wraog Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Fragmanını izledim. SÜPER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Eski bi film vardı "The Day After" diye yanılmıyorsam. Nükleer savaş sonrası insanlığı anlatıyordu. Veya o "The Day Before"muydu acaba?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Yok o değil. Bu ani iklim değişiklikleriyle ilgili.Nükleer savaş değil. Ama diğer yandan elimde cd si var "the day after"ın arkadaşıma vereyim diyosan o da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Absolut, 01 December 2003 16:17 tarihinde demiş ki: Eski bi film vardı "The Day After" diye yanılmıyorsam. Nükleer savaş sonrası insanlığı anlatıyordu. Veya o "The Day Before"muydu acaba?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting the day after, doğru yazdın nükleer savaş sonrası bir ailenin sığınaklarında yavaşdıklarını anlatıyordu.. :)[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Evet film geliyor sanirim yavas yavas..Fragmani manyakti gordugum kadariyla..Beklemeye koyulduk (lotr'dan sonra beklemeye film ariyoruz valla)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Star Wars Episode 3 varken daha neyi bekliyeceksin ki başka?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 deep impact gibi bisey olmasin, izlenebilir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben mesela sw sevmem. ama bu 4 gözle beklenecek bir film değil. sanmıyorum o kadar iyi olacağını. ama troy gibi hayal kırıklığı da yaratmayacaktır heralde. (beklentisi daha düşük olduğu için)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 core kadar iyi olsa yeter .. en cok eglendigim filmlerdendi eheh[signature][hline]in god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bilmiyorum hiç sevmem böyle doğal afetli falan filmleri sadece efektlerin arkasına sığınılır genelde. Vay sel geldi oha yıkıldı koca şehir tüh tüh.. Bilmiyorum en yakın arkadaşım sever böyle şeyleri o seviyo diye gitcem ama yani televizyonda gösterilen herhangi bir filmden farklı olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya core'u 5 dk farkla kacirdigim icin izleyememistim onun yerine solaris'e gitmistim offf hayatimin en buyuk hatalarindan yaaa[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 core çok dandik bi film ki ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 en buyuk hatan core a gitmek olurdu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Silthanas, 27 Mayıs 2004 16:01 tarihinde demiş ki: ya the day after cok guzel bi filmdi, yani experimental bir patlamadan sonra neler olabilecegini cok carpici bir bicimde yansitiyordu.. the day after hangi film oluyo hocam ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 the day after da nükleer savaş çıkıyordu , deneysel bi olay yok yazma şimdi ortamı boş bulup silth efendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bu film ilerde kuresel isinma ve ozonun delinmesiyle, abarti doga olaylarinin olusmasini konu aliyor. Iste hortumlar, dev dalgalar, dev depremler falan filan. Ama filmdeki sehir sahneleri aynen ama aynen Deep Impactdeki sahnelerin efektlerine benziyor, yapan kisi ayni olmasin? Filmi izlemedim henuz aman gene deep impactdeki gibi ask, duygusallik gibi ogeler mevcuttur. Bence tekrar pisirip onumuze koymuslar, yerseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 "The frightening story of the weeks leading up to and following a nuclear strike on the United States." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Doğal afetler ile ilgili bir filmdi bu uzun sure once izledim fragmanını (1 ay kadar- uzuna bak :D) Mühteşem bir film gibi duruyor en azından filmin fragmanından bu çıkıyor. Aslından bizim Framanist arkadaşa sorsak veya izletsek tüm filmi bize daha çıkmadan anlatır ama neyse boşverelim. [Bu mesaj Bloodless tarafından 27 Mayıs 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 star wars episode 3 ezecek umarım 2 3 sene bekletti çekimlerinin uzunluğu ehhh the day after tomorrow a 100 milyon dolar harcanmış diye biliyorum işallah efektler iyidir[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 dogal afetler, uzaylı istilası, atom bombası vs başka felaket senaryosu kaldı mı ? benim aklıma gelmedi tabi börtü böcük istilası gibi şeyler çok ufak kalıyo o yüzden onları saymayalım :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bayağı kötü eleştiriler aldım filmle ilgili ?! bakalım foyası çıkar akşam veya yarın milletin yazdıklarından :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 yönetmen roland emmerich'ten başka bir film nasıl beklenebilir? independence day ve godzilla diyeyim de siz anlayın.. :) görsel efekt adamı işte..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 aynen .. ben oyunculara acıyorum dennis quaid ve jake gylenhaal gibi iki beğendiğim oyuncu böyle dandik popüler ötesi bi projede nası yer almışlar şaştım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ya Independence Day in yonetmeni oldugu icin filmi tahmin edelim Hayat normal devam etmetedir, insanlar islerine gider, birkac kisi (ki bitanesi boole hukumetle calismayan falan bi dahidir) bu olaylardan hayatlari boyunca iskillenmislerdir. Olay gerceklesir, hukumet ayaklanir, olaylar gecer, insanlarin dramalari yapilir Olaylar biter, dunyanin duzeni degismistir, ama herkes kurtulmustur, insanlik tekrar kuracaktir medeniyetini. Ha, Hollywood filmi dimi? Ana karakter birine asiktir ve aski onu kurtaracaktir girdigi zor bir durumdan PS: Filmi izlemedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bende volfi gibi tahmin ediyordum. Tahminlerimin hepsi çıktı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar