Wolas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 nasıl blockluyorsun orası ile baya ilgileniyorum ben benim telefonumun ios teknolojisi daha buna hazır diilken siz nasıl blockluyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Android teknolojisi yapıyor onu. Şu yapıyor mesela: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.mobilesecurity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Benim note 2'nin kendi özelliği var, basılı tutunca numarayı spam listesine alıyım mı diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 TouchWiz'in ender iyi özelliklerinden biri o :) Gösterdiğimi rahatça kullanabilisiniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Off-topic olacak ama, bir kaç tane farklı ui vs. ne diyorsanız işte ondan kullandım ben ama note 2'nin orjinal hali daha çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 spam ararsa çalıyormu telefon önemli olan o hiç gözükmemesini sağlayabiliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Çalmıyor, o numaradan gelen hiç bir şeyi kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bu 000035 falan gibi numaralar ne boka yarıo? bi ara beni harrass ladılar. ben bılmıodum tabi. açmadım hiç ama bi gün dayanamadım gerçekten. açınca da baya bi adam konuşuodu benle. kimsin falan dedi. annesine selam yolladım kapadım. 1 aydır hiç kimse aramadı. ve bu arayan ben numaramı aldıktan 2 hafta sonra falan aradı. o arada kimseye vermemiştim numaramı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 fenn said: Raistllin said: Abi ben yeni 532'li hat aldım 3-4 ay oluyo,daha önceden 3 kişi kullanmış hattı.Hat tam kırmızı noktalı numaralar gibi olmuş.Lan en son korkuyorum biri arıycak 305'e geç ben geliyorum diye Bu 532 yi alırken eğer iptal ederseniz türkselin 532 özel hattını iptal ettin diye ceza geliyor dediler mi? öyle bir şey mi var ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 anıtlar kurulundan izin alman gerekiyor 532'li hatların iptali için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar