Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid - Galatasaray / 03.04.2012 [CL Çeyrek Final Elemeleri]

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

bostancı 21 yeni adıyla şelalede izlicez maçı, adamlar direk çok seviyolar beni saçma biçimde. ayarlarız bişiler ya merak etme dediler 15-20 lira olur max kişi başı dediler :S anasını severler öyle işin diyerek beersta yer sordurdum, normalde böyle derbilerde falan masada kişi başı min. 25 tl harcama zorunluluğu oluyordu adamlar 60 TL dedi lan. hadi ben içiyorum 5 bira çerez falan kız arkadaşım napsın 2 birayı içemiyor yanında 2 tane kuzu mu söyliim. onu geçtim 10 kişiyiz arkadaş 600 lira yapar. millet çıldırmış anasını satiim ya
abi kahvehanelerde bile 10 lirada başlıyor :D 15 lira iyiymiş bence

edit sayfa başı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Real'in maç günü kadrosu:

Kaleciler: Diego Lopez, Antonio Adan, Jesus
Defans: Sergio Ramos, Arbeloa, Varane, Coentrao, Marcelo, Pepe
Ortasaha: Alonso, Khedira, Mesut Özil, Essien, Modric, Kaka, Di Maria
Forvet: Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema

Casillas dışında eksik yok ki, Diego Lopez gerçekten gelir gelmez tuttu, aratmıyor.

Fakat kadrodaki Varane, Pepe, Marcelo ve Xabi Alonso'nun sakatlıkları var. Varane sanırım Pepe'ye göre daha iyi durumda o oynayacaktır, Marcelo yerine de Coentrao.

Kritik karar Xabi Alonso mu Mordic mi?
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Real'in maç günü kadrosu:

Kaleciler: Diego Lopez, Antonio Adan, Jesus
Defans: Sergio Ramos, Arbeloa, Varane, Coentrao, Marcelo, Pepe
Ortasaha: Alonso, Khedira, Mesut Özil, Essien, Modric, Kaka, Di Maria
Forvet: Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema

Casillas dışında eksik yok ki, Diego Lopez gerçekten gelir gelmez tuttu, aratmıyor.

Fakat kadrodaki Varane, Pepe, Marcelo ve Xabi Alonso'nun sakatlıkları var. Varane sanırım Pepe'ye göre daha iyi durumda o oynayacaktır, Marcelo yerine de Coentrao.

Kritik karar Xabi Alonso mu Mordic mi?

Bu nasil post yaa, yutkuna yutkuna okudum. Noolcak yaa aslanlar gibi oynariz falan diyemiyorum bak simdi. Isimlere bak yaa...

Son soru hele kirk katir mi kirk satir mi olmus. Ikisi de oynamasin secenegi yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...