PATA Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Yüklerken önce wing of liberty nin tüm update lerini çekmek mi gerek? yoksa direk arka arkaya yüklemeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Sadece HotS'u yüklemen yeterli ama DVD'den baya yavaş oluyor sanırım, bende öyle olmuştu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bende mal gibi 0 dan hots yükledim farklı klasor seçmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Evet bende o yavaşlıktan dolayı sordum.Sabaha kadar gidesi vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ulan bende blu ray driverim bozuldu herhal dedim bildiğin %1 i 10 dakkada felan yukledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ahah aynen.. dun kurdum tekrar bilgisayari.. yeni ekran kartini falan taktim.. zihnen ve bedenen hazirken taktim dvd'i.. 10 dakikada 0,5% yukledi o.O.. bir iki kere daha denedim ayni sey.. nette de bulamadim sebebini.. gece download'a biraktim artik.. daha hizli yuklemeye basladi.. abv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 abi depresyona girdim bide zaten hafifi lanet bi alet kompressor tutmustum tozlanmıs okumuyo diye dedim tamamen öldü hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 support forumlarında aynı mevzuya bi süredir bayaa sövüyolar, biz bilmemkaç gb download ediceksek niye aldık lan physical copy'sini lan bunun diye. wings of liberty'den değil de dvd'deki setuptan açınca biraz daha ufalıyor download insaf edip bir kısmını koymuşlar heralde dvd'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ben yedekledim oyunun dosyalarını.Kurulumla baştan uğraşılmaz. Üstüne bir de o kadar patch çekecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 abi dl etmesi felan umrumda değil uzunda sürebilirde bi insan der lan bak şu kadar dosya dl ediyorum şu hızda felan ne biliyim dedim ya cd bozuk ya benim drive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Hots gelmeden önce yaptığı patch'in ne kadar olduğunu falan söylemiyordu ki.Arka planda indiriyordu da indiriyordu.Bir toolbar bile yoktu ne kadar kaldığını görebileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 lan nasıl yükleme bu ahah. ayrıca bu kadar kötü bir müzik olamaz. liseli grade guitar jam var lan. devamı böyleyse söyleyin yüklemiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 wol den sonra leş hots müzikleri ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 haydaa. beklemediğim yernden vurmuş blizzort desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 BonePART said: abi dl etmesi felan umrumda değil uzunda sürebilirde bi insan der lan bak şu kadar dosya dl ediyorum şu hızda felan ne biliyim dedim ya cd bozuk ya benim driveŞimdi evde olmadığım için bakamıyorum ama sol üstte connection information mı download information mı ne var ona basınca çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 downloader preferences ve connection information gri. tıklanamıyor. netlimiterdan görüyorum 150 kbps ile indiriyor. bu da blizzort yine eşekliğini yaptı banvitleri yeto demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bende blizzard launcher updating diyo kalio öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Şunu dene bi: https://eu.battle.net/support/en/article/deleting-the-battlenet-cache-folder-windows arcane said: downloader preferences ve connection information gri. tıklanamıyor. netlimiterdan görüyorum 150 kbps ile indiriyor. bu da blizzort yine eşekliğini yaptı banvitleri yeto demek.Ben bütün oyunu indirdim bir hafta önce, tıklanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 sağ ol ama bir farkı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 reampage'a demiştim zaten onu :D Senin sorununun nedenini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bende denedim banada faydası olmadı :) silicem tekrar yüklicem ya, bi kere daha böle yapmıştı kendi kendine düzeldi, haftasonuda campaing oynayasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ne sorunlu pc'leriniz varmış arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Herkez ne dolmuş yahu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 simcity'de bile daha az sorun yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 internet sitesine giriyorsun, wow yükler gibi setup indiriyorsun (5mb birşey) sonra luncher açılıyor o kendi yüklüyor patchliyor vs derken sıfır sorun oyununu oynuyorsun. Biri evde, biri şantiyede 2 farklı bilgisayarda yapmam gerektini bunu ve cillop gibi çalışıyor ikiside, ki tüm özellikleri alakasız 2 bilgisayardan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar