Laraken Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ysftnr33 said: TeemoMid said: Legendary silaha para vericek adam ucuza gold alır itemini alır paşa paşa takar,başka account almaz. Fail olmuş bir oyunda kozmetiğe 1500 lira veren birisi çıksa bile burdan çıkmaz. İyi satışlar,sen çok birşey bekleme burdan. Tesekkurler ben yinede sansimi deneyeyim dedim :) Sahibindene de koyucam :) Fail olma konusunda haklisin :) Ek pakete kadar bu oyun fail bence ek pakete kadar fail olan oyuna 1500 lira mı istiyorsun şimdi teknik olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ysftnr33 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 TeemoMid said: 200 gold dediğin 80-90 lira. istediğin rakam 1500tl aynı şey mi sence? gw2 noobu sanma,release ilk dakikaları başlayıp ilk dingleyenlerdenim. neyse uzatmaya gerek yok,burdan satabilirsen dürüm ısmarlarım sana özür niyetine. 200 gold 80 90 liraysa 1 tane twilight 2000 kusur gold Boltda ayni Juggernaut da ayni Toplamda 7000 kusur gold edecek item war accountta Senin hesabina gore 7000 gold : 2800tl-3000tl civarinda tutuyor :) bende 1500 demisim neresi mantiksiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ysftnr33 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Laraken said: ysftnr33 said: TeemoMid said: Legendary silaha para vericek adam ucuza gold alır itemini alır paşa paşa takar,başka account almaz. Fail olmuş bir oyunda kozmetiğe 1500 lira veren birisi çıksa bile burdan çıkmaz. İyi satışlar,sen çok birşey bekleme burdan. Tesekkurler ben yinede sansimi deneyeyim dedim :) Sahibindene de koyucam :) Fail olma konusunda haklisin :) Ek pakete kadar bu oyun fail bence ek pakete kadar fail olan oyuna 1500 lira mı istiyorsun şimdi teknik olarak? isin fail kismi bence yani bana gore Hala oyunu oynayan muptelasi olan binlerce insan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 @ysftnr33 kardeşim valla helal olsun sana ben şimdiye ana avrat sövmüştüm bunları peygamber sabrı varmış sende maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Lem tam satın alacaktım soğuttunuz beni. Yapmayın abi şöyle troll şimdi kazıklanacağım korkusu ile vazgeçtim tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 sen sus jelly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Heh hayalperest satıcı topicine DiabloIII eksikti o da geldi hazırlayın popcornlari assd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Beni izlerken popcorn yerine çükulata tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 çikolata alacak param olsa bu accyi alırım 1500 lira çok ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ohoo sen alışmışsın ağlamaya. Kesin parasızlıktan dişlerini de yaptıramamışsındır eğer öyleyse çükulatayı emersin demokraside çareler tükenmez B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 türkiyede o kadar paraları veren tipler, kınayttır, boktan türk mmolarıdır, hayvan gibi grind, şans, amelilik gerektiren oyunlarda uğraşmayıp, e-peenini yükseltmeye çalışan tiplerdir. (belki bir wow birde eve'de vardır nadiren uzun yıllar uğraşılmışsa seninki 1 yılını doldurmamış oyun) sadece kozmetik ürüne bu kadar para vermezler sry. türkiye'de satma şansın yok belki yabancı alıcısı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uptonist Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 coexist bile bu oyunu bıraktı oyunun fail olup olmadığını tartışmak yanlış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 DiabloIII said: @ysftnr33 kardeşim valla helal olsun sana ben şimdiye ana avrat sövmüştüm bunları peygamber sabrı varmış sende maşallah a. bunlara. dingillik yapmayıp öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Laraken said: DiabloIII said: @ysftnr33 kardeşim valla helal olsun sana ben şimdiye ana avrat sövmüştüm bunları peygamber sabrı varmış sende maşallah a. bunlara. dingillik yapmayıp öğren. Evlat anana sövüyorlar sen hala a'nın peşindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 a başlangıçtır, ama sen çoktan aşmışsın o konuyu. güzel bişi. hani ne de olsa annen. rahat ol emin ellerde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Laraken said: a başlangıçtır, ama sen çoktan aşmışsın o konuyu. güzel bişi. hani ne de olsa annen. rahat ol emin ellerde : ) Aynı liseli ergenler gibisin (= Yada yeni küfür etmeyi öğrenen çocuklar mı desek (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 di mi? ayna tutmak istedim sana ama aynalara küstüğün için, ben yazayım dedim. 17,5 yaşındayım, sıkıntı yok dediğinde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ah yavrum kıyamam sen daha çok editlersin yazdıklarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 17 yazmıştım, sonra .5 i ekledim. buçuk, sıkıntı yok yani : ). az aşşağı bak anlarsın buçuğun ne demek olduğunu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Gel sen bak fıstık belli ki aşağıyla ilgileniyorsun (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yok ben fıstık değilim de, fındık fıstık atanlar oluyor mu, belki bir saniye de olsa hareketlenir diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 amaaan neyse yüksekten çükünü göremeyen adam. sen bir süper kahramansın, bize yararsın anca. sahada göremediğim insanı çok severim, iyi geceler sana. Göremediklerin seninle hayal ettiklerin bizimle olsun. iyi geceler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 acıdım yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 halbuki sakin davranmıştım : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 uyumadan önce hem de, değerini bil diablo, neyseki yorgundunm. muk : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar