Patice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Arıyorum, evet. SEO, SEM, web content management, sosyal medya, marka iletişimi, marka ya da bireysel danışmanlık, online pazarlama vs. Zamanın müsatiliği ve ihtiyaç sebebiyle free olarak destek verebileceğim bir tanıdığınız veya yönlendirebileceğiniz kişiler ya da link vs varsa alayım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 zamanınızı daha gerekli şeylere harcayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bu yazdıkların için genelde firmalarda stajyerler görev alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 firma olmadıktan sonra freelance sosyal medyacılık oynamak zor iş. adamlar ajanslara vermek istiyolar bu tür işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 freelance olayı türkiyede hiç olmamış ve olamayacak bi çeşit ya. her gencin hayalini süsleyen bişey tabi sabah kalkıp elinde kahve bilgisayar başına oturup çalışsın canı sıkılınca dizi izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 oldu anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yapanlar var yahu nasıl olmayacak iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Patice said: Arıyorum, evet. SEO, SEM, web content management, sosyal medya, marka iletişimi, marka ya da bireysel danışmanlık, online pazarlama vs. Zamanın müsatiliği ve ihtiyaç sebebiyle free olarak destek verebileceğim bir tanıdığınız veya yönlendirebileceğiniz kişiler ya da link vs varsa alayım arkadaşlar. babam ile ilgili ameliyat işini hayırlısıyla atlatalım, senin gibi bir arkadaşa ihtiyacımız olabilir sanıyorum; eşim doğal besin ürünleri pazarlamayı planlıyor. Dükkan-işyeri tutma aşamasında (bir merkez olması açısından) ancak daha çok internet üzerinden pazarlamayı yapmak istiyor. Senin gibi bir arkadaş sanırım bize yardımcı olabilir. özetle senin olayın: web sitesi içeriğini yönetmek, marka bilinirliğini-tanınırlığını arttırmak gibi bir iş midir? doğru mu anlıyorum? ben bu işleri çok iyi bilmiyorum, cahilliğimin farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Öm atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ÖM attım bu aradaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bedavaya mızrak nerde öyle işi zor bulursun koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 çığırtkan her yerde çığırtkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Rasmon said: freelance olayı türkiyede hiç olmamış ve olamayacak bi çeşit ya. her gencin hayalini süsleyen bişey tabi sabah kalkıp elinde kahve bilgisayar başına oturup çalışsın canı sıkılınca dizi izlesin. Bu dedini şirkette yapıoz zaten, çoğu şirketde yapılıyor yani. Dün toplantı odasında game of thrones izledik misal sdfjk. Eğer şirket ortamı iyise evde çalışmak daha kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 reampage said: Rasmon said: freelance olayı türkiyede hiç olmamış ve olamayacak bi çeşit ya. her gencin hayalini süsleyen bişey tabi sabah kalkıp elinde kahve bilgisayar başına oturup çalışsın canı sıkılınca dizi izlesin. Bu dedini şirkette yapıoz zaten, çoğu şirketde yapılıyor yani. Dün toplantı odasında game of thrones izledik misal sdfjk. Eğer şirket ortamı iyise evde çalışmak daha kötü bence. Hangi şirket orası, yarın CV'mi göndericem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ne sirketler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 http://cdn.inquisitr.com/wp-content/2011/04/playboy-mansion-legionella.jpg bilen bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ofisinde kale olanlar naapsın :( http://i.imgur.com/npZiy3C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Norak said: ofisinde kale olanlar naapsın :( http://i.imgur.com/npZiy3C.jpg şirket yeni yerine taşımdığında il işim şundan yapmak.. aslında şimdikinde de yapabilirim ama insamların manzarasını kapatmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 oha atı şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 odd jobs Gin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 babacum beni de yanına al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 o değilde nasıl bi şirket ya o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Rasmon said: freelance olayı türkiyede hiç olmamış ve olamayacak bi çeşit ya. her gencin hayalini süsleyen bişey tabi sabah kalkıp elinde kahve bilgisayar başına oturup çalışsın canı sıkılınca dizi izlesin. Ben hayali yaşıyorum valla. Tek sıkıntı dürzüler senaryoyu geç yolladıkları zaman bütün hayatını pauseluyorsun, gecenle gündüzün darma duman oluyor o sıkıntı baya. Mesai kafası olmadıgından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 home agent ol :) sabah 10 da çagrıya girer 90 dak. mola kullanır akşam 19:00 da çagrıdan çıkarsın. hatta düşünen varsa ben işe alabilirim ama tele satış zordur söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar