Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Return on the world

Horrible

Öne çıkan mesajlar

Dünyaya tekrar gelseniz ne olarak gelirdiniz?Kedi,köpek,insan,uzaylı :P falan filan :p ne olarak gelmek isterdiniz...Mesela ben olsam kuş olarak gelmek isterdim doyasıya uçabilmek için...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Millet gulup hoplayıp laf atıcağına ben soyleyim bari benim egom tatmin olsun.

Return on the world yerine, return to the world olmasi lazımdı. Return on the world, uzay ıstasyonundaydık yeni geldik gibi bisey oluyor.

ama tam soylemek istediğin sey Rearcarnation yanı bu iş icin zaten hali hazırda bir kelime var.

tekrar geliceksem başka bi yere geliyim çeşit olsun, ha illa dunyaya gelınıyorsa mumkunse cüce olarak degil ise Karga olarak gelmek isterdim.[signature][hline]

[Bu mesaj Cuce tarafından 25 Kasım 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

*Utanır* :) napalım cnm alla alla benim için return on the world olsun :) İiki bi kelimeyi yannıs yazmısım hem ben daha hazırlık öğrencisiyim yeni öğreniorum ingilizceyi ....[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 25 Kasım 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
.....Rearcarnation...

şimdi bi ukalalık da ben yapcam...o öyle yazılmaz Reincarnation diye yazılıyor sanırsam... senin yazdığın REARcarnation böle arkadan canlanma falan gibi bişiy :D

ayrıca reinkarnasyon yazmak yerine neden reincarnation? hı? hı? :D

yeter bu kadar ukalalık...ben de timsah olmak isterdim..ayrıca yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil

[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 25 Kasım 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok tembel bı haywan wardı adını unuttum da sadece yemek yemeye ve su ıcmeye uyanan bı$ıydı.o olmak ısterdım.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 25 Kasım 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
şimdi bi ukalalık da ben yapcam...o öyle yazılmaz Reincarnation diye yazılıyor sanırsam... senin yazdığın REARcarnation böle arkadan canlanma falan gibi bişiy :D

yeter bu kadar ukalalık...ben de timsah olmak isterdim..ayrıca yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D

Olabilir 4 tuş elim kaymış[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 25 Kasım 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
said:
DiaBoLiC, 25 Kasım 2004 21:58 tarihinde demiş ki:

yeter bu kadar ukalalık...ben de timsah olmak isterdim..ayrıca yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D

Olabilir 4 tuş elim kaymış

hmmm...[signature][hline]just look at the radar. damn radar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...