cempostaci Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 indirdim. geriye rom indirmek ve rom klasörünün içine atmak kalıyordu değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 metal slug çekti çok fena canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 mamilatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kendisi kurulu değil ise bios falanda indirmen gerekiyordu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 emilatorse emicen. baska yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 olmadı ya. rom yok diyor inatla aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 di said: emilatorse emicen. baska yolu yok. AÇDGKJADFLSK.Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hay typonuza söylesenize be neden çalışmaz bu. iş yok az zaman geçireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 neo geo romuda indirmen lazım bazı oyunnarın kendi romları var emulator romları yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 di said: emilatorse emicen. baska yolu yok. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ben anlamadım ya bu işten. file not found hatası veriyor ama o hata listesinde çıkan her şey zaten rom klasöründe var. nasıl bulamaz bu aptal şey aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Para ver birine yapsin senin yerine. Fakir misin nesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bodos mame indirdiysen bi sürü bios tırıvırısı var torren bul ordan topluca indir en rahatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://www.romnation.net/srv/roms.html al şuradan çek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 cadillacs and dinasaurs aka mustafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Kenshin'in dediği gibi topluca indirmek en güzel çözüm. Bunların versiyonları var mesela şu anda 151 en günceli, 151 romları çalıştırabilen emülatör ve o rom set lazım. Bildiğimiz klasikler çalışıyor ama daha güncel oyunlar için CHD dosyaları da indirmek gerekiyor. bütün romlar 45 gb. CHD ler 300 civarı (:D SDLMAME'i QMC2 arayüzle kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 şemmamme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar