Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi gainer yerine yulaf+whey ye ya bosver gainerı :D aa ban açılmış mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kupa hediyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 çok şişkin vücud çok itici moruk yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 voys'un uyuzluk günü gelmiş das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Jaegerjaquez said: abi gainer yerine yulaf+whey ye ya bosver gainerı :D aa ban açılmış mehehe Abi dedim ya gainerı gereksiz görüyorum ama şu durumumda alsam iyi olcak gibi duruyor ya en azından toparlayana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 NutritionV2 said: Jaegerjaquez said: abi gainer yerine yulaf+whey ye ya bosver gainerı :D aa ban açılmış mehehe Abi dedim ya gainerı gereksiz görüyorum ama şu durumumda alsam iyi olcak gibi duruyor ya en azından toparlayana kadar gainer büyük kolaylık. iştahsızlık ve hardcore ektomorfluk çekiyorsanız eliniz mahkum gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 :) yeni değilim bebişim biliyorum ama saol iyi niyetin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yok senin mesaj kaynadı arada. jaeger biraz üstünkörü bir yorum yapmış ona tepki çekmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Jaeq doğru söylüyor aslında ben de söyledim %90 gereksiz bir ürün ama çok ekstrem durumlarda iyi oluyor. Sürekli iştahsızsan zaten bu sporu bir yere kadar yapabilirsin sonra gelişemezsin ama böyle stresle alakalı dönemlerde işe yarayabilir Jaeq alternatif vermiş aslında at muz süt yulaf blendera iç eheh. Ama yulaftan tiksiniyorum ya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi bunca genç vücut yapamıyorsa tam olarak bu mantaliteniz yüzünden yapamıyor. çünkü tavsiye verirken herkese kendi vücudunuza ve genetiğinize sahipmişçesine tavsiye veriyorsunuz. yıllarımı overtrain edici 5 split programlarla, "ne bulursan ye, çukululatalar, şekerler" gibi tavsiyelerle çürüten salon sahiplerinden çok da farklı değil yaptığınız. detaya gireyim; sırf sabahları kahvaltı niyetine hazırladığım shake'in içerisinde: 2 tam yumurta 100-150 gr yulaf 1 muz 150 ml süt yarım avuç ceviz bir yemek kaşığı fıstık ezmesi üstüne 1 scoop gainer koyuyorum biraz da su katıp içiyorum. ve buna rağmen ayda 1 kilo zar zor alıyorum. (diğer öğünlerle günlük toplam 3500+ kalori ediyor.) geceleri 11-12de uyuyacağım diyelim. post workout öğünüm 9-10'a denk geliyor. şimdi sizin önerinize göre yaparsam -yatmadan ekstra alacağım 1000 kaloriyi 400'e falan çekiyorum. o da miğdem kaldırırsa. -sabahları ekstradan 350 kalori ve 15-20 proteini almıyorum. -öğün aralarında öğlen koyduğum shake'i yine hayvan gibi doyurucu ve daha az kalorili bir öğünle değiştiriyorum. zaten zar zor aldığım kiloyu şimdi nasıl alacağım? işte bir tane adamın işini bozacak bir öneride bulundunuz. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Senin olayın %10 a giriyor işte ekstrem bir durum Doktora git herşeyden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ha bizim tavsiyeler genelde daha shreded as fuck olma yada kaliteli bulk yapma yönünde oluyor. ÇOK ZAYIFIM KİLO ALMAM lazım yönünde değil yani. Senin sorularına daha iyi cevaplar alıcağın yer diğer topic :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 olimpiya steycfag topiği farkındayım ama bir şey değişmiyor genel bb topiğinde de çıkar kilosu boyuyla aynı biri YEA NE GEREK VAR GEYNIRA der. diyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kilo alamıyorum diyip salonda 1.5 saat çalışanlardan değilsiniz umarım. yahut 3 biceps hareketi filan yapanlardan. btw ,çoğu antrenmanım max 40 dakka sürüyor, muhtemelen salondaki en iri adamda benim. sadece kol dan oluşan abimiz var o kolda benden baya ilerde. dfgsdg tamamen yemek ya bu iş, antrenman cidden işin hikaye kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yok yok :) yıllarca öyle çalıştık yönlendiren salon adamları sayesinde hata ettik işte. şimdi bayağı çalıştım makaleler üzerinde bayağı bilinçli gidiyorum. sonuçları da alıyorum. hatta ben de bi hardgainer stage topiği mi açsam boku çıksın iyice bölümün? fasd http://forum.paticik.com/read.php?32,6600698,page=93#msg-6812654 sonuçları tam aldığımda açarım belki kelin ilacı olsa durumu olmasın fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Dediğim gibi.. Senin durum %10 luk ekstreme giriyor. FUAAARK YESS şeklinde bu işle uğraşan biri zaten ilerleme kaydetmek için doğal besinlerle günlük ihtiyacının alınması gerektiğini bilir. Sürekli iştahsızlıkla zaten olmaz bu iş. Bu sebepten gainer gereksiz diyorlar-diyorum-diyoruz. Gerekli yerler olabilir tabi high carb load olabilir ağır bulk yapıcak olabilir vs.vs. Ne gibi durumlarda gerekli olabilir? Shake hazırlayamayacak kadar tembeldir Benim gibi stres sonucu iştah kapanmıştır motivasyon için carb load yapıcaktır -kilo alıcak ve kaslar dolucak- Senin gibi yiyip kilo alamıyordur. Ha şu da var ki supplement kullanıyor olmanın psikolojik bir rahatlığı var. Motive edici olabiliyor ki psikoloji bu sporda önemli bir etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Son gerekçe aslında çok alternatifi olan birşey. Ama uzatmamak adına dedim geçtim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 https://thechive.files.wordpress.com/2013/04/the-dar-45.jpg?w=500&h=737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 the thing stage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kafa kası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Black-ice said: olimpiya steycfag topiği farkındayım ama bir şey değişmiyor genel bb topiğinde de çıkar kilosu boyuyla aynı biri YEA NE GEREK VAR GEYNIRA der. diyor da. ağır konuşcam şimdi birbirimizi kırcaz sonra. bu işi herkes kendine göre başkalarına söyler tabi. kimden akıl aldığını iyi bilmen lazım. benim mesala burdaki diğer iyi seviye bilenlerden avantajım çok fazla salon gezip çok insanla antrenman yapmış olmam anlatmıştım. nutrinin de dediği gibi senin durumun baya ekstrem. yani millet iyilik olsun diye akıl veriyo ama böyle tepki verme. dinlemessin olur biter. zatn kendi durumunu biliyosun. ayrıca bu topicin konusu başka şeyler dağıtmayalım pls. nutri gainer İYİ DİYOSAM İYİ NEYİ TARTIŞIYON BENLE SEN? ASDASD dymatize 5kglik çak bak nası motivesin. kreatinde var içinde. 150 lira falan max ---------------------------------------------- yes yeni tartışma konusu: şimdi geçen hafta sol tricepsi sakatladım galiba yine dökülüyorm mq. neyse sakatlık dediğim orası biraz daha fazla geriliyo sadece o kadar. bugün pushdown-ropepushdown-onearmtriextension-french yaptım bide. şimdi atlarafısıldayanla konuşuyoduk french vuruyo diyo oraya mesala. harbiden de son 3x8 falan yaptım onu ondan sonra iyi vurdu sanırım. neyse sıkıntı yok ama. soru&yorum: triceps hareketlerini tartışalım favori hareketlerim: ropepushdown(bayadır yapmıyodum özlemişim resmen) ve one armtriextension ve ve ve tabiki pushdown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 afferim killer gerçekten mantık çerçevesinde yazmışsın. özetlersek; millet iyilik olsun diye kötü de öneri verse deal with it. diyorsun. o zaman herkes kafasına göre konuşsun. hiçbir dayanağı olmadan "yeeeaaa onu yapmayın yea" "ben yaptım bok gibi boşverin" diyenlere laf ediyorum. insanlar adam gibi öneri versin daha doğrusu bu kadar genel geçer öneri vermesin, ucu açık tartışılabilir konularla gelsin diye uğraşıyorum sen nerenden neyine alındın da geldin böyle post attın anlamadım. o bana iyilik olsun diye öneri veren insanlar yüzünden yıllarca boş yere salonlarda ömrümü tükettim şimdi gelip buna tepki vermeyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Off uzatmayın ya isteyen gitsin carnitine kullansın. İsteyen gainerı tarhanaya döksün içsin. Senelerdir yanlış bilen insanları düzeltip üstüne lol fag lafı yemekten sıkıldım zaten. Napıyosanız yapın. Black : O kadar sene yiyip kilo alamayıp doktora gitmiyosan ağır failsin o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Lan killaaaa sürekli bir yerini sakatlıyon lan ragei azalt olm biraz sdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 gittim abi gainer verdi o da fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar