Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 27. Hafta | Galatasaray - I.B.B 30.03.2013 / 19:00 »

valequenta

Öne çıkan mesajlar

sen bikac oyuncuya bel bagladiysan orda zaten gelecek icin konusmak sacma olur altyapiidan adam cikmiyor birde bu formda adamlarin gun gelip takimdan ayrilacagini veya formdan duseceklerini hesap edersek.. bana gore gelecek boyle insaa edilmez porto ya bakmak lazim kaldi ki 2000 den ders almdik hala ayni tas ayni hamam gibi gidiyoruz suanda herkes memnun durumdan fakat 3 sene sonra nerde olacagimiz ile ilgili bir arastirma var mi acaba..
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

40 milyon versen Burak gibi golcu bulamazsin ki.

Hem burak olcak hem yabanci kadrosundan yemiyecek, hem de bu kadar alcak gonullu ve caliskan olacak, kapris yapmayacak .... Nereden bulucan da alican.

sahada öyle duruyor, röportajlarda falan da... ama inanılmaz bi tarafı kalkıkmış, tanıyan galatasaraylı biri söyledi bana bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

valla burak satılsa o paraya öyle bir forvet alınamaz. zaten türk forvet yok sonuçta. ama burak gitmek isteyecektir heralde. adam hayatının olabilecek en tepe noktasında gibi geliyor bana. bu adamın çalışma azmini takdir etmek lazım ama, kendini bu kadar geliştirebileceğini hiç düşünmüyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 yaş daha genç olsaydı ciddi takımlara çok ciddi paralara gidebilirdi burak.

yine gider başaltı oynayan takımlara ama burak'ın o vizyonu var mı? gideceği yerde şu an kazandığından en az 1/3 az kazanacağı belli, adapte olamayıp patlama riski var. burada adam kral zaten. 30'a 2 kalmış maceraya girmem de diyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...