 19.00]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

fatih terimin artislikte kendini aştıgı mac olmuş resmen, hasan şaş şaşırtmadı zaten futbolcuykende boyle maganda itin tekiydi.

FT'nin manevi oglu ne de olsa, imam cemaat olayı.

umit davala ne yaptı gormedim.

ertelenen 2 macı da koysunlar filan diye acıklama yapmıs FT, umarım koyarlar toplamda 5 mac filan versinler de aklı basına gelsin.

Rıdvana filan laf etmiş baya guldum, rıdvanda olan adamlıgın bırak 10 u 100 de biri kadar adam olmayan terim hehe.. heryerde kalitesini konusturuyor.

3-0 real madrid hezimeti teknik heyeti fazla sarsmış, medyanın şişirmelerine kanıp onlarda gerekenden fazla inandılar heralde ki, hayal kırıklıgı sinire donusmus.

ekleme : muslera cidden cok ama cok iyi bir kaleci.

bu arada topikte baya fazla kufur var, onları sıradan futboldan almaya baslayalım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/ve-fatih-terim-bombaladiSXHBQ322485SXQ

bu arada su acıklamadan FT nin ne kadar megaloman bir maganda oldugu daha iyi anlasılıyor :)

FT ve hasan sasın yaptıgı hareketler minumum 2-3 mac.. uzerine yapılan acıklama, yaparım ederim soyleyim boyleyim, kucuk daglari senmi yarattın FT haha :) su acıklamar uzerine federasyonun ertelenen 2 macıda koyup 5 mac cakması lazım Terim'e, Gs ye saha kapatma cezası lazım ama gorecegiz bakalım varmı o yurek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu aksam adamlikla ilgili amma ahkam kesildi be, en son bomba ridvanin adam gibi adam olmasi. Ben objektifim dedi sonra hayir fenerin tarafiyim dedi. Basbakanla gorusmedim dedi, evinden cikti. Buldugu her firsatta inceden gs'ye giydirmeye calisti; arenada kucukleri dovuyorlar diye hakemleri etkilemeye calisanlarin basinda. Bu sahis simdi adam gibi adam, Fatih Terim maganda. Birakin ya, hakaret dolu mesajlar ile kendinizi tatmin ediyorsaniz bu sizin adamliginizi gosteriyor. Karsi karsiya geldiginde daha gozunun icine bakamadan konusamayacagin insanlara, küfür nedir ya, terbiyesizlik.
Sosyal ağlarda paylaş

LordVithar said:

Bu aksam adamlikla ilgili amma ahkam kesildi be, en son bomba ridvanin adam gibi adam olmasi. Ben objektifim dedi sonra hayir fenerin tarafiyim dedi. Basbakanla gorusmedim dedi, evinden cikti. Buldugu her firsatta inceden gs'ye giydirmeye calisti; arenada kucukleri dovuyorlar diye hakemleri etkilemeye calisanlarin basinda. Bu sahis simdi adam gibi adam, Fatih Terim maganda. Birakin ya, hakaret dolu mesajlar ile kendinizi tatmin ediyorsaniz bu sizin adamliginizi gosteriyor. Karsi karsiya geldiginde daha gozunun icine bakamadan konusamayacagin insanlara, küfür nedir ya, terbiyesizlik.

FT kim kardes, sonradan gorme megaloman bir maganda, her fırsatta yaptıgı acıklamalar, saha icinde yaptıgı hareketlerle bunu gosteriyor zaten.

Hadi ben Fenerbahceliyim, FT konusunda objektif olamıyorum diyelim, sunu takım tutmayan 10 kisiden 8 i aynı soyler.

su karsı karsıya gelme konusuna cok guldum yanlız, allah FT allah, yallah cinler yallah :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahaha bu nasıl bir pis herif ya, hocasından farkı yok gerçi yargılamamak lazım ne öğrendiyse o adam.

SeaGle said:

Xenus said:

said:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529508_530428767015823_1037022886_n.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’dan Deklarasyon

6 Nisan akşamı oynanan Galatasaray-Mersin İdman Yurdu Süper Lig 28. Hafta karşılaşmasında, eğer takımımızın ve taraftarlarımızın gösterdiği olağanüstü direnç olmasaydı bu provokasyon çoktan hedefine ulaşmış olacaktı.

Bu gayretlerin, ligin bitmesine artık sayılı ve kritik haftalar kala, belli odakların tasarladığı planlı ve organize bir hareketin mahsulü olduğunu düşünmemiz için maalesef ciddi emareler bulunmaktadır.

Tüm spor kamuoyu hissetmekte ve bilmektedir ki, artık unutmak istediğimiz çok yakın bir geçmişte kapalı kapılar ardında ve masa başında bugüne kadar birçok organizasyon yapılmış, bunu uygulamak üzere belli isimler görevlendirilmiş ve bu gayretler birçok kez de maalesef başarıya ulaşmıştır.

Eşit rekabet ve adaletli yönetimler üzerine kurulmuş bir lige milyarlarca liralık yatırım yapan kulüpler, sponsorlar ve her şeyden önemlisi hayatının önemli bir bölümünü bu spora adamış futbolseverler için, OYUNUN ADALETSİZ OLDUĞU endişesinin ortaya çıkması, gerekli tedbirler derhal ve gecikmeden alınmaz ise, bütün spor sektörünü tehdit eder boyuta ulaşmak riski ile karşı karşıyadır.

Ayrıca, bu gidişatın, zaten son yıllarda büyük yara aldığı bilinen ve çok önem verildiği her fırsatta altı çizilerek ifade edilen ligimizin MARKA DEĞERİni tamamen sıfırlayacağı da ortadadır.

Galatasaray Spor Kulübü, futbolu anlamsızlaştıran bu oyunun bir seyircisi olmayacaktır.
Taraftarımızın bundan emin olarak tahriklere kapılmamalarını, saygın ve sağduyulu duruşlarını devam ettirmelerini önemle rica ediyorum.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Fixd.

Aziz Yıldırım ın 17 ye 1 ağlaması bu :D O kadar trolleyen Aysal şimdi kendisi de yapıyor, aciz adam hahaha

Ne leş bir futbolumuz var yahu, bu tip adamlar yüzünden takımlar, taraftarlar birbirine kin kusuyor, Allah belasını versin hepsinin.
Sosyal ağlarda paylaş

Terim'in atılması keyfi falan değil gayet doğru. 1 kişi eksik kendi sahasında 0-1 yeniliyorken klasik hakemlerin üzerinde baskı kurmaya çalıştı Fatih Terim. Sınırlarını ve sabırlarını zorladı ve neticesinde aldı cezasını. Yanında Hasan Şaş gibi tornayı bozacak bir odun var ayrıca.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/12341_364464953662620_1154029943_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

FT kim kardes, sonradan gorme megaloman bir maganda, her fırsatta yaptıgı acıklamalar, saha icinde yaptıgı hareketlerle bunu gosteriyor zaten.

Hadi ben Fenerbahceliyim, FT konusunda objektif olamıyorum diyelim, sunu takım tutmayan 10 kisiden 8 i aynı soyler.

su karsı karsıya gelme konusuna cok guldum yanlız, allah FT allah, yallah cinler yallah :D

Gulmene hic sasirmadim, kendini inkar etmis olurdun zaten baska durumda. Neyse durmak yok hakarete devam.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

maganda diye boşa denmiyor, kameramana bile saldırmış adam.

http://www.youtube.com/watch?v=MpJV5aXVh4Q

evet sadece topu yere vurmuş yani, çok masumane bir görüntü şu birde çıkıp yüzsüz yüzsüz saha dışında basın toplantısı yapıyor kime rep kasıyorsun birader diye sorarlar adama gerçi onu çekme bunu çek diyen bir adamdan bahsediyoruz maganda herif. dramaya gerek yok şu videoyu izleyen bir insan bu adamın en ruh halinde yapısında oldugunu bilir tabi bende istemem son haftalarda saraçoğluna 1 puan farkla gitmek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...