redge Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Arkadaşlar Cumartesi kız arkadaşımın doğum günü va ona çok güzel ve hiç unutamayacağı bir hediye almak istiyorum ben kıyafet almayı düüşünüyorudum mango veya benetton falan yardımcı olun siz ne alırdınız?[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ben Mesela Twigy den terlik alıcam. Bu terlik tam onluk:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bana terlik basit gelir şimdi kaliteli vs. of offfff şu kız lar of aşk çok kötü bir şey :-)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Basit?? Teessüf ederim=) Benim için Hediye amaç deil araçtır[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 en güzel hediye ne alınır diye genel bir soru olamaz..kimsenin zevkleri tutmaz çünkü..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 çam ağacı al hazır yılbaşı yaklaşıyor[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 en pahalısı hangisiyse onu al...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kıyafet alma eğer ayy şunu çok beğendim diyip sana alttan alttan bunu al bak doğum günüm yaklaşıyo cinsi mesajlar vermediyse...çünkü uyup uymaması var üstüne tarz stil ot ve bok olmak üzere çok çeşitli sebepler var...sen bak şunu al siyah inci küpe[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hiç bir şey alma unuttum de[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bere, atkı, eldiven seti al güzel bişey.. kışda geliyor bol bol kullanır..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben daha pazartesi günü sevgilimin doom gününde Kocaman bi buket gül ve bir kolye aldım gerçi biraz pahalıya patladı ama (250$ civarı) daha ucuz bişiler de olabilir. Denildiği gibi amaç değil araç :) Yani öyle biş olsun ki taktıkça seni hatırlasın (vibro diil tabi :) ) Sembolik bişiler olsun, herkesin taktığı tipten olmasın biraz marjinal olsun.. Bence gümüş tercih et, ben altın aldım hala acısından oturamıyorum :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bence gıt bı dene ayı al[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ona bir adet kalıncana odun parçası hediye et, emin ol hayatının sonuna kadar unutmayacaktır :) Bence en iyisi eğer yeteneğin varsa kızın resmini falan çiz ver, çok hoşlarına gider böle şeyler. Hem evine falan gidebiliyosan kızın, eğer odasına asmışsa resmi gördükçe sen de sevinirsin.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 24 Kasım 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 @Rewendor resim konusunda çok haklısın.. yada ver fotorafını çizdirt altına da imzanı at. çok güzel bi fikir bence de... ama ikinizin resmini çizdir ki baktıkça seni de görsün..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Sen dedıgıme dewam et koskocaman bı ayı al genellıkle cok hoslanırlar yada hıc bı sey alma bu daha guzel olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Kalp şeklinde yastık al hoşuna gider kız arkadaşının.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Ruby_DraGon, 24 Kasım 2004 17:20 tarihinde demiş ki: Sen dedıgıme dewam et koskocaman bı ayı al genellıkle cok hoslanırlar yada hıc bı sey alma bu daha guzel olur oyuncakla olmaz.sen gerçeğini al şöyle şirin mi şirin.besledikçe seni hatırlar.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 24 Kasım 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 varoşların beckham - sufer kış geliyor madem kiyafet almak istiyorum diyosun sıcak tutcak bişey al ısındıkça seni hatırlasın zuh fazla romantik oldu[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: John_Petrucci, 24 Kasım 2004 17:23 tarihinde demiş ki: said: Ruby_DraGon, 24 Kasım 2004 17:20 tarihinde demiş ki: Sen dedıgıme dewam et koskocaman bı ayı al genellıkle cok hoslanırlar yada hıc bı sey alma bu daha guzel olur oyuncakla olmaz.sen gerçeğini al şöyle şirin mi şirin.besledikçe seni hatırlar. ayıyı nerde beslıcek arka bahçede mı :?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ayıymış kalp şeklinde yastıkmış çok klasik ya, bırakın bunları artık, etkisi geçti bunların... Yaratıcı olun biraz...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yarınızın ayılık var hamurunda :D Eldiven AL benettonda çok güzel hatun eldivenleri var. al ve not'a da şunu yaz.. her zaman elini tutmak için... seni çok seviyorum aşkım... sonsuza kadar...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 De Biyırs :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hmm ya da şöyle de "Sana paraya kıyıp şöle güzel bi hediye alacaktım ama düşündüm de sen zaten benim gibi bi erkek arkadaşa sahipsin daha hediyeye ne gerek var" :D[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Rewendor, 24 Kasım 2004 17:52 tarihinde demiş ki: hmm ya da şöyle de "Sana paraya kıyıp şöle güzel bi hediye alacaktım ama düşündüm de sen zaten benim gibi bi erkek arkadaşa sahipsin daha hediyeye ne gerek var" :D bi tane sopa götürsün.orda yesin dayağı[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bence kocaman bi ayıcık al.Çok hoşuna gider...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar