Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duvar Baskı Resimleri

Voys

Öne çıkan mesajlar

odamın duvarlarını baskı resimlerle doldurmak istiyorum. siyah beyaz olması lazım. sade olması lazım ve yüksek çözünürlük olsa iyi olur boyunu büyütebileyim yani. nette bakıyorum ama bulamadım henüz. buldukça buraya eklicem en azından kafamdakini anlamanız tarzı görmeniz için. sizin de varsa arşivinizde ya da bildiğiniz bi yerlerde eklerseniz sevinirim. bol bol resim lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ha mesela böyle ama bunun posteri var mesela. ben poster yapmicam. özalitçiye gidip resmin yapışkan baskısını alıp duvara yapıştırıcam. daha böyle siyah beyaz insan suratı olur(sadece yüz hatları) ya da trip trip enteresan şeyler olsun istiyorum. yazlığın en alt katını bar'a çevirmeye çalışıyorum. fosforlu kalemlerle falan da destekler yapıcam beyaz neon la parlatcam bi ton iş
Sosyal ağlarda paylaş

Haa anladım şu ahşap baskı gibi bir baskıdan bahsediyorsun :) Ben de baskı resim denince direkt printer çıkışı anladım sığır gibi :D

trip trip enteresan şeyler takdir edersin ki biraz geniş bir tanım, biraz daha daraltırsan daha rahat yardımcı olunur bence.

edit: aklıma şu geldi mesela

gerçi nereden baksan dini bir yanı da olan birşey

http://en.wikipedia.org/wiki/Baron_Samedi

Sosyal ağlarda paylaş

güzelmiş ama hardcore sanki :D komple bi oda böyle olsa 2 haftaya baskın yer mekan işemeli sıçmalı ayin yapıyorlar diye ahaha.

5dk ya bişeyler bulabilirsem eklicem. ahşap baskı adıyla arattım şimdi daha iyi şeyler çıktı. sığır gibi baskı resim die aratıodum :D
Sosyal ağlarda paylaş

tamam işte yukarıdaki site de bu işi yapıoda sıkıntı şu bunların 50 lira yazdığını özalitçiye fotoğrafla gidince 10 liraya yapabiliosun. ben koca bi odayı kaplayacağımdan hazır alamam. sitelerdeki resimleri de çalamıyorum. bana direk temiz yüksek çözünürlüklü resim lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...