D44HX Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Evet beyler bakıyorum Video ve Resim yükleyenler durmaksızın yüklüyorlar , bu adamlar babalarının hayrına yüklemiyorlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ya o değil de bu adamlar bedava verince videoyu oyuncuların parası nasıl çıkıyor ben onu merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Isi 5dk'dan uzun surenler parali uye oluyomus. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 amme hizmeti. insanlar rahat rahat patlasin, bedavaya patlasin diye yukluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Saka bi yana telif hakki/korsan muhabbetine normal dizi/film misali gece gunduz takip edip sildiriyorlar o tip video'lari ilgili yerlerden. Haliyle uzun halini isteyen ya torrent kasiyor ya da gidip parasini verip uye oluyor ki, alim gucu olarak kiyaslaninca cok da koymuyor gavurlara. Bir de Turkiye'de artik esamesi okunmayan adult tv kanallari baya yaygin gavur memleketlerinde. Haliyle oralar lisansini odeyip bir miktar da olsa para akitiyor bu tip yerlere. Ya en kotu kendi kendilerinin korsan CD'lerini satarlar yine cikar o paralar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Strekeos said: Ya o değil de bu adamlar bedava verince videoyu oyuncuların parası nasıl çıkıyor ben onu merak ediyorum :D Zaten kaliteli videoların çoğunda sağ alt taraflar gibi yerlerde brazzers gibi yazılar çıkıyor , bunun ne demek oldugunu anlamışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 O değil de kaç kişi bu başlığı görüp fap a gitti acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 8 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben yeni geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 para kazanma özelliği olsa şampiyonlar ligi kupası lig şampiyonlarına değil amatör takımlara verilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ren said: para kazanma özelliği olsa şampiyonlar ligi kupası lig şampiyonlarına değil amatör takımlara verilirdi. İyi demişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Gençler akıllarındaki sorulardan rahat fapfaplayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bence youtube kadar düzenli bi sistemi yoktur. orjileri falan uplayıcılar da 3 5 kişi bellidir, onlara belki düzenli ödeniyodur reklam cart curt gelirlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 o değilde şimdi bu tarz bi blog açsak template falan nerden buluruz hoş bişeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 xhamster nedir? giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hamster severlerin bulusma noktasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 pompalama gücünden elektrik üretiyorlar. bugün, her 100kişiden 16sı elektrik üretiminde rol alıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 xhamstera falan uplayıp kendi sitelerinde gösterenler de var. o yüzden sürekli up oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Akhlaur said: Gençler akıllarındaki sorulardan rahat fapfaplayamıyor. sfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sevimli hayvancıklara fapfaplamaya utanmıyor musunuz? Bir de hayvan severlerin buluşma noktası paticik olacaksınız... kullanıcı arkadaşımız bu kadar berbat bir espri yaptığı için üzüntü içerisindeyiz. kendisini uygun bir zamanda tartaklayana kadar bu başlığı kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ah be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar