quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 OHa spoilera al ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Fane'i blood mage yapsam olur mu? Blood mage dediğim necromancy üstadı. Blood Mage Yukarıdaki build çook hoşuma gitti açıkçası. Normalde hem melee ya da archer (ranged) karakter oynarım RPG oyunlarında.Bu defa farklı bir şey deneyeyim dedim. Bu olmazsa ranger/rogue tarzı assassin bir karakter yapcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Bence kasıp internetten build bakmana gerek yok. Beğendiğin classda ne kullanışlı geliyorsa onu al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 axedice said: Fakat OS2'nin haberlerini niye hala ilk OS topiğinde tartışıyoruz asıl saçması o. Kendi topiği var onun yes pls öbür başlığa gidin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Up Up! Oyuna başladım hatta biraz ilerledim ama verdiğim skiller'den memnun kalmadım bir daha başlıyacam. Şimdi ilk başlangıç olarak hangi 2'liyi seçeyim bunu bilemedim. Forumlarda 2 wizard aç ikisine de lonely wolf pack'i ver denmiş, bu da oyunun tadını kaçırır mı daha mı zevkli yapar bilemedim Bir de bildiğiniz var mı beginner guide tadında bir şey, mesela kesinlikle pet talk verin bir tanesine denmiş, böyle bu tür trickleri öğrenebileceğim bi guide arıyorum. Bi de oyun çook güzel lan sdfsdf (ps4 kontrolleri adamı kanser etse bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 ilk oynayista lone wolf keyfi azaltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 youtube'da 7 things i wish i knew when i started hede hödö oyunu diye vidyolar var. 10 tips for beginners falan filan diye de yardırabilirsin. 2 l.wolf gibi power play'e akan build'lere karşıyım şahsen btw. bi de diviniti, 3 ve orijinal sin kelimeleriyle güncel başlık görünce OHA 3 HADİ KİKSTAT LİNKİ NERDE GO diye cüzdanı sağa sola çarptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar