Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni oyuncu için bilgiler

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Pilot aldım, amarr tarafından nefret ediliyor, bunu düzeltmem için özellikle belli bir tür görev mi yapmam lazım , yoksa amarr npc şirketlerinden herhangi birine standings kassam , faction a karşı standing im de düzelir mi ?
Mesaj tarihi:
loop said:

Pilot aldım, amarr tarafından nefret ediliyor, bunu düzeltmem için özellikle belli bir tür görev mi yapmam lazım , yoksa amarr npc şirketlerinden herhangi birine standings kassam , faction a karşı standing im de düzelir mi ?

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Data_Centers

buna ek olarak sisters of eve epic arc gorevi bitirince odul oalrak sectigin bir factiona standing veriyor.

Ayrica social skillerden connection, diplomacy vb seyleri kas

Tam ayrintili bilmiyorum, mission bize uzak kaldi biraz.
Mesaj tarihi:
evet cosmoslar faction standing ile alakalı, ama low sec te onlar..
bu arada diplomacy ile amarr ı -0.5 in üzerine çıkardım, herhalde amarr bölgesinde direk saldırıya uğrayamayız, ama agentler mission verirmi bilmem...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
loop said:

Exe ye tıklıyorum bir hareket yok ? Yeniden mi kurucaz ?

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=3063297#post3063297

şurda yazanı yaparsan hallolur sorunun
Mesaj tarihi:
bu arada launcher ile hiç uğraşmak istemiyorsan eve klasörünün içindeki bin klasörünün altında exefile.exe diye bir dosya var. direk ordan çalıştırabilirsin oyunu.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

bu arada launcher ile hiç uğraşmak istemiyorsan eve klasörünün içindeki bin klasörünün altında exefile.exe diye bir dosya var. direk ordan çalıştırabilirsin oyunu.

Son patchden sora birçok kişi böyle giriyor oyuna...
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

iki türlü de giriyor bende sıkıntı yok

bendede yok ama TS de çok konuşuldu gerçi şimdi düzeltmişlerdir diye düşünüyorum.

Ayrıca nedir bu yeni launcher olayı ya birden fazla account olunca insana boşuna uğraş switch de gir sora bi daha switch account falan ohoooo eskiden seçer girerdik...
Mesaj tarihi:
sadman said:

login screen güzeldi ya, her yeni patchde değişiyodu falan, seviyodum ben

aynen arkaplan benimde hoşuma giderdi gerçi direk exe ile girince çıkıyor mu bilmiyorum sahi çıkıyor mu öle yapınca ?
Mesaj tarihi:
oyuna yeniden dondum 9m sp var 2-3 ay soyle mission yapayim yeni playerlarla takiliyim diyorum high sec te hangi corpa geceyim/ bide 50 jump mesefaye kadar binlerce l2 item falan var bunlari aylarca ugrassam toparlayamam ne yapmam lazim en basitinden su an sadece raven ve drake varmis onlari tutuyorum elimde ama digerleri hakkinda napicam bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Oyunlarda en sevmediğim şey, salak bir patch yüzünden çalışan launcher ın veya başka bir parçanın çalışmaması...
Bin dosyasının içindeki exe ile de giremiyorum artık oyuna. Sürekli launcher ı download ediyor, ama değişen bir şey yok..
Mesaj tarihi:
aa topic varmış bende başlamayı düşünüyorum arkadaşlar sizce ırk olarak ne seçeyim? görselliğe önem veririm normalde ama ne bileyim, weapon effectler hangi ırkın en iyi duruyor mesela? saçma bir soru oldu bu kadar yüzeysel değilim ama siz söyleseniz yinede :))
  • Yeni Oluştur...