tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 pl nin counteri mid bloodseeker ezer direk plnin karşısındada sağlam lanen olucak ama adam pl+kotl giderse zor işin pl+kotl+nyx trilane direk gg leave atın oynamayın bile onun daha counterini bulamadım ben. nyx yerine es te olabilir ama bence güzel bi team pl kotl nyx trilane magnus mid dark seer suicide. nyx tercihen earth shaker,shadow demon falan olabilir nyx yerine.gaza gelip feci farmlatırım diyen suicide ye dark seer yerine lone druid(sylla) atabilir.yada windrunner karşı trilaneye bağlı o pick bence en son seçilmeli ama kotl pl magnus nyx/es/shadow demon kesin pickler olmalı suicide lane için push için= lone druid teamfight = dark seer karşı trilane çok sağlam aga tower feedlemese yeter = windrunner trilane üçüncüsü teamfight = es gank/anti-anti mage= shadow demon damage vursun yeter = nyxnyxnyx karşı trilane iğrenç takılırım ben burda 6 level olurum hemenceceik = clockwerk yada puck karşı suicide lane rezalet salla üçüncüyü kotl + pl alır çok rahat diyorsanızda enchantress,furion ellerinizden öper. pl ban yerse şayet gyro yerine geçebilir pl nin. birde publarda kotl + batrider lane deneyin çok manyak bişey yerlere yatırır sizi gülmekten 2 shot falan atıyorsunuz eğer stacklarsanız o petrollü şeyi
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kotl+ pl ye abi wardlican yapacak birşey yok ki wardlu halde de kotl skilli yiyorsan Bilgisayarı çöpe at gari
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yok orada pl ye sürekli mana basabilmesi ve pl nin o ilüzyon atma skili çok op,karşısında hiç bi suicide duramaz. kill vermesen bile pl last hit kaçırmaması lazım adam akıllı oyniyabiliyorsa burdada olay mide düşüyor ama kotl zaten wardla başlayabilen bi hero olduğu için oyun başında mid gankliyemiyor smokesiz
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 oynayanlar daha igrenc bi hale mi geldi key vs. kalmadigi icin artik? 10 loss oldu arka arkaya sinir küpü olmam diyodum ettiler sonunda.
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 win streakten sonra olduysa normaldir
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tamamnerd said: yok orada pl ye sürekli mana basabilmesi ve pl nin o ilüzyon atma skili çok op,karşısında hiç bi suicide duramaz. kill vermesen bile pl last hit kaçırmaması lazım adam akıllı oyniyabiliyorsa burdada olay mide düşüyor ama kotl zaten wardla başlayabilen bi hero olduğu için oyun başında mid gankliyemiyor smokesiz hea o zaman gg gerçektende ama ona da anca manaburn işler nyx de mana kıtlığı çeken süper bi hero :p
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dun aksam nth ne ezildi lan Fnatic e :D asdfasdf
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kesinlikle nerf gelio bi sonraki patch :)
Remus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Pl ye karsi swen ve kunka birde nerflenmediyse lanaya feci olmadi birde dark seer koyun bunlardan birinin yanina :) Pl aci ceksin sonra
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 5-6 oyundur hep pl alıyor karşı takım ve hepsini biz kazandık. Counterlaması o kadarda zor değil neden bu kadar abartıldı anlamadım
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 lel 3v5 kaldığımız oyunu midden yardıkları halde mega yapıp çevirdik
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 lel 2 oyun başı ezilip alt barak harici tüm basei verdiğimiz halde oyun çevirdik
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 çok fazla karşılaşılan bir tür http://i.imgur.com/Haa5p.png
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Hass karikaturde tide in baligini g.tune sokmuslar lan daha yeni farkettim ahaahah
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 tide öldürdü ahashasdjknasjknkzxnjzxjkn
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 top lane'den 10 dakika 10-0 gelen slark var karşıda. anlamsız mm anlamsız
0ne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4TUd7BON-xQ come close i like you....but you get no creep. aahhaah yarıldım..that accent
Öne çıkan mesajlar