KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 d-smart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 aquila said: Staddayim gol yemeyiz. inanmam...estrella damm bira elinde, arkanda stadyum poz verirsen belki inanırım. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 dsmartsa sakat ya bir alamanci turk kahvesi bulmak farz oldu :) saat kacta die sorsam birde ayip mi olur. isyerinden girip bakmasi kasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yok canım, neden ayıp olsun? 21:45 diye hatırlıyorum Türkiye saatiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 staddayım ben de şimdi girebildim, yavaştan dolmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 evi arabayi satip galatasaraya basiyorum 9 oran veriyor. cok pis gaza geldim catir cutur oynayip alicaz bu maci sdf (yazarken bile gülüyorum neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 siz dalga geciyosunuz da benim arkadas isi dolayısı ile ikinci kez madrid'e gitti ve maca da gidiyor. ilk gidisinde de manu - rm macına gitmisti :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bana da denk gelebilirdi. orada olsam gider izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Sansa bak yaa, cok imrendim... Benim buna en yakin , Selanik'de panathinaikos Efes pilsen maci izlemisligim var. Sayilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sayılır tabi....hatta bence real madrid -galatasaray maçından çok daha büyük maç izlemişsin derim. çünkü panathaniakos ve efes pilsen'in her ikisi de avrupanın son 20 senedir aralıksız en iyi 8 takımı arasındadır.aralarındaki maçlarda gerçekten kıran kırana geçer.imrendim sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533381_528764683848898_436147089_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 GS'nin şansız tarafı Madrid bu sene CL'ye odaklanmış tamamen. Hatta önceki maç baya adamı dinlendirdiler. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 KuddusiMavra said: sayılır tabi....hatta bence real madrid -galatasaray maçından çok daha büyük maç izlemişsin derim. çünkü panathaniakos ve efes pilsen'in her ikisi de avrupanın son 20 senedir aralıksız en iyi 8 takımı arasındadır.aralarındaki maçlarda gerçekten kıran kırana geçer.imrendim sana ;) röh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Yaw elencez tabii de gene de cok keyifli be buralarda olmak, daha sik gelelim buralarda takilalim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Olm arenada Ronaldo'yu izleyeceksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 satanic açtıysa canı fullemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bu takım henryi, piresi, figoyu, roberto carlosu ağlattı, bir ronaldonun lafı mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 REAL MADRİD KOCAN GELİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 o link patlıyomuş maç zamanları .. kaynak saglam.. ama tabi deneyin.. en temizi uydudan ZDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ThqjEMH7N3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hacinin sol ayak sol doksan golü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Galatasaray'a gönülden başarılar diliyorum bu akşam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 HADİ BEYLER ALIYORUZ MAÇI http://www.youtube.com/watch?v=nkiAbbNRwyU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 reyou said: bilmiyorum verildimi ama surda verceklermis maci; http://www.idmantv.az/canli/idman-canli.htm fazla yuklenmeyin lan sdfsdf tost makinesiyle canlı yayına xoş gəlmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar