Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni oyuncu için bilgiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aklımda 1 char mining, 1 char pvp, sonuncusuda exploration/manufacture tadında olur gibiydi.

öte yandan herkez minign bayar deyicne mninigi gecip direk pvp icin 1 tane mi yapsam dedim.
Mesaj tarihi:
tek başına yaptığın zaman bayık evet acaip hemde ama rorqlarla felan 3-4 kişi 0.0da kazmak hem getirisi açısından güzel hemde muhabbet işte.

o işi sevmek lazım yoksa hiçbir aksionu yok öküz trene bakar gibi lazerlere bakıosun. 6 aya yakın kazdım bide ben.

bu arada oyunda bütün üretim ve ticaret amelelik 4 işlemlerden oluşan formülleri muhasebeci gibi sheetlere oturtup işlemesini görmek eflan.
Mesaj tarihi:
Bu arada bende mining yapıyorum sürekli, bir kaç tane hesabım var, 3 günde bir tane plex parası çıkıyor nerdeyse, fena değil yani..
Bi yandanda pvp için düşündüğüm pilotun skillerini kasmış oluyorum , o iyi bir seviyeye gelince bir şeyler yaparız belki ama, 2-3 kişiyle pvp zor galiba..
Merkez kanalında pvp/farm corplarının reklamları var, tavsiye edermisiniz ? Eve de genelde seviyeli tiplerin olduğunu farzediyorum ama ergen tipler falan varsa hiç türk corp una yaklaşmıyayım !
Mesaj tarihi:
loop said:

Eve de genelde seviyeli tiplerin olduğunu farzediyorum ama ergen tipler falan varsa hiç türk corp una yaklaşmıyayım !

test alliance yada goonswarm tam aradığın tarzda yerler
Mesaj tarihi:
Mininge bok atılmış, bişeyler yazma gereği hissettim.

Ben ilk sayfada mininge pis kaka derken yeni başlayan biri için veya pew pewden falan zevk alan biri için gelir kapısı olarak görülmesine karşı çıktım.
Bazı arkadaşların bir zamanlar çok sevdiği bir yeni oyuncu yetiştirme politikası vardı. Derlerdi ki, önce mining skillerini kas, biraz para kazan sonra combat işine girersin. YALAN!! Mining oplara gidicek adam yetiştirmek içindi bunlar hep başka bişey değil:D

Çünkü çok farklı şeyler yani sonuçta nullda sistemli bir pvp/farm corpunda olan adam için bu işler zaman kaybı. Ya alliance tiplerinden geçiniyodur yada plex site'larda anomalylerde falan paranın dibine vuruyodur farm yaparak. Yeni oyuncu da çok rahat bu tür aktiviteler içine girebilir fleetlere dahil olarak. Hiç bişey yapamasa salvage yapar, yine katkı sağlar.

Mining/üretim/planet/ticaret vs bu tip şeyler tek karakter ile yapılacak şey değil. Rahat 3-4 accountun olması gerekiyor mining/planetle iyi para yapmak için. Aynı şekilde üretim işi de öyle. Planı programı çok. Exell sheetler içinde boğulman lazım, marketi çok iyi takip etmen lazım vsvs. Ameleliği çok yani, zaman ayırmak gerekiyor.

Bir noktadan sonra cidden "iş" haline gelmeye başlıyor.

Zevki de nereden baktığına göre değişir tabi. Diğer oyunlarda crafter falan oynamayı seviyosan beğenirsin, craftın hası burda.
Mesaj tarihi:
sadman said:

Exell sheetler içinde boğulman lazım, marketi çok iyi takip etmen lazım vsvs. Ameleliği çok yani, zaman ayırmak gerekiyor.
.

Exell sheetlere o konuda ben de çok kırgınım
Mesaj tarihi:
Aynen ben de.
Her zaman hesapladığın gibi olmuyor, bazen çok ciddi zarar edebiliyosun.
Free market abi, adamın biri geliyor marketi bi maniple ediyor çük gibi kalıyosun
Mesaj tarihi:
loop said:

Bi yandanda pvp için düşündüğüm pilotun skillerini kasmış oluyorum , o iyi bir seviyeye gelince bir şeyler yaparız belki ama, 2-3 kişiyle pvp zor galiba..

Bizimkiler bu ara az kişiyle pvp yapıyolar dediğin gibi. Aşağıda görüldüğü üzere 3-10 arası değişen ekiple low sec - 0.0 girişinde takılıyorlar.

Bahsi geçen aşağısı

http://s14.postimg.org/885an8fc1/kill.jpg

Ergen mevzuna gelince her yerde tek tük var onlardan. Türk corp yabancı corp farketmez :)

Aluriel said:

Goonswarma sakın girme. CFC parçası olmayın, oldurtmayın. Test iyidir. Montolio gitmese daha iyiydi bence ama yeni ceo falan nasıl bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
hehe bigün aynı şeyin plexlere de yapılmasını umuyorum. ulen 2 yılda 2 katına çıktı fiyatlar. esnaf rahatsız, karnımızı doyuramıyoruz. hükümet göreve!
Mesaj tarihi:
megetege said:

Bizimkiler bu ara az kişiyle pvp yapıyolar dediğin gibi. Aşağıda görüldüğü üzere 3-10 arası değişen ekiple low sec - 0.0 girişinde takılıyorlar.

Eğer sende oradaysan , katılmak istiyorum bende...
Mesaj tarihi:
megetege said:

Aluriel said:

Goonswarma sakın girme. CFC parçası olmayın, oldurtmayın. Test iyidir. Montolio gitmese daha iyiydi bence ama yeni ceo falan nasıl bilmiyorum.

montolionun yerine gelenler de duramıyor ki 2 haftadan fazla. al işte dün yine değişmiş asdfas
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

loop said:

Eve de genelde seviyeli tiplerin olduğunu farzediyorum ama ergen tipler falan varsa hiç türk corp una yaklaşmıyayım !

şunu da tekrar uplayayım. ciddi bi tavsiye değildi bu zaten (no shit sherlock)

işin aslı ikisi de birbirinden beter iki topluluk. seviye falan hak getire :>
Mesaj tarihi:
O zaman mining işi yaş :) ben en iyisi ratting ve beginner level pvp guideları bakmaya başlayayım

http://flight-of-dragons.blogspot.se/

su blogda sardı bayagı.
Mesaj tarihi:
loop said:

Eğer sende oradaysan , katılmak istiyorum bende...

Bende ordayımda bi ara anlatırım corpu ne yaptığını yapmadığını vesaire, hosuna giderse neden olmasın.

Aluriel said:

şunu da tekrar uplayayım. ciddi bi tavsiye değildi bu zaten (no shit sherlock)

işin aslı ikisi de birbirinden beter iki topluluk. seviye falan hak getire :>

Evet yanlış anlamışım seni biraz. Aynı şeyleri düşünüyomuşuz :)
  • Yeni Oluştur...