Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Liebe said: bostancı 21 yeni adıyla şelalede izlicez maçı, adamlar direk çok seviyolar beni saçma biçimde. ayarlarız bişiler ya merak etme dediler 15-20 lira olur max kişi başı dediler :S anasını severler öyle işin diyerek beersta yer sordurdum, normalde böyle derbilerde falan masada kişi başı min. 25 tl harcama zorunluluğu oluyordu adamlar 60 TL dedi lan. hadi ben içiyorum 5 bira çerez falan kız arkadaşım napsın 2 birayı içemiyor yanında 2 tane kuzu mu söyliim. onu geçtim 10 kişiyiz arkadaş 600 lira yapar. millet çıldırmış anasını satiim yaabi kahvehanelerde bile 10 lirada başlıyor :D 15 lira iyiymiş bence edit sayfa başı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 zdf kanalı gösteriyor maçı arkadaşta izleyeceğiz maçı yeter artık sene başından beri stadyumda maç izler gibi para ödüyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 GELİYOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 elmander reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Dönüşünü de çeksinler bu tayfanın.. Geliyoz muş.. gidin gidin.. sdasdhfadsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 caddebostan joker'de hem maç bedava hem de öyle bi harcama sıkıntısı yok. joker, bildiğimiz joker. nuri alço satılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ama caddebostanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Real'in maç günü kadrosu: Kaleciler: Diego Lopez, Antonio Adan, Jesus Defans: Sergio Ramos, Arbeloa, Varane, Coentrao, Marcelo, Pepe Ortasaha: Alonso, Khedira, Mesut Özil, Essien, Modric, Kaka, Di Maria Forvet: Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema Casillas dışında eksik yok ki, Diego Lopez gerçekten gelir gelmez tuttu, aratmıyor. Fakat kadrodaki Varane, Pepe, Marcelo ve Xabi Alonso'nun sakatlıkları var. Varane sanırım Pepe'ye göre daha iyi durumda o oynayacaktır, Marcelo yerine de Coentrao. Kritik karar Xabi Alonso mu Mordic mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 maçı şifresiz yayınlayacak yabancı kanal var mı ? geçen maçı zdf vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 BulletRide said: Real'in maç günü kadrosu: Kaleciler: Diego Lopez, Antonio Adan, Jesus Defans: Sergio Ramos, Arbeloa, Varane, Coentrao, Marcelo, Pepe Ortasaha: Alonso, Khedira, Mesut Özil, Essien, Modric, Kaka, Di Maria Forvet: Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema Casillas dışında eksik yok ki, Diego Lopez gerçekten gelir gelmez tuttu, aratmıyor. Fakat kadrodaki Varane, Pepe, Marcelo ve Xabi Alonso'nun sakatlıkları var. Varane sanırım Pepe'ye göre daha iyi durumda o oynayacaktır, Marcelo yerine de Coentrao. Kritik karar Xabi Alonso mu Mordic mi? Bu nasil post yaa, yutkuna yutkuna okudum. Noolcak yaa aslanlar gibi oynariz falan diyemiyorum bak simdi. Isimlere bak yaa... Son soru hele kirk katir mi kirk satir mi olmus. Ikisi de oynamasin secenegi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kaka oynar da gol atar büyük drama olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/5/3556/B_756443db6ddc06f131fb35676a520ed3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 agızlarına agızlarına vurcaz en az 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Burağın golü var da, kaç tane yeriz orası allah kerim. ulan böyle maça da ne dersen de olmuyor... "ronaldoyu tutmak lazım" mı dicez asdf şimdiden daralmalar başladı bende lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1x gömün parayı beraberlik çıkar bu maçtan, tur madrid'de belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ilk maç mardrid'de -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 gs 5 yer rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Eternal said: Dönüşünü de çeksinler bu tayfanın.. Geliyoz muş.. gidin gidin.. sdasdhfadsh Hazirda dursun bu gozyaslari simdiden baslamis alintilar guleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ahahah tam cildirdi bunlar adam konusuyor beyler kosunnnnnnnnnnnnn http://im.htspor.com/2013/04/02/832750_htmansetyeni.jpg?1364917467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 morinho konuşuyor ntvsporda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 BabacumMostors said: ilk maç mardrid'de -_-' oha harbi öyleymiş, benim aklımda niye ilk maç Arena'da diye kalmış ya ... iyi ki oynamamışım kuponu daha sdafsadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bu seffer eyyamcı cüneyt de yok reale yardım edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 madrid taraftarı çok çalışkan, hemen türkçeyi sökmüşler. http://www.youtube.com/watch?v=BHkPVYGlO80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 video yorumu kaptılrı mı ya insanlık suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ahahaha zavallılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar