benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Beyler böyle bir seçenek yokmuydu bu zımbırtıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Yaşasın bağımsız Amerika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kaça sınırlamak istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 netlimiter kullan . her programa sınır veya tam engel koyabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 netlimiter 3 x64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 thkns guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 oyun çok asılıomuş salkşfaslşfsa millet sınırları aşmak ister arkadaş sınır ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bende şeyi sorayım her oyuna gırdıgımde alttan download edılen oyunları askıya alıyor. oyun onlıne destegı olsun olmasın. oynarken alttan download yapmak için ne lazım? biraz bakındım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 nordlydian said: bende şeyi sorayım her oyuna gırdıgımde alttan download edılen oyunları askıya alıyor. oyun onlıne destegı olsun olmasın. oynarken alttan download yapmak için ne lazım? biraz bakındım ama bulamadım. oyuna girince alt tab yapıp downloadu pauselayıp tekrar açınca açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 onu biliyorum ama her seferinde yapmak çok saçma değil mi? otomatik ayarı falan olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 doğal olarak sistem anlayamıyor multi mi oynuyorsun single mı, garantiye almak için durduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Nesi doğal abi en azından multi desteği olmayan oyunlara basit bir flag koyamazlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar