Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Merhaba arkadaşlar. Ultrabook almak istiyorum. Amaç: Software Development Yan amaç: Arada 1080p - 720p film-dizi izlemek. Kullanılacak Platformlar: Visual Studio 2012, SQL Server 2012, MS Sql Server Management Studio 2012 vb. Bunların dışında, ar&ge için chrome, mozilla, ie vs.. Oyun oynamak gibi bir amaca hizmet etmeyecek. Oraya buraya rahat taşınsın, ama bir yandan da 3 - 4 visual studio açıkken ve de chrome'da 15-20 tabda araştırma yapılırken alet kasmasın. Canımı sıkmasın. Kafamdaki cihaz samsung 9 series NP900X4D-A01TR Aletin üstünde ssd var, i5 1.7 ghz işlemci var. Ekran kartı paylaşımlı INTEL HD Graphics 4000. 1.7ghz i5'ten korkuyorum kasar mı bu dediklerimi yaparken diye. 4gb ram var bide alette, yeter mi acaba bilmiyorum. tek güvencem 128gb ssd olması. Ultrabook önerilerinizi bekliyorum. Bütçe'de örnek olarak verdiğim samsung 9 series'dan daha fazla olmayacak. Bir de ekran boyutu 15'' den az olmayacak. Bir diğer en önemli özellik, klavyesi kesinlikle kaliteli olmalı, f tuşlarına fn ile erişilmemeli veya öyleyse bile bir F-Lock olayına sahip olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben 15" macbook pro aldim ikinci el // late 2011 dedigin herseyi yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ios ile ilgili şuanda veya yakın gelecekte hiçbir development yapmayacağım için o yola girmeyi düşünmüyorum. yoksa düşünürdüm. üstünde windows da çalıştırırdım falan kullanışlı olurdu falan ama dediğim sebeple eliyorum mac kategorisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben de windows'ta is yapiyorum (trade vs. yapiyorum, crossover'la sikinti yasamiyorum) pil omrunden dolayi macbook'tan baska bir sey tercih edemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu örnek verdiğim cihazın pili 9 saat falan gidiyor. kullananlar varsa ve dediğim şeyleri yerine getirebilmede sıkıntı yaşamaz diyorlarsa bunu alabilirim. ne biliyim macos kullanmayacaksam mac almak garip geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Selam, Iki tavsiyem olacak; 1 - Ekran kati paylasimli olunca en az 6 gig ram almak gerekiyor. 2 - SSD performansi inanilmaz etkiliyor. Haliyle benchmark'lara bakmadan almayin 3 - Asus almayin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 9 saat pil yalan. Normal kullanımla 4 saat kadar alıyorum ben Air ile. Bluetooth'u kapatıp parlaklığı kısıp Word Processor modunda kullanınca 5 saat filan okuyor. Parlaklığı sonuna kısıp, wifi'yi kapatıp, uykuyu engelleyip masada bırakırsan kendi halinde 9 saat olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Şunlar olsun: SSD Ivy Bridge 1080p pil ömrüne zarar verir sadece, 11" ya da 13" ekranlarda o kadar önemli değil. 720p olsun. 15" alıyorsan 1080p al ama 15" ultrabook'un varlık nedeni beni aşıyor. HP olmasın, Samsung da iyi değil o kadar daha iyi olsa da. Lenovo ya da Apple al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Adi ultrabook olan ama 2-3 kg olan aletler bilginiz notebook bu arada. 1.2kg aletleri tasidiktan sonra digerleri tas tasimak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ya 15'' den küçüğü de çok küçük geliyo bana development ve yanısıra bişeyler izlemek açısından. derdim i5 1.7 4gb ram development için gereken performansı bana sağlabilecek mi? zaten ssd olmazsa olmazım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sağlar tabii. Ivy Bridge epey güçlü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 4gb ram sıkıntı yaratır mı ki? en azından 6 olsaymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 1.08 kg alet kullandıktan sonra aylarca eski 3kg, 15.6" dizütünü çantaya attım bir, ölüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 macbook pro'da benzer işler yapıyorum. 8gb kullanıyorum, 4gb az geliyordu vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Peki abi 4gb ram sikinti yaratir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 4gb ram'e neden bkadar kafayı taktınızki ? boş slot varsa 4 daha ekler 8lersin yani , boş slot varmı onu ogren alırken yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 9series yükseltilebilir değil de ondan taktım 4gb'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu laptopa dikkat etmeni tavsiye ederim , ssd takılabiliyorsa guzel secenek : (cozunurluge dikkat :) ) this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ama ben ultrabook düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben asusumdan gayet memnunum. i7'li asus ux32vd-r4013h aldım. internetteki fiyatlara bakma hiç, bimekste 2210TL %10 hediye çeki veriyorlar bir de... tabi asus alacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sunu al iste: http://www.bimeks.com.tr/urun/126372/lenovo-ideapad-yoga-59-352512-w8-.aspx#photos Boyle de ram takarsin: http://forum.notebookreview.com/ideapad-essential/700890-lenovo-ideapad-yoga-upgrade-tutorial.html Eger PC alacaksan ilk bakialcak sey Lenovo olmali, hep diyorum bunu ama kimse bakmiyor biri demeden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 lenovo aldım bitane.. ideapad z500. çok güzel bi alet. i5 li almıştım. kardeşime veriyorum onu, işte kendime ultrabook alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bir tane daha al, begenmissin de iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi samsung 9 series bayıldım ben ya onu alıcam sanırım. ram'i de upgradable mış lenovo gibi :) ama şuanda vatanda indirim yok, haftasonu vardı ama 9seri stokta yoktu. darty'de de stokta yok, bimekste pahali h.sonu vatanda 2047 liraydı. hepsiburada'da yok. teknosa'da pahalı, ucuz olsa da almazdım, teknosa'dan artık nefret ediyorum. nereye bakayım aklıma bişi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar