Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adolph Hitler

Fiercewind

Öne çıkan mesajlar

İnsanların savaşın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlamaları için sanırım illah kafalarına bomba yemeleri alleri ayaklarının kopması, yakınlarının ölmesi, açlık, sefalet, korku ve çaresizlik duygusunu yaşamaları gerekiyor herhalde. Türkiye2nin son savaşının üzerinden henüz 100 yıl geçmedi. 2. Dünya savaşından sonra daha 60 yıl geçmedi ama insanlar savaş ve ölüm konusunda bu kadar sapık ve iğrenç fikirler üretebiliyorlar.
Bu forumda belkide hayatlarında hiç yahudi tanımamış insanlar Hitlerin yaptığını mazur göstermeye rakamlar üzerinde spekülasyon yapmaya olayın iğrençliğini rakamlarla oynayarak ve hatta adamların boşa gitmediğini yağından sabun yapıldığını ima ediyorlar.
Bende hiç savaş yaşamadım ama dedemden kurtuluş savaşında nasıl türklerin çalışmaya şehirlere gidip ölüp dönmediğini, peşinden aynı yörlerde yaşayan başka insanların nasıl toparlanıp koyun sürüleri gibi göçe zorlandığını ve yollarda yağmalandıklarını insanların biribirlerini nasıl boğazladıklarını, evlerin yakılmalarını, çalılıklarda ötede beride çocukların anne babası ölmüş çocukların bulunup büyütüldüğünü ve daha nice vahşeti bazı insanların açlıktan ot yediğini dinlerdim. Dinlerken gözümde canlandırıp nasıl bir ruh hali olduğunu neler yaşadıklarını algılamaya çalışırdım ve içim acırdı.
Çok değil daha yakınlarda Irak savaşı oldu. Adamların tepelerine tepelerine bombalar yağdı ve tüm savaşı canlı izledik. İnsanların nasıl iki ordu arasında kaldığını evlerinin tepelerine göçürüldüğünü, pazarda kucağına ayakları parçalanmış çocuklarını alıp ağlayanları. Bağdatı şimdi seyrediyoruz yağmalar insanlar biribirlerinin eşyalarını yağmalıyorlar.
Yahudiler topyekün kötü veya topyekün iyi insanlar değil. İsrail Filistin probleminde Filistinlilere özgürlük verilmesini isteyen yeşil barış grubu farklı düşünüyor şaron farklı işçi partisi farklı. Kaldıki bu filistinliler ile İsrailliler arasındaki bir problem ve yarın öbürgün anlaşıp barışırlarsa bize ne demek düşer? Dünya üzerindeki tüm kötülük ve problemleri yahudilere bağlayan bir kesim daha var. Gökte uçan kuşa esen ters rüzgarı ve denizde yüzen balığın yüzgecindeki problemi yahudilere bağlayan bir anlayış. Ve sonuçta iş gelip Hitler bilmem ne kadar yahudiyi çingeneyi öldürmüş hatta yağınıda boşa akıtmamış sabun yapmış iyide etmiş saçmalığına dayanıyor.
Hitler dünya üzerinde üç aşağı beş yukarı 55 milyon insanın ölümüne sebep olmuş bir diktatördür. Ne kadar insanın sakatlandığı, tecavüze uğradığı evleri yok olanları vs vs. hesaba katarsanız acının büyüklüğü belki anlaşılır belkide anlaşılmaz ve bir savaşa girip bu preşanlıkları yaşamak zorunda kalırız. Hep merak etmişimdir dünyada insanlara yetmeyen şey nedir toprakmı yetmiyor yiyecekmi bunca savaşların sebebini oluşturan şey nedir. Bir deli kalkıyor mavi gözlü sarışınlar olsun dünyada ari ırk budur diyor ve tüm Avrupaya savaş ilan ediyor peşinde kitleler 12 yaşında çocuklar dahi savaş alanlarına sürülüyor, bir diğerleri sanka dünyada toprak ve şehir kıtlığı varmış gibi Kudüs üzerine kilitlenmişler illah Kudüs varsa yoksa Kudüs öldür ha öldür. Bilmem nerde adını yeni duyduğumuz Hutularla bilmemkimler bir anda birbirine giriyor ve 1 milyon kelle gövdeden ayrılıyor.
Allah insanlara akıl fikir versin. Versinde hiç tanımadıkları alıp vermedikleri insanların ölümüne oh olsun Hitler iyikide öldürmüş demesinler. Zira onları kesmesini sabun yapmasına olanak tanıyan meşruluk yaratan kafalar mevcut olduğu sürece dünyanın diğer yerlerindeki tüm uluslar ve insanlar için sabun olma tehlikesi hep var olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla arada müslümanlardanda giden olmuş adamlar anlatamamışlar bakmışlar sünnetli langırt köy sandıgı
şimdi sonuçta burada yaşanan birsoykırım iyi demek yanlış fakat bu gün israilliler başlarına geleni untmuş bir filistini işgal ediyor orada müslümanları öldürüyor bunu yapan sümüklü bir israil kendinden kaç kat nüfuslu arap ülkerine müslümanlara saldıryor bunları amerika sayesinde yapıyor o ayrı ama sonuç yapıyor insan bunu görünce hitlere okadar kızamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya mesele şu
eğer sen bugün hitlere kızıyorsan böyle böyle yaptı diye
o zaman israillilere de kızmalısın
hitlere kızmıyorsan
israile de kızma hakkın yok
bu bir nevi kısır döngü yani
tabi bu akla ve mantığa uygun olanı
olaya duygusal ya da ayrımcı ama illaki insaniyetten uzak yaklaşmak da elbetteki mümkün[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Sosyal ağlarda paylaş

sürüyle şey yazılır hakkında ama benim özetim "insanın insana düşmanlığının abidesi" olur; 20. yüzyılda maalesef çok sayıda yarışan oldu bu ünvan için, hepimizin ders alması için insanoğlunun nbc ile dayak yemesi gerekmez umarım..

kötü adam imajının gerçek hayattaki zirvesi olarak karizmasını beğenirim, o ayrı.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

sp alıntısı :
"Hitler was a very naughty man"[hline]
Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki:
eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
a.k.a. Uçan Sam
Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki:
süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hitlere karşı kişisel bir nefretim yok yaptıkları doğrumu hayır iyi birimi hayır Azimli hırslı ve Avrupayıtitreten bir adammıydı evet nekadar gaddarda olsa o gaddarlığı yapmak bir
zeka meselesidir tamam çok hoşlanmıyorum ama insanda ister istemez bir sayğı kazanıyor.Ama yahudilerede aynı şekilde
nötürüm fakat onlara saygı kırıntısı bile hissetmiyorum neden ??geçmişte başlarına gelenleri unutup elalimi ülkesini istila ediyorlar
durup dururken filistini işkal edip insanları öldürüyorlar tamam bunu hitlerde yaptı ama o Amerikanın minik kuçusu deyildi ne yapmışsa adam kendi tırnaklarıyla yapmış birde yanlış anlaşılma olmasın
hitler pıropagandasını yapmıyoruz yiğidi yada caniyi öldür ama hakkını yeme sonuç tarafsız olarak okuduklarımdan ve izlediklerimden bir bölüm edindiğim bilğiyi yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

hmph
hitler taraftarı değilim yanlış anlamayın ama adamcağızın düşüncesi bizden farklı diye insan değil demek yanlış. bizim kriterlerimize göre farklı olabilir ama sonuçta adam düşüncesini savunarak ölmüş biri ki bunu bu yıllarda kimse yapamaz. öldürdüğü insanlar için adamın kendi çapında bir sebebi var en azından.

he peki sen niye karşısın o zaman derseniz, savaşta ölen 34.5 milyon insanın 16.5 i toplama kamplarında öldü derim. yani savaşla ya alakası olmayan ya da teslim olmuş askerlerin öldürülmesine karşıyım. daha dorusu bu onun nasıl bir insan olduğunu gösterir. eğer düşüncelerim bu diyip savaş açıp toplama kamplarında insanlara savaş mahkumlarıymış gibi davransaydı hitlere diyecek pek bir lafım olmazdı.

kısaca, adam bir düşünceyi savunuyor, fakat savunurken biraz abartıya kaçıyor. ya da düşüncesi onun biraz abartıya kaçmasını gerektiriyor.

*edit: syntax*

[Bu mesaj Jadelith tarafından 04 May 2003 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

'biraz' aşırıya kaçmış haklısın, 50 milyon insan kadar..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 04 May 2003 11:18 tarihinde demiş ki:
he peki sen niye karşısın o zaman derseniz, savaşta ölen 34.5 milyon insanın 16.5 i toplama kamplarında öldü derim.

Şimdi buradaki rakam bana bir miktar şişirme gibi geldi derim. Tam rakamı bilmiyorum ama toplama kamplarında ölenlerin sayısı bu derece yüksek değil. Yanlız burada savaş sırasında ölen bütün siviller (her türlü sebepten) kastedilmişse o olabilir.

Bu arada Hitler'in kötü bir insan olmasının bence tek bir sebbi vardır o da savaşı kaybetmesidir. Şayet Almanya savaşı kazansa şu an Rusların ve Amerikalıların yaptığı katliamlar anlatılıyor olacaktı. Örneğin Rusların elegeçirdiği bir hastanedeki bütün almanların kafalarını kestikleri ve onlardan gamalı haç çizdikleri (fotoğrafla belgeli) çok daha sık söylenirdi. Hatta bu olayın yaşandığı sırada Moskovadan hiç esir almayın diye emir geldiği çok daha fazla bilinirdi. Aynı şekilde Amerikalıların esir aldıkları onbinlerce alman ve japon askerini nasıl öldürdükleri yazılırdı, aynı şekilde Amerikadaki japonların nasıl toplama kamplarına atıldıkları ve bir çoğunun orada kötü yaşam koşullarından öldüğü yazılırdı. Buradan Hitleri savunduğum sonucunu çıkarmayın. Benim anlatmak istediğim bütün savaşlar içinde vahşeti barındırır ama kazananlarınki unutulurken kaybedenlerinki hep hatırlanır.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 27 March 2003 00:50 tarihinde demiş ki:
said:
Fiercewind, 26 Mart 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
belli işte...Hitler...Tarihin en büyük soykırımını gerçekleştiren,ölüp ölmediği meçhul olan,sabun sanayii ne katkıda bulunmış *iğrenir* yegane insan

Paylaşalım bildiklerimizi :)

off off adam çıkıp tarih yazıyo ama paraya yenik düşüyo.Yahudi tekelindeki amerikan filimlerinden gördüklerinizle böyle ortalara çıkmayın tepem atıyo ww2 da o sözde tarihin en büyük soykırımında ölen yahudi sayısı 100-150 bin arasında bu rakkam müttefiklerin bilerek ve isteyerek berlini bombalayıp bir gecede öldürdükleri sivil sayısının sadece yarısı ki bu SADECE BİR GECEDE,onuda geçtim amerika savaşı kazandığı halde deney yapmak için bunun 6 katı insanı japonyada öldürdü niye kimse çıkıp bir laf söylemiyo nedenini söyliyim kimse amerikalılar canidir diye hollywood da film çekmiyoda ondan[hline]MAN WHO WALKS ALONE

abi nasi bi istatistik koydun ortaya yaa abi ? toplama kamplarinin ceteleleri ust duzey nazi subaylarinin ifadeleri var sen diyosun 150 bin. ne amerikan filmi abi savas bittiginde her toplama kampinin cevresindeki sehirlerde yasayan almanlari getirip gezdirdi kamplarda muttefikler adamlar gozlerine inanamadi. peki japonyada sen psikopata baglamis yonetimin 6 yasinda cocuklari amerikan askerlerine karsi savasmak uzere egitmekte oldugunu biliyor muydun ? egitim filmlerini gorsen dehsete dusersin. dogru durust cumle kuramayan cocuklara sungu ogretiyolar. ayni japonlar cini isgal edince sadece bir sehirde 350 bin kadin, cocuk, yasli oldurdu. hem de samurai usulu kilic sunguyle. amerikalilar cikartma yapmak zorunda kalsaydi kafayi cizmis hukumet 5 yasinda cocuklarla 60 yasinda kadinlari savasa surecekti. baska care yoktu.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 27 March 2003 01:26 tarihinde demiş ki:
said:
Mighty_THoR, 26 Mart 2003 21:50 tarihinde demiş ki:
said:
Fiercewind, 26 Mart 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
belli işte...Hitler...Tarihin en büyük soykırımını gerçekleştiren,ölüp ölmediği meçhul olan,sabun sanayii ne katkıda bulunmış *iğrenir* yegane insan

Paylaşalım bildiklerimizi :)

off off adam çıkıp tarih yazıyo ama paraya yenik düşüyo.Yahudi tekelindeki amerikan filimlerinden gördüklerinizle böyle ortalara çıkmayın tepem atıyo ww2 da o sözde tarihin en büyük soykırımında ölen yahudi sayısı 100-150 bin arasında bu rakkam müttefiklerin bilerek ve isteyerek berlini bombalayıp bir gecede öldürdükleri sivil sayısının sadece yarısı ki bu SADECE BİR GECEDE,onuda geçtim amerika savaşı kazandığı halde deney yapmak için bunun 6 katı insanı japonyada öldürdü niye kimse çıkıp bir laf söylemiyo nedenini söyliyim kimse amerikalılar canidir diye hollywood da film çekmiyoda ondan[hline]MAN WHO WALKS ALONE

Hata 1: hitler paraya falan yenik dusmuyor, hirsina yenik dusuyor. Nasyonal sosyalizmde uretim cok hizlidir ve maliyet cok dusuktur,(o hammade stogu ve yukselen degerleriyle,para sikintisi cekmesi mumkun degil)ayrica sosyalizmle de bir alakasi yoktur.Hitler eger her cephede ayni anda savasmasaydi simdi belki de alman imparatorlugunda yasiyor olacaktik.

burada hata var. son yapilan arastirmalara gore savas baslamadan once dahi abdnin toplam yillik uretim kapasitesi, yani ekonomik gucu, ingiltere, almanya, italya ve japonyayi hep beraber 8 e katliyormus. bir de savasa girmeleriyle ortaya cikan canlanma var. zaten japonlar da biliyordu yenileceklerini, arastirmalara gore japonlar pearl harborda amerikalilara ait her tur yuzen nesneyi, ucak gemileri de dahil batirsa dahi, savas sadece 1 1.5 yil uzayacakmis. cunku pearl harbor oldugu hafta kongre bilmemkac tane geminin kizaga konulmasina onay vermis. o arastirmadaki hesaplara gore her seyleri batmis olsa dahi 1 yil icerisinde en agir ucak gemilerinde amerika yine de 4 kati one gececekmis. geri kalan gemileri saymadan hem de. japonyanin elindeki ucak gemileri ise daha ziyade 20 ve 30 larda savas arasi donemde baska gemilerden cevrilen ya da eski teknolojiyle insa edilen gemiler. zirhlilari hic sayma, onca meshur yamato dahi hicbirsey yapamadi amerikan zirhlilarina ates kontrolundeki gerilik yuzunden.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 27 March 2003 01:39 tarihinde demiş ki:

Bu nasıl iki yüzlü bir zihniyettir ki bir tarafta birini soykırımla suçlarken diğer tarafta özellikle sivil hedeflere saldıran,birkaç gün içinde teslim olması kesinleşmiş bir ülkeye iki atom bombası atıp yüzbinlerce kişiyi öldüren milyonlarcasını sakat bırakan yeni doğan nesillerin sakat ve kanserli doğmasına yol açan adamlara onlar savaşın gereği olarak yaptılar der.

[hline]MAN WHO WALKS ALONE

burada sunu belirteyim, almanlar londra ve paris haric isgal ettigi butun ulkelerin baskentlerini acimasizca bombalamislardir. bakiniz oslo, bakiniz belgrad. ayrica sehirlerin bombardimani amerikalilar tarafindan degil, ingilizler tarafindan yapilmistir. amerikalilar avrupada sanayii ve askeri hedeflere yonelik gunduz yuksek irtifa bombardimanini tercih etmis, ingilizler ise dresden ve bremen orneklerinde goruldugu gibi gece ve yangin bombalariyla sehir merkezlerine yonelik saldiriyi tercih etmislerdir. burada eger amerikalilarin nagazaki ve hirosimadaki bilmem kacyuzbin insani atom bombasiyla oldurmesi yargilanacaksa japonlarin cinde sadece 1 sehirde iskenceyle oldurdugu 350 bin insan meselesi de yargilanmalidir. kaldi ki, esir ve toplama kamplarina japonlarin gonderdigi insanlarin sayisi bile belli degil.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 27 March 2003 01:41 tarihinde demiş ki:
anektod:

atom bombasini ureten eleman almandi..Almanyada 3 tane bilim adami atomu parcalamak uzerine deneyler yapiyolardi,2 tanesi daha fazla dayanamayarak amerikaya kactilar ve orada devam ettiler.Digeri ise almanyada kalip V2 leri gelistirmeye calisti.

Amerikaya gidenler atom bombasini gelistirdiler,sonra biri oldu calismalar sirasinda.Kalan eleman, bombanin gelisimini tamamladi...

Atom bombasi kurulda oylandi ve 'Enola Gay' adli ucak ile hirosimaya birakildi..Ardindan Nagazakiye...Ucagi kullanan pilot psikolojik yardim almasina ragmen cok genc yasta saclari bembeyaz bir sekilde oldu...

Simdi atom bombasini tamamlayan elemana donelim.Bu eleman bomba atildiktan sonra bombayi buldu diye mahkemede yargilandi.İdama mahkum edildi...

Almanyada kalan V2 leri bulurken,amerikaya kacanlar atom bombasini gelistirdiler.Burada sorgulanmasi gereken seyler war.Dikkatli olmak lazim,hangisinin verdigi karar dogruydu acaba.Almanyada kalanin mi, yoksa gidenlerin mi?

amerikaya giden sahis oppenheimer. fizikcidir, atom bombasi projesinin liderligini ustlenmistir. bombayi yapan ise o degil, onunla beraber calisan 30-40 kadar dunya capinda fizikcidir. oppenheimerin yargi onune cikmasinda aslinda daha karanlik sebepler oldugunu one surenler var.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 27 March 2003 01:54 tarihinde demiş ki:
kavgamı mükemmel yapan subjektif olmasıdır.hitler gibi bir adamın ne düşündüğünü tam olarak olmasada bir noktaya kadar anlamak için birebirdir.Dünya üzerinde iki adam bütün avrupa ve kuzey afrikayı almayı başarabilmiştir biri napolyon biri hitlerdir sırf bu yüzden bile büyük bir adamdır[hline]MAN WHO WALKS ALONE

avrupayi almayi basarabilen hitler degil, almanlarin prusyadan kalan militarist geleneginin mirasidir. zaten hitler komutayi kendisinde topladigi andan itibaren zicisa gectiler.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
general83, 27 March 2003 02:58 tarihinde demiş ki:
ya bu meseleyi bu kadar popüler hale getiren ne???
ikinci dünya savaşı-hitler
başka hiç mi bir şey kalmadı tarihte tartışılacak?
ha hitler paraya yenildi demek çok büyük ayıptır çünkü faşizm tamamen kapitalizm destekli bir yönetim şeklidir, ki hitlerin başa geçtiği seçimlerde partisinin karşısındaki parti komünist partidir, ve burjuva kesimi ana komünistler gelirse ne olur halimiz mantığıyla hitlere oy verdiği ve desteklediği için hitler başa geçmiştir.
ve ne olursa olsun hitlere sempati duyanı saygıyla karşılarım ama insanlık ayıbı olduğunu da eklerim.[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin

fasizm kapitalizm destekli bir sistem degildir, fasizm cok az sayidaki elitin zorbaca ve militarist ustunlugune dayanir. ve sistemi cevirmek icin de zorla calistirilan, kole isgucu kullanir. kapitalist sistemde ise isci ucret alir, en azindan temel haklara sahiptir.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
general83, 27 March 2003 03:36 tarihinde demiş ki:
evet bence de sorun yok,
benim senin o yazını atlamam çok büyük bir hata olmakla beraber
anladığım kadarıyla sen de reddetmiyorsun hitlerin ilk başta kapitalistler tarafından desteklendiğini
ha yapılan hitler karşıtı filmler vs. ayrı bir tartışma konusu ve zaten ben de hitlere karşı çıkarken bunu müttefikleri desteklemek için yapmıyorum
şöyle açıklayayım:
benim için insan öldürmek suçtur (bazı istisnai durumlar hariç)
sayısı da önemli değildir
hitler 150 bin kişiyi öldürdü müttefikler 1 milyon vs.
bu bahane değil bence
al birini, vur ötekine.[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin

