screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Federasyon adamsa ceza falan vermez boyle kotu hakemi ata sonra sıvasın sonra bi de teknik adamlarını atsın sonra ceza. pek hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 mokoko said: beyler sakin sadece mersin'i yendiniz :) ben memnunum valla durumda. bol cezalı bi maç olcak federasyonun biraz omurgası varsa. Omurgası yok , olsa Azizbahçe buralarda olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahahahahahaha başka bahara hadi cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Aykut kocaman ın takımın eğlence kaynağı iyice günyüzüne çıktı, çocuklar kendi kendilerine oynuyor sahada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fizban said: sipeyskeyk said: fizban said: forumdaki bazı arkadaşlar tribünde olsa sahaya gireceklermiş. koyduk mu diye sorulmuş yukarıdaadam tribüne geir çıkartıldıktan sonra hemen foruma girmiş ya la, oldboyz kafası seni. ben ne diyorum sen ne diyosun. koyduk mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 guernica said: aykut kocamandan adamlık dersi almak? /facepalm fatih terim 10 numara adamdır demiyorum. git tedavi ol.. aykut dedigin adam 2 tane şöle oynayışını göremessin.. ŞÖYLE oynayışını.. hakeme laf atarsın , eh be hoca dersin. Lan teknik direktörünüz SAHAYA giriyo abim.. sen izledin mi bu maçı.. adam madam itiyo.. yumrugunu kaldırmış hakeme dogru.. saldırış.. drogba tutuyo falan. Şu adamı bu hale getirmiş o koca camiaya yazıklar olsun olm.. Başka bişey demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 E dedik mal mersin 2'yi bulmazsa döner bu maç diye. Hakem uydurdu penaltıyı. Drogba gibi büyük bir oyuncu da olunca sonuç kaçınılmaz. Neyse haftaya Karabük büker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Eternal said: Sıkıntı yok abi.. Bu galatasaray ipe ipee puan kaybedicek. Çok rahatız.. Fatih Terim ve Kurmayları.. Bekliyoruz kaç maç ceza gelicek.. Saha kapanıyor mu ? beklicez hepsini.. Ne taraftarınız adam / ne teknik direktörünüz adam. Bu kadar net.. Aşortmanlı diye aşagıladıgınız adamdan , Adamlık dersi alsın Fatih Teriminiz. Aldigi emirleri uygulayan, kesin kararindan donen, suratina sise atan adami geri alindiginda öven bir adamdan adamlik dersi. Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Rıdvan objektif olduğuna inanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Çok rahatız... Cezaları bekliyoruz ... http://www.haberaj.com/images/posts/2da0cd1a07ac8d70_300x225.jpg SON SIÇRAYIŞTI GENÇLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Eternal said: Sıkıntı yok abi.. Bu galatasaray ipe ipee puan kaybedicek. Çok rahatız.. Fatih Terim ve Kurmayları.. Bekliyoruz kaç maç ceza gelicek.. Saha kapanıyor mu ? beklicez hepsini.. Ne taraftarınız adam / ne teknik direktörünüz adam. Bu kadar net.. Aşortmanlı diye aşagıladıgınız adamdan , Adamlık dersi alsın Fatih Teriminiz. Senden mi öğrencem lan adamlığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sipeyskeyk said: fizban said: sipeyskeyk said: fizban said: forumdaki bazı arkadaşlar tribünde olsa sahaya gireceklermiş. koyduk mu diye sorulmuş yukarıdaadam tribüne geir çıkartıldıktan sonra hemen foruma girmiş ya la, oldboyz kafası seni. ben ne diyorum sen ne diyosun. koyduk mu peki?altı üstü mersine koydunuz delikanlı, şimdi otur ve sakinleş. lig sonuncusuna koyunca bu kadar heyecanlanmayın lan, yazık size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ridvan ilk dakikadan yavsakliga basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ya ben fatih terim şöyle süper adam böyle süper adam dedim mi? gözümde aykut ne kadar aşşağılık bir adamsa ft de aynı şekilde aşşağılık bir adam. neyse tartışmaya gerek yok abim asdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sipeyskeyk said: fizban said: sipeyskeyk said: fizban said: forumdaki bazı arkadaşlar tribünde olsa sahaya gireceklermiş. koyduk mu diye sorulmuş yukarıdaadam tribüne geir çıkartıldıktan sonra hemen foruma girmiş ya la, oldboyz kafası seni. ben ne diyorum sen ne diyosun. koyduk mu peki? koyduk sadece mersine degil kına elinde bekleyen malum kitlelerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bate'leri , Plezen'leri yenince havayi fişek atanlar konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 LordVithar said: Eternal said: Sıkıntı yok abi.. Bu galatasaray ipe ipee puan kaybedicek. Çok rahatız.. Fatih Terim ve Kurmayları.. Bekliyoruz kaç maç ceza gelicek.. Saha kapanıyor mu ? beklicez hepsini.. Ne taraftarınız adam / ne teknik direktörünüz adam. Bu kadar net.. Aşortmanlı diye aşagıladıgınız adamdan , Adamlık dersi alsın Fatih Teriminiz. Aldigi emirleri uygulayan, kesin kararindan donen, suratina sise atan adami geri alindiginda öven bir adamdan adamlik dersi. Ok Aynen öle olm.. Aykut 10 üzerinden 7 adamsa Fatih Terim 10 üzerinden 4 adamdır. O aradaki 3 adamlıgı ögrensin. iletirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fizban said: sipeyskeyk said: fizban said: sipeyskeyk said: fizban said: forumdaki bazı arkadaşlar tribünde olsa sahaya gireceklermiş. koyduk mu diye sorulmuş yukarıdaadam tribüne geir çıkartıldıktan sonra hemen foruma girmiş ya la, oldboyz kafası seni. ben ne diyorum sen ne diyosun. koyduk mu peki?altı üstü mersine koydunuz delikanlı, şimdi otur ve sakinleş. lig sonuncusuna koyunca bu kadar heyecanlanmayın lan, yazık size. Hayir Mersin'e koymadik. Kime koydugumuzu siz cok iyi biliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Fenerliler ne ağlamış birader. Hakemle kazandınız diyen var, Drogba'nın ki penalti değil diyen var. Lehimize bir tane karar verdi mi? Bi penaltı çaldı onu da çalamayacak hakem yok, ha yine orada kartı atladı yine fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Tamam koyduğumuzu kabul ediyorsan sorun yok, çünkü koyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tawheed Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 guernica said: Terim ve senin gibileri gördükçe aykut gibi adam 10 sene küme düşse nolur? Bir yılmaz vural bile 100 kat adam terimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Eternal said: Çok rahatız... Cezaları bekliyoruz ... http://www.haberaj.com/images/posts/2da0cd1a07ac8d70_300x225.jpg SON SIÇRAYIŞTI GENÇLER.. dur daha fenere sicricaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Hakem Galatasaray'ı ve maçı baltalamadı diyen varsa aranızda bir daha mesajlarını kaale almayacağım. Serkan denen adam hem topu yere vurdu hem Drogba'yı biçerek penaltı yaptı. Hem gelişen pozisyonu foulle durdurdu ancak sarı kart gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 CthuLhu said: Eternal said: Sıkıntı yok abi.. Bu galatasaray ipe ipee puan kaybedicek. Çok rahatız.. Fatih Terim ve Kurmayları.. Bekliyoruz kaç maç ceza gelicek.. Saha kapanıyor mu ? beklicez hepsini.. Ne taraftarınız adam / ne teknik direktörünüz adam. Bu kadar net.. Aşortmanlı diye aşagıladıgınız adamdan , Adamlık dersi alsın Fatih Teriminiz. Senden mi öğrencem lan adamlığı? Fatih Terim title'ı hemen sdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar