Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runescape


Sanguin

Öne çıkan mesajlar

Şimdi biz 2 arkadaş düzgün bir mmo arıyoruz. Nedir düzgün MMO? Bize göre grind mantığının "mümkünse" olmadığı, adam gibi pvp sisteminin olduğu bir MMO denilebilir.

Amma velakin bildiğim kadarıyla Runescape diye bir gerçek var. Fakat bu oyun hakkında bilgimiz yok. Biraz başladık oynadık ama acaba var mıdır bir babayiğit bu oyundan biraz bahsedecek?

Neden aylık 8 usd bayılmalı bir insan evladı? Nedir ne değildir bir bilen muhakkak vardır.

Not : Rappelz, WOW, ultima oynamış birine şu anda MMO olarak ne önerirsiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yıllarca oynadım. Para vermek iyi cünkü ilerdeki coğu evente falan giremiyorsun. Oyun grind olmaması demişsin ama deli gibi grind var bu oyunda.Magery,Archery,farming,housing felan bunlar hep parayla yapılıyor.Başlarsanız oynarım.Ben de paralı oynamayı düşünüyorum ama tek başına inan hiç sarmıyor.Oyunun grafiklerini falan baya geliştirmişler.Yardımcı olurum isterseniz.

oyunda haritanın bazı yerleri members only felan cok members only var.Kasarken ama cokta önemli değil eğer archer ve pure mage kasmicaksan :D. Gerçi çoğu skill members only item'ı var.Plate set giydiğinde bile members only var. O yüzden paralı oynamak cok mantıklı.Ama skilleri 60 yapasıya kadar cokta önemi yok gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...