[Bu mesaj general83 tarafından 27 Mart 2003 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]

al birini vur otekine hicbir sekilde manali olamaz. naziler alman irkinin ustunlugunu saglamak icin savasti. bugun basarili olsalardi isgal altindaki almanyada uygulanan seylerin bin kati uygulaniyor olacakti. alman gorunce efendim diyecektiniz. romen, yahudi, rus kalmayacakti avrupada.

muttefikler buna karsi savasmislardir. ikinci dunya savasinin en karanlik gunlerinde w. churchill in yaptigi meshur konusma "we shall never surrender" bunun resmen bir ozeti gibidir. nitekim, basarili da olmuslardir ki boylece bugun avrupada medeni bir duzenden, avrupa birliginden, insan haklari sozlesmesinden bahsedilebiliyor.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 27 March 2003 19:28 tarihinde demiş ki:
Ne derseniz deyin Hitler çok büyük bi liderdi.Adam az kalsın Rusyayı da yenip savaşı bitiriyodu da Kar kışta yolda kaldı O başarsaydı şimdi en azından amerikaya dur diyecek birileri olurdu[hline]Blood never ends without the power of wisdom

o basarsaydi bugun bizden sabun yapiyor olurdu naziler.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 27 March 2003 20:38 tarihinde demiş ki:
Almanyanın durdurulmaya zaten ihtiyacı olmyacaktı çünkü Avrupa içinde ona karşı duracak kimse olmayacaktı.Aynı Drgons Of A Summer Flamedeki gibi.Dünyanın kurtarılması ve uzun süreli bi siyasi birliğin olması için herkes Takhisis Şövalyelerinin bayrağı altında toplandı.Benim söylemek istediğim uzun süreli bi barış ortamı olacaktı[hline]Blood never ends without the power of wisdom

burada sunu soyleyeyim, gercek bir olay var, almanyada savas oncesi zamanlarda olan. bir medyum var, cok net kehanetler soyluyor bircok seyi biliyormus. gosteriye geliyormus butun ileri gelenler tiyatroda egleniyorlarmis. mesela kaldiriyormus birini, adamin her seyini sayiyor, su gun su gun ne olacak soruyormus adam, o cevapliyormus, cok buyuk olcude cikiyormus soyledikleri. fakat zaman gectikce nazi yonetim killanmaya baslamis. cunku adam bu adamlarin yaptigi iskilli isleri de ufaktan soylemeye baslamis toplum icinde. durugorusu sayesinde. neticede aliyorlar adami goturuyorlar bir ormana vuracaklar, adama cekiyor tabancayi ss subay, adam o sirada vizyon gormeye basliyor, diz cokuyor, almanyaya bomba yagdiran binlerce ucagi goruyor, tanklari goruyor, diyor ki, "mahvolacaksiniz. hepiniz oleceksiniz. cok aziniz sag kalacak. tabi karsidaki herif cekiyor tetigi adam gidiyor. ama neticede ne o ss subayi, ne de onun gibi milyonlarca nazinin cok azi sag cikabiliyor savastan. bu adamin hikayesini filme cektiler adini hatirlamiyorum.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 27 March 2003 22:33 tarihinde demiş ki:
Ama ne derseniz deyin adam kendi ırkını düşünen bunun için herşeyi yapan bi liderdi.Yanlış anlamayın ben Nazi taraftarı değilim ama adamın liderliğine saygım var her ne kadar Atatürk gibi olamasa bile[hline]Blood never ends without the power of wisdom

abi adam irkini dusunen bir lider degildi. irk bahane o iste. elit bir kesim olusturmak icin kullanilan meta. nazizim neticede yine diger bircok ilkel sistem gibi herhangi bir metayi kullanarak az bir elit kesimin ustunlugunu saglamak icin kullanilan denyo bir sistemdir.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 28 March 2003 00:39 tarihinde demiş ki:
22 milyon biraz abarti sanki,220 bin yapalim onu.ben de bilmiyorum sayilarini ama 22 milyon cok fazla.o kadar rus yasamiyo dunya uzerinde.

sonucta olen rus olsun,yahudi olsun,alman olsun,turk olsun..
ne olursa olsun,olen insandir.Bir kisiyi olduren butun insanligi oldurur,bir kisiyi kurtaran butun insanligi kurtarir...

2. dunya savasinin resmi kayitlara gecirilebilmis asagi yukari kesin ya da supheli olan kaynaklardan alinabilen toplam kayip miktari dunya capinda 50 milyondur.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...