sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hadi biz deriz neyse de takımın parçası kişiler çok korkuyoruz ağzımıza sıçmazlarsa iyi falan diye açıklama yapsa anca istediğin olur galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kim cıkıp realle esit sansa sahibiz yazdı takım yonetici oyuncu olarak herkes bu futbol bizden cok daha iyi bi takım ama biz kendi oyunumuzu oynayıp iyi bir skor almaya calısacagız bu futbol futbolda suprizler var dedi. Ki penaltılar verilseydi iyi bir skor alıp gelmis de olucaktık. belki 3-2 belki 4-2 yenilecektik ama sansı 2. maca tasıyacaktık olmadı. Real madridden korkmuyoruz ne demek. Otobus cekmiycez kendi topumuzu oynuycaz demek. Ki oyle de yaptık. Bir burak cıkıp bu turu gecen kupaya uzanır dedi diye. gotu kalkmıs bi sekilde Reali kesin yenicez agızlarını burunlarını kırıcaz kazanmazsak kulubu kapatın demisiz gibi buraya gelip yazmanız cok komik. Fener yendiginden ben dun sevindim ama gaziantepspor kıvamında oynayan lazioya karsı 10 kisi kaldıktan sonra penaltı verilene 2 pozisyon(biri rakibin webonun onune attıgı top digeri de ceza alanı dısından meirelesin vurdugu sut) bulan takımınla gelip iki penaltısı verilmemis olmasına ragmen 2-0 geriye dusunce 3 - 5 - 2 ye sonra 3-0 a ulasınca skor 3 4 3 e donen real madride bile karsı olsa sinmeden atak yaparak kazanmaya gol atmaya calısan takıma gelip yorum yapıosunuz. Fenerli kafası bambaska. ki cetintas kafası apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ağlama yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sanssizsansli said: e ne diyelim real bizi ayılta bayılda silkeler, oynamaya gerek yok biz orada ronaldoyla fotoğraf çekip gelcez falan mı diyelim. mantığa bak çay demle. yoo...elin morinhosu, ronaldosu(siz de izlemişsinizdir)çeşitli tvlara,gazetecilere maçla ilgili görüşleri sorulduğunda OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ konuştular.aslında kültürler farklı tabi.adamların gazeteleri ile bizim gazeteler arasında bir kere çok fark var. onların gazeteleri daha baştan mesafeli ve tutarlı yaklaşıyor genellikle. bizimkiler ise kim olursa olsun ve hele de şöyle birkaç tur geçen bir takımımız varsa yıkama-yağlama-yüceltme o biçim...bir kere en büyük hatayı fatih terim ve morinho'yu aynı klasmanda antrenörler olarak göstererek yapıyorlar...dağlar kadar fark var arada...burak ile ronaldo'yu karşılaştırmak nedir? gördük maç sırasında Burak kim, Ronaldo kim...Had bilerek oynama önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 @SCREWY... sen hala ve hele şu maçtan sonra utanmadan o imzana yazdığın ifadeyi değiştirmiyor musun? lafı üzerine oturduğun yerinle anlayıp yazmıştın o imzayı ancak ana fikir sneijder'in real madridin sürekli düşündüğü oyuncusu olamayacağıydı. bunun böyle olduğunu da tüm dünya gibi senin de görmüş olman gerekirdi çarşamba akşamı...hal böyle iken hala o imzada ısrar etmen ve hala bana çatman kaliteni ortaya koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ya cıkartıp getirsene kim demis biz reali yok edicez mahvedicez ustlerinden gecicez demis. hala siz duzgun konusmadınız bilmemne ulan tum haberleri de okuyorum okumasam yicem yani. gecen sefer de agzına vurdugumuzda ben bi gidiyorum demistin. bu sefer de oyle olmasın dikkat et. yaslısın falan agır olmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bak aşağıya gazete manşetlerini koyuyorum...bunlar normal,düzgün,ne var bunlarda diyorsan zaten diyecek bir şey yok? bu 1. İkincisi benim ağzıma vurduğun falan yoktu, istatistiklere bakıp anlayamayan bir adam olduğunu ve üstelik yancılarının da olduğunu görmüştü forumdaki arkadaşlar. sırf tükürdüğünü yalamamak için sneijderin real madriddeki performansının iyi olduğu konusundaki saçma sapan ısrarını sürdürmüştün.oysa o senin bakıp da anlamadığın istatistikleri senin gözünün içine sokmuştum ki belki daha yakın olursa irisine ve beynine; anlayabilirsin diye.ancak bir boka yaramadığı ortada. bu da 2... yaşlısın ne la? yaş sınırı mı var senin saçmalıklarına cevap vermek için? kavurma said: Gazeteler http://img-ntvspor.mncdn.com//C/I//368/20130403_Amk_Gazetesi_001_600x898_CWVKN.jpg http://img-ntvspor.mncdn.com//C/I//368/20130403_Fanatik_001_600x977_SNXRI.jpg http://img-ntvspor.mncdn.com//C/I//368/20130403_Fotomac_001_600x930_S10A7.jpg http://img-ntvspor.mncdn.com//C/I//368/20130403_Haber_Turk_Spor_001_600x857_3V71R.jpg http://img-ntvspor.mncdn.com//C/I//368/20130403_Radikal_038_600x788_KSO4X.jpg http://img-ntvspor.mncdn.com//C/I//368/20130403_Sabah_042_600x929_ZHI1E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Gazetenin attıgı baslık? Galatasaraylı futbolcunun soyledigi sey mi oluyor? AHASDUAUSDAHSDASDU aaa bakıyoruz unal aysal ne demis. Adamlar bizden cok guclu butceleri 3 katımız ama kıran kırana bir mac bekliyorum en fazla 2-0 yeniliriz demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sen benim yazdıklarımı üzerine oturduğun yerinle okumasan sanırım daha katlanılabilir bir adam olacaksın.ben gsli futbolcu söyledi mi yazmışım? oğlum sen bana yaşlı diyip duruyorsun da senin yaşın kaç sahiden? yeni mi öğrendin okuma yazmayı? yardıma geleyim mi? ücretsiz ders veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 KuddusiMavra said: e canım o zaman niye günlerce teknik direktörünüzden futbolcunuza, gazetecilerinizden tv yorumcularınıza kadar "biz real madrid'den korkmuyoruz, orada da kazanmak için oynayacağız, eşit şansa sahibiz" gibi açıklamalar yaptılar,yaptınız?..Hmm en son amk ya da fanatik i satın aldıgımızı hatırlamıyorum. ayrıca tum tv yorumcuları galatasarayın en fazla %30 sansı var dedi ayrıca da bakıyoruz baskanımız ne demis en fazla 2-0 yeniliriz demis. Gazete baslık atar ne dicek. REAL MADRID AKSAMA SIKIYORE mi yazıcak? hayır 3 post oncesini unutuyosun alzaymıra dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yaw çetonun devreler okuduğu sözcü yüzünden yanmış. her manşet ordaki gibi olacak sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 :) tam heh diyorum adam olmuş,efendi gibi tükürdüğünü yalamış...hemen gidip editleyip bir şey ekliyorsun yazıya... neyse...gazın iyi bir şey olmadığını en başta senin anlamış olman da iyi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi 0ne ozguveni>Cetintas ozguveni>sisman ozguveni>all adamı curutuyorum sanki kendisini kanıtlamısım gibi anlıyor asıl bir algı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 KuddusiMavra said: :) tam heh diyorum adam olmuş,efendi gibi tükürdüğünü yalamış...hemen gidip editleyip bir şey ekliyorsun yazıya... neyse...gazın iyi bir şey olmadığını en başta senin anlamış olman da iyi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ya fıstık atmayın şuna artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bu akşam ne olur maç ben sanki beraberlik ya da 1-2 farkla real alır diyorum ama tabi ki gs nin yenmesi tek arzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 o kadar adam banlanmış futbol bölümünden, kuddusi duruyor, harrykewell duruyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Kuddusi durmuyor harry kural ihlali yapmıyor, futboldan anlamamak ban sebebi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar