Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıllarca laz dediler bişey olmadı da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenn said:

Adamlar 10 çocuk yapmayı+13-15 yaşında evlenmeyi+50 yaşındaki adamın 4, karısı olmayı çok sevmiyorlar.

Böyle kadınların yetiştirdiği çocuklarda ne kadar sağlıklı olabilir ki
Mesaj tarihi:
Fakkoo said:

Ayfon said:

4 harfli diyelim

olm ASDHFJASHFJASDFHJ SÜPERDİ YA....

Hayır Mesela abi Kürt kürt iş yapma diyