Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni oyuncu için bilgiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mining drone için blueprint aldım. madenleri nerden çıkarabilirim. eletta tarafında takılıyorum.

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Mining_Drone_I_Blueprint
Mesaj tarihi:
Yapıcak başka daha iyi bişeyiniz yoksa extra gelir sağlaması amacıyla yapılabilir mining semi-afk falan.

En güzel tarafı da ay sonunda madeni eritirken ne kadar çok kazdığınızı ve aslında kimbilir kaç aylık gametime'ı beleşe getirdiğinizi düşünürken, bunu elde etmek için bilgisayarın belli bir miktar gücü sırf o işe ayırıp, aynı anda 10 tabla kullandığınız tarayıcınızın yeterli gücü temin edememesinden kaynaklı performans düşüklüğünün yarattığı huzursuzluk ve yine aslında beleşe gelen gt parasını elektrik faturasına verdiğinizin farkına varmaktır.:P
Mesaj tarihi:
Suark said:

keyif almadıgınız seyı yapmayın beyler
bayar.

Dogru soze ne denir
Mining, oyunda permanent death e sepeb olabilen nerdeyse tek seydir.
unutmadan, guncelleme tarihi biraz eski olsada toplu haldeki en kullanisli bilgi kaynaklarindan biridir.
http://www.isktheguide.com/
Mesaj tarihi:
şşt bi fite ihtiyacım var

lowsec sansha 3/10 4/10 yapabilecek
probelayabilecek
bide düşman gelirse pvp yapabilecek en azından gatelerde bişi lazım.

bc olmuyor 3/10 a hatırlatırım
ayrıca gnosiste kullanmak istemiorm

hadi bakalım fitting challange
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

800mm Heavy 'Scout' Repeating Artillery I üretmek istiyorum, eğer üretiliyorsa. Google dan baktım, sadece teknik bilgileri var, nasıl üretiliyor, BP i yok galiba..
Mesaj tarihi:
Ok sağol, name kısmı 'scout' yani öylemi? peki bunun benzeri olupta named olmayan muadilleri vardır herhalde, biz evrenin bir ucundayız, satın alamayız zira..
Mesaj tarihi:
loop said:

Aluriel said:

800mm Heavy 'Scout' Repeating Artillery I üretmek istiyorum, eğer üretiliyorsa. Google dan baktım, sadece teknik bilgileri var, nasıl üretiliyor, BP i yok galiba..

meta item nasıl üreteceksin panpa
Mesaj tarihi:
loop said:

Ok sağol, name kısmı 'scout' yani öylemi? peki bunun benzeri olupta named olmayan muadilleri vardır herhalde, biz evrenin bir ucundayız, satın alamayız zira..

meta 0 (t1) yada meta 5 (t2) üretebilirsin. meta1-2-3-4 üretemezsin. storyline itemları da üretemezsin yine aynen. bazı faction itemlar için ise bpc var.
  • Yeni Oluştur...