Exodous Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 megetege said: m-o bizim için bir yaşam sitili. Mete sosyete mi oldun sen? Onun aslı "yaşam sidili" değil miydi?
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bende başladım eski bir trail account'um vardı onu açtım. explorer/ covert ops olarak takılmayı düşüyorum.
loop Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Pilot aldım, amarr tarafından nefret ediliyor, bunu düzeltmem için özellikle belli bir tür görev mi yapmam lazım , yoksa amarr npc şirketlerinden herhangi birine standings kassam , faction a karşı standing im de düzelir mi ?
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 loop said: Pilot aldım, amarr tarafından nefret ediliyor, bunu düzeltmem için özellikle belli bir tür görev mi yapmam lazım , yoksa amarr npc şirketlerinden herhangi birine standings kassam , faction a karşı standing im de düzelir mi ? http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Data_Centers buna ek olarak sisters of eve epic arc gorevi bitirince odul oalrak sectigin bir factiona standing veriyor. Ayrica social skillerden connection, diplomacy vb seyleri kas Tam ayrintili bilmiyorum, mission bize uzak kaldi biraz.
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Cosmos missionlar vardı bide, standing ile mi alakalıydı o tam hatırlayamadım? şurda biraz açıklamış
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 evet cosmoslar faction standing ile alakalı, ama low sec te onlar.. bu arada diplomacy ile amarr ı -0.5 in üzerine çıkardım, herhalde amarr bölgesinde direk saldırıya uğrayamayız, ama agentler mission verirmi bilmem...
loop Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Exe ye tıklıyorum bir hareket yok ? Yeniden mi kurucaz ?
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 loop said: Exe ye tıklıyorum bir hareket yok ? Yeniden mi kurucaz ? https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=3063297#post3063297 şurda yazanı yaparsan hallolur sorunun
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu arada launcher ile hiç uğraşmak istemiyorsan eve klasörünün içindeki bin klasörünün altında exefile.exe diye bir dosya var. direk ordan çalıştırabilirsin oyunu.
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: bu arada launcher ile hiç uğraşmak istemiyorsan eve klasörünün içindeki bin klasörünün altında exefile.exe diye bir dosya var. direk ordan çalıştırabilirsin oyunu. Son patchden sora birçok kişi böyle giriyor oyuna...
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 iki türlü de giriyor bende sıkıntı yok
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Aluriel said: iki türlü de giriyor bende sıkıntı yok bendede yok ama TS de çok konuşuldu gerçi şimdi düzeltmişlerdir diye düşünüyorum. Ayrıca nedir bu yeni launcher olayı ya birden fazla account olunca insana boşuna uğraş switch de gir sora bi daha switch account falan ohoooo eskiden seçer girerdik...
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 login screen güzeldi ya, her yeni patchde değişiyodu falan, seviyodum ben
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sadman said: login screen güzeldi ya, her yeni patchde değişiyodu falan, seviyodum ben aynen arkaplan benimde hoşuma giderdi gerçi direk exe ile girince çıkıyor mu bilmiyorum sahi çıkıyor mu öle yapınca ?
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bilmem. ben küstüm, girmicem bikaç hafta:)
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ExeFile ile girince eskisi gibi cikiyor yine ben direk onu kullaniyorum.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 launcher safi gereksiz zaten ya sallayın
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 oyuna yeniden dondum 9m sp var 2-3 ay soyle mission yapayim yeni playerlarla takiliyim diyorum high sec te hangi corpa geceyim/ bide 50 jump mesefaye kadar binlerce l2 item falan var bunlari aylarca ugrassam toparlayamam ne yapmam lazim en basitinden su an sadece raven ve drake varmis onlari tutuyorum elimde ama digerleri hakkinda napicam bilmiyorum
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 contarct yap uzaktan yapılıo sanırım, biri taşısın onları para ver
loop Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Oyunlarda en sevmediğim şey, salak bir patch yüzünden çalışan launcher ın veya başka bir parçanın çalışmaması... Bin dosyasının içindeki exe ile de giremiyorum artık oyuna. Sürekli launcher ı download ediyor, ama değişen bir şey yok..
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 aa topic varmış bende başlamayı düşünüyorum arkadaşlar sizce ırk olarak ne seçeyim? görselliğe önem veririm normalde ama ne bileyim, weapon effectler hangi ırkın en iyi duruyor mesela? saçma bir soru oldu bu kadar yüzeysel değilim ama siz söyleseniz yinede :))
Öne çıkan mesajlar