laverda Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 üzüldüm 68 yaşındaydı hastaydı diyalize giriyordu beyin damarlarında tıkanıklık vardı. Ayrıca kendini en güzel, en büyük hastananeerde tedavi ettirecak kadar parası da vardı ama o devlet hastahanelerini seçti. pehriz verdiler yapmadı, yapamadı belkide ilaçlarını sanki ölümü ister gibi içmedi içmek istemedi. hiçbirşey yapamadık çünkü yengem bizi onun yanına sokmuyordu kavka çıkarıyordu dayımın yanında o da haliyle çok üzülüyordu. bişey yapamadık neredeyse onu sadece diyalize geldiğinde görüyordum. dayım hastayken para gitmesin diye özel hastahaneler yerine sağlık ocaklarına götürten yengem şimdi okumalarında kucakla para verip acayip şeyler alıyor insanlara.. gösteriş yapıyor. tıbbi sorumluluğunu onun elinden almak için başvurduğum gün öldüğünü duydum.6 gün oldu ancak kendimi toparladım annesi yaşıyor 91 yaşında benim anneannem.. yıkıldım, yıkıldık..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Başın sağolsun...[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın saolsun :( üzüldüm yakınını kaybetmek çok acı verir. ama daha iyi gittiler diye düşün kendini böyle teselli et.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Basınız sagolsun Huzuru olumde bulsun..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağolsun.. belki de şimdi daha rahattır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağolsun[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Başın sağ olsun[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sağolun dostlar saolsun sizler sağ olun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Başın sağolsun..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ba$ın sağolsun..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağ olsun... yengene de oha yeni[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağolsun... Allah sabır versin...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağolsun sabır dilerim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başınız sağolsun.. :([signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağolsun. üzücü gerçekten.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağolsun,allah sana ve yakınlarına sabır versin.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Başınız sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 allah topragini bol etsin..uzuldum ..basiniz saolsun.. sayki sevki ve eh kitaplarda yazar toplam populasyonun yuzde ** kadari bobrek hastasidir onlarin ** kadari da dialize girmek zorunda olan hastalardir diye..turkiyenin gercekleri ..insan hayati ucuz cok hemde..dialize bir kez girdiginizde hemen hepatit b arti c kapiyorsunuz..bu hastaliklar sizde karacier kanserine gidecek bir surec baslatiyorlar olma olasiliginiz yaklasik b icin yuzde 25 c icin yuzde 50 ..zaten bobrek sorunlariniz sebebiyle biokimyaniz sizde dejenerasyonlar baslatiyor..organlariniz yavas yavas hasar ugruyor eriyor..off off bu konuda coook doluyum cook..en basiti eger yogun bakima girecekseniz olme olasiliginiz normal servistekinin en az 3 kati mesela..hemde tamamen hastahane kaynakli mikroplar sebebiyle..bu ister ssk ister en pahali hastane olsun bu boyle..giris war cikis hemen hemen yok.. halaa hatirlatiyorum..organ bagisi nedir ogrenin ogretin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ßasin Sagolsun :([signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| | Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design Yas 17 Elden Gitti Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağolsun hayat böyle mutluluklar,üzüntüler yaşayıp gidiyoruz en sonundada toprağa..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Başın saolsun ya valla çok üzüldm...yengenede çok kızdım.Benim dedem geldi aklıma.babaannem ben doğmadan ölmüş o ölünce başka bi kadınla evlenmişti dedem.Dedim beyin kanaması geçirdi kadın dedim o zmnoın parasıyla 60 milyonunu alıp terketti ( 8 sene fln önce).Çok üzülmüştük bizde.Sonra kurtuldu 4 sene daha yaşayıp öldü.Aklıma o geldi ne kötü insanlar var dünyada :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) [Bu mesaj Horrible tarafından 25 Kasım 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 basin sagolsunda bence bu kadar ozel seyleri foruma tasimamaliyiz birisi tutup banane dayindan dese ne cevap vericen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağolsun.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 başın sağolsun[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar