matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Merhaba Iphone 5 alip kayit ettirmistik, telefonun tusu bozuldu, simdi yurtdisina cikinca telefonu verdik degistirdiler ama bu seferde yeni telefonu nasil kaydettiricez bunun icin bir cozum var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 E tabi adamlarda düşünmüyor bu insan türkiyedemi kullanacak telefonu diye.Sen bir pasoport aramaya başla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 gitti gidiyorda falan vardı galiba belli bir ucret karsılıgında kayıt yaptırıyorlar pasaporta öyle bir şey görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 onceki kayit belgeleri, servisten degisim belgesi ile birlikte giderseniz degistirildigini kanitladgiiniz icin belki kayit yenilerler. oteki turlu cok sacma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 türkiyeye dönmeyin geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Apple geliyo TR'a o verdiğinizi alın onnara verin onnar buraya gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Gittigidiyor gibi yerlerden kayıt adı altında dolandırıcılığa maruz kalmayın aman ha telefon elinizde patlamasın. http://forum.donanimhaber.com/m_71844616/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Abi iade ettiğin cihazı kendi pasaportuna veya yakınının pasaportuna işlettiysen, onun kaydını sildirme vardı diye biliyorum. Sildirdikten sonra da yenisini yaptırırsın zaten. Ama yenisi için bir 100 TL vergi ayağına giydirirler o net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Eski imei numarani telefona kopyalatabiliyosun ama iphone icin de oluyo mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 evet en mantıklısı eski imei'yi kopyalatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 eski kayıtlar sildirilebiliyor pasaporttan diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 pasaportuna yeni telefon kayıt ettirdiğinde önceki telefonun kayıtı düşüyor yanlış bilmiyorsam. ama vergiyi tekrar ödemek zorunda kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar