Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

freelance iş arıyorum

Patice

Öne çıkan mesajlar

Arıyorum, evet. SEO, SEM, web content management, sosyal medya, marka iletişimi, marka ya da bireysel danışmanlık, online pazarlama vs.
Zamanın müsatiliği ve ihtiyaç sebebiyle free olarak destek verebileceğim bir tanıdığınız veya yönlendirebileceğiniz kişiler ya da link vs varsa alayım arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

Arıyorum, evet. SEO, SEM, web content management, sosyal medya, marka iletişimi, marka ya da bireysel danışmanlık, online pazarlama vs.
Zamanın müsatiliği ve ihtiyaç sebebiyle free olarak destek verebileceğim bir tanıdığınız veya yönlendirebileceğiniz kişiler ya da link vs varsa alayım arkadaşlar.

babam ile ilgili ameliyat işini hayırlısıyla atlatalım, senin gibi bir arkadaşa ihtiyacımız olabilir sanıyorum; eşim doğal besin ürünleri pazarlamayı planlıyor. Dükkan-işyeri tutma aşamasında (bir merkez olması açısından) ancak daha çok internet üzerinden pazarlamayı yapmak istiyor. Senin gibi bir arkadaş sanırım bize yardımcı olabilir.

özetle senin olayın: web sitesi içeriğini yönetmek, marka bilinirliğini-tanınırlığını arttırmak gibi bir iş midir? doğru mu anlıyorum? ben bu işleri çok iyi bilmiyorum, cahilliğimin farkındayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

freelance olayı türkiyede hiç olmamış ve olamayacak bi çeşit ya. her gencin hayalini süsleyen bişey tabi sabah kalkıp elinde kahve bilgisayar başına oturup çalışsın canı sıkılınca dizi izlesin.

Bu dedini şirkette yapıoz zaten, çoğu şirketde yapılıyor yani.

Dün toplantı odasında game of thrones izledik misal sdfjk.

Eğer şirket ortamı iyise evde çalışmak daha kötü bence.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Rasmon said:

freelance olayı türkiyede hiç olmamış ve olamayacak bi çeşit ya. her gencin hayalini süsleyen bişey tabi sabah kalkıp elinde kahve bilgisayar başına oturup çalışsın canı sıkılınca dizi izlesin.

Bu dedini şirkette yapıoz zaten, çoğu şirketde yapılıyor yani.

Dün toplantı odasında game of thrones izledik misal sdfjk.

Eğer şirket ortamı iyise evde çalışmak daha kötü bence.

Hangi şirket orası, yarın CV'mi göndericem :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Rasmon said:

Ben hayali yaşıyorum valla. Tek sıkıntı dürzüler senaryoyu geç yolladıkları zaman bütün hayatını pauseluyorsun, gecenle gündüzün darma duman oluyor o sıkıntı baya. Mesai kafası olmadıgından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...