Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dayımı kaybettim

laverda

Öne çıkan mesajlar

üzüldüm 68 yaşındaydı hastaydı diyalize giriyordu beyin damarlarında tıkanıklık vardı. Ayrıca kendini en güzel, en büyük hastananeerde tedavi ettirecak kadar parası da vardı ama o devlet hastahanelerini seçti. pehriz verdiler yapmadı, yapamadı belkide ilaçlarını sanki ölümü ister gibi içmedi içmek istemedi. hiçbirşey yapamadık çünkü yengem bizi onun yanına sokmuyordu kavka çıkarıyordu dayımın yanında o da haliyle çok üzülüyordu. bişey yapamadık neredeyse onu sadece diyalize geldiğinde görüyordum. dayım hastayken para gitmesin diye özel hastahaneler yerine sağlık ocaklarına götürten yengem şimdi okumalarında kucakla para verip acayip şeyler alıyor insanlara.. gösteriş yapıyor.
tıbbi sorumluluğunu onun elinden almak için başvurduğum gün öldüğünü duydum.6 gün oldu ancak kendimi toparladım
annesi yaşıyor 91 yaşında benim anneannem..
yıkıldım, yıkıldık..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

allah topragini bol etsin..uzuldum ..basiniz saolsun..

sayki sevki ve eh kitaplarda yazar toplam populasyonun yuzde ** kadari bobrek hastasidir onlarin ** kadari da dialize girmek zorunda olan hastalardir diye..turkiyenin gercekleri ..insan hayati ucuz cok hemde..dialize bir kez girdiginizde hemen hepatit b arti c kapiyorsunuz..bu hastaliklar sizde karacier kanserine gidecek bir surec baslatiyorlar olma olasiliginiz yaklasik b icin yuzde 25 c icin yuzde 50 ..zaten bobrek sorunlariniz sebebiyle biokimyaniz sizde dejenerasyonlar baslatiyor..organlariniz yavas yavas hasar ugruyor eriyor..off off bu konuda coook doluyum cook..en basiti eger yogun bakima girecekseniz olme olasiliginiz normal servistekinin en az 3 kati mesela..hemde tamamen hastahane kaynakli mikroplar sebebiyle..bu ister ssk ister en pahali hastane olsun bu boyle..giris war cikis hemen hemen yok..
halaa hatirlatiyorum..organ bagisi nedir ogrenin ogretin..
Sosyal ağlarda paylaş

Başın saolsun ya valla çok üzüldm...yengenede çok kızdım.Benim dedem geldi aklıma.babaannem ben doğmadan ölmüş o ölünce başka bi kadınla evlenmişti dedem.Dedim beyin kanaması geçirdi kadın dedim o zmnoın parasıyla 60 milyonunu alıp terketti ( 8 sene fln önce).Çok üzülmüştük bizde.Sonra kurtuldu 4 sene daha yaşayıp öldü.Aklıma o geldi ne kötü insanlar var dünyada :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)

[Bu mesaj Horrible tarafından 25 Kasım 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...