Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Galatasaray AŞ - Mersin İdman Yurdu [6 Nisan Cumartesi Saat 19.00]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

ne empatisi ya kurallarda empati olmaz ciktiysa cikti stresli macta herkes haddini bilecek hakemler kimsenin duygusal dunyasini dusunmek zorunda degil..milyon dolarlar kazaniyorlar kurallara herkes uyacak uymuyosan gidersin ki unal baskan muhtemelen baya bi sinirlenmistir terime.
Sosyal ağlarda paylaş

bck said:

ne empatisi ya kurallarda empati olmaz ciktiysa cikti stresli macta herkes haddini bilecek hakemler kimsenin duygusal dunyasini dusunmek zorunda degil..milyon dolarlar kazaniyorlar kurallara herkes uyacak uymuyosan gidersin ki unal baskan muhtemelen baya bi sinirlenmistir terime.

kural ne biliyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah yalnız bu akşam bütün gslilerin dilinde bir "süreç" lafı var. aykutun 3 temmuzuyla dalga geçenler çuvaldızı kendilerine batırırlar mı ki? =)

Ali dürüst:

Dürüst, karşılaşmada hakem tarafından yapılanların 'hata' olarak değerlendirilmediğini ve takipçisi olacaklarını belirterek, "Haksızlığa rağmen seyircimiz destekle futbolcuların yanında oldular. Bizim işimiz yeşil sahada top oynamaktır. Başka bir statta buna benzer bir karar verilebilir mi merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

Dürüst sözlerini şöyle noktaladı:
"Geçen seneden başlayan bir tutumun devamını görüyoruz. Hala devam eden şeyler var. Biz tek cevabımızı sahada vereceğiz."
Maçtan sonra da hocamızla toplantı gerçekleştirdik. Endişelerimizi paylaştık birbirimizle maçtan sonra. Ne gerekiyorsa bu konuyla ilgili yapacağız. Takip edeceğiz."

Fatih Terim: "
Gizli bir gündem var"

Sabri Sarıoğlu:

"Hakemin çok açık hatalar yaptığını dile getiren Sarıoğlu, "Çok bariz hatalarla elimizden puanlar gidiyordu. Galatasaray camiası çok büyük bir camia, gerekli cevabı da verirler. Bizim tek istediğimiz adaletli bir yönetim. Hakemin böyle kötü bir maç yönetmesi olamaz. Lütfen daha dikkatli olsunlar. Stresli haftalara giriliyor. Bunlar hata değil ben bunları hata olarak kabul etmiyorum" dedi."

daha vardır herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

bilinmeyen şeyler değil aynı şeyler geçen senede konusuldu. lig tv para kaybetmesin diye ligi değiştirdiler bu ülkede. playofflarda olanlar biliniyor. niye şimdi şaşırmış gibi davranıyorsunuz onu anlamadım ben..

son maça kadar sampiyonluk belli olmasın derdinde işte herifler
Sosyal ağlarda paylaş

Abi malmısınız kuralsa kuraldır ne demek ya

Hakemin gorevi maçı kontrol altında tutmak zıvanadan cıkmasını engellemek

Kurallar kitapta belli zaten
Otur koy oraya lambalı bilgisayar yansın ofsaytta penaltıda kurala gore oyuncular kendi kendine oynasın

Hakemin gorevi işte o kitabı yorumlamak ve kuralların bugun olduğu gibi çatır çatır milleti cezalandırma ihtimali varken insiyatif kullanıp ortalığı sakinleştirmekken tersini yapması komik
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Liebe said:

daha 5 gün önce mükemmel ötesi bir %100 golümüz verilmemiş hala fenere laf ediliyor =)

seninde yaran ne büyükmüş arkadaş son 5 mesajını okuyorumda :)

DoruK said:

şu hakem yaptıklarını kadıköyde fenere yapsaydı taraftarlar stadı yıkar hakemi altına gömerlerdi

geçiniz bunları

şunu da oku belki mesajımı anlamaya yetebilirsin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

mal sensin 1.si kurallari yorumlayabilirsin fakat insanlarin o anki duygularini ruh halini yorumlamak hakemlerin isi degil, kaldiki ft bildigin gotu sikistiginda ortaligi kasiyor orduspor macindada yapti bunu ve istedigi zamanda ozellikle yonetimle karsi karsiya kaldiginda bilerek mac kaybeden EGOlarinda yasayan bir adam.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

yani konunun Fenerle ne alakası var hakkaten şu adamın şu taraftarın yaptıkları futbol yobazlığı.

ulan yazmıyım yazmıyım diyom ....
banlanan gene galatasaraylı olacak
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/05/13/fft99_mf2262121.Jpeg
http://www.turkiyesporgazetesi.com/wp-content/uploads/2011/12/fenerbahce-trabzon.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

kural kural deniyorda kimse kuralı bilmiyor var mı topu yere atarsan tribüne yollanırsnın diye bir kural?

spesifik olarak yoktur böyle birşey. Ama hakemin otoritesini sarsan, verdiği kararlara karşı saygı duymayan hareketler yaparsan, hakemi iplemezsen, uyarlara karşı vurdumduymaz tavırlar sergilersen cezası saha dışına yollanmak. Dediğim gibi FT bu dakikaya kadar kim bilir kaç kere 4. hakem tarafından "hocam çizgi dışına çıkmayın, hocam sakin, hocam lütfen, hocam yeter" diye uyarılmıştır. Yani biliyoruz Fatih Terim'i. E üzerine topu alıp yere o şekilde vurursan tüy dikmiş oluyorsun.

hah bu görüntüyü arıyordum sözlükte buldum.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/12341_364464953662620_1154029943_n.jpg

BU NEDİR ABİ?!?!?!?!

yemin ediyorum birisi sokakta bana böyle hareket yapsa suç duyurusunda bulunurum lan savcılığa. Yaklaşmama izni aldırırım. Bu nedir abi?!?! nasıl iğrenç bir insan bu Hasan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...