Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Online:Odyssey

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yok la
düşün mesela sadece hauling için 1 char kullanıosun sırf + standingi olan ve haul skili olan.
bunun için boşuna plex ödemiosun işte sadece train edene kadar ödeyip bırakıosn orda.
Mesaj tarihi:
tamamda bu seferde elinden multi account açma imkanın gidiyor, o hauler charı yeri geliyor scout olarak kullanman gerekiyor vs.

Zaten haul için olan charı 1 ay kas bırak o esnada ötekini kasmasanda olur yani çok dert değil.
Mesaj tarihi:
nası multı acc yasaklanıomu?
ya şeye de yarayabilir

adamın bir hesabı 0.0 da - lerde
diğeri + dadır, mission falan yapıp para kazanıodur. öbüründe op mop yokken bunla takılır.

şahsen ben taşımayı düşünüyorum altımı
sonra beleş gametime larla cyno alt yaparım bıtane daha
Mesaj tarihi:
bir account içinde tek char açabiliyorsun, ötekini açmak için log out olman lazım işte.

pasif olarak kullanılan üretimciler haulerlar vs. için evet bi nebze ama zaten onlarıda gerekli skill seviyesine ulaştırıp alt olarak çekiodun kendi accna.

işte öle süper gerekli bir özellik değildi ama özellik özelliktir illa birilerine kolaylık sağlar.
Mesaj tarihi:
Suark ateşlemiş konuyu birden yok multi acc yasaklaması fln. Sadece gtc ile aynı acc içindeki diğer charı da train edilebilir hale getiriyorsun. Bence de gayet mantıklı olmuş. Eve de vakit nakittir sürekli multi accta biryere kadar.
Mesaj tarihi:
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=219330

Key stat for this change is a reduction in the Optimal/Falloff bonus on a T2 Tracking Enhancer from 15%/30% to 10%/20%

Key stat for this change is that the best Remote Sensor Boosters will have their Scan Resolution bonus reduced from 40.5% to 33%.
Mesaj tarihi:
ööö iğrenç bi nerf ya bu

The strength of TEs has been one of the reasons for Minmatar dominance in recent years, as well as contributing to the relative strength of shield tanking over armor tanking by inflating the value of non-tank low slots. What we're looking at is simply decreasing the falloff and optimal bonuses of all TEs by 1/3, and leaving their tracking bonus intact.
Mesaj tarihi:
Test serverda deneme fırsatım oldu şimdi drakeden -1 launcher gitmiş mesela. Her tıklanan objeye camera otomatik dönüyor ben kapatmayı beceremedim çok hoş olmuş ama pvp esnasında yön kaybetmek için birebir yapılmış :P

Scan olayı iyi olmuş probeları düzenleme tuşu var. Jump efekti iyi hoşta şöyle bi 6-7jump sonrasında insanın midesi bulanmaya başlıyor. Epilepsisi olan fln kesinlikle etkilenir bu olaydan.
Mesaj tarihi:
X-L Weapons Balance

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=3043955

said:
X-L Blasters: -15% tracking, -10km optimal, +10km falloff

X-L Autocannons: -10% tracking

X-L Pulses: +6.666% optimal

Citadel missiles: Remove the explosion velocity penalty from siege modules

gg moros
Mesaj tarihi:
Suark said:

ööö iğrenç bi nerf ya bu

The strength of TEs has been one of the reasons for Minmatar dominance in recent years, as well as contributing to the relative strength of shield tanking over armor tanking by inflating the value of non-tank low slots. What we're looking at is simply decreasing the falloff and optimal bonuses of all TEs by 1/3, and leaving their tracking bonus intact.

Bu degisiklik aciklanali bayaa oldu ve ne yalan soylim cok hosuma gitti. Umarim degisikligin amaci gerceklesir ve minmatar(pek kalmadi artik) ve shield tank baskinligi azalir.
Benim gunahim ne amarr seviyorum diye. Amarra en dogal hakkimiz silahlara duzeltme (buff da istemiyorum) bile getirmiyorlar.
Mesaj tarihi:
ırksal olarak deilde
şimdi te takmanın anlamı olmıcakki hiç obsolete direk.
gene fix 3xgyro takıcaz.
ne bileyim thrashera bile takıodum ben te.
ha nerf geliosa gyrolarada(heat sink ve mag stab) gelse o zaman olur bak.
  • Yeni Oluştur...