Suark Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Aralık ayında muayeneye gitmeden önce tee 2010 yılında mı ne kesilmiş bir trafik cezası çıkmıştı. Onu netten yatırmıştım. Neyse muayeneye falan gittik, aradan aylar sonra arabayı satarken yeni bir ceza summonlandı internet sitesinde. 2011 yılında işlenmiş, 2012 yılında tebliğ edilmiş ( mayısta felan ). Teee 1 sene sonra çıkıyor piyasaya. Nedir bu? yani bunların bi hatası falan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 arabayı senden başka kullanan varsa ona sor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 var tabi de yani ceza yenmiş bile olsa 1-2 sene sonra gelmesi normal mi? e ben o zaman cezalı halde muayeneye girip geçmişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 polisin tebliğ ettiği cezalarda(plakaya değil birebir eline verdiği) koçan bitene kadar sisteme işlenmiyor sanırım. o sebeple sistemlerde görünene kadar yıllar geçebiliyor. makbuz alır almaz makbuzdaki bilgiler ile yatırmak lazım o sebeple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ya 7 gun ıcerısınde teblıg edılmezse gecersız falan dıyor, var mıdır aslı hay soktumun devletı ya yeminediyorum gerizekalı bunların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 5 sene içinde tebliğ edilmesse geçersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Suark said: ya 7 gun ıcerısınde teblıg edılmezse gecersız falan dıyor, var mıdır aslı hay soktumun devletı ya yeminediyorum gerizekalı bunların hepsi ceza kagıdını alıyosun vergi dairesine gidiyorsun plakaya kayıt ediyorlar sonra %25 sanırım indirimli ödüyorsun.Yoksa adresini bulamıyorlar yazıkyorlar plakaya satarken gecikme faizli ödüyorsun. Bizim araç hızdan yemiş plakaya yazmışlar 1 hafta sonra adrese geldi ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 tebliğ yoluyla bankadanda odeyebilir sistemde gorukmesine gerek yok vergi dairesi şart değil yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Şimdi ceza gelecek mi diye piyango mu bekleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 elesso said: polisin tebliğ ettiği cezalarda(plakaya değil birebir eline verdiği) koçan bitene kadar sisteme işlenmiyor sanırım. o sebeple sistemlerde görünene kadar yıllar geçebiliyor. makbuz alır almaz makbuzdaki bilgiler ile yatırmak lazım o sebeple. vergi dairesine geç işleniyor da ehliyet ceza puanını sorgula en geç 1 hafta sonra sistemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 arkadan =/= sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 arkadan gelen ceza her zaman haksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bu bana olandan hafif gene bilgimde yok birini kazara yaraladım mahkeme git gel neyse az bişi ceza aldım ertelendi.Dedim bitti kurtulduk nereye adamın 3 aylık(rapor) ssk maaşı +mahkeme parası geldi arkadan iyice girmişti banada devlet bu sonradan uydurmayı sever . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hepsi dövlötün suçu x=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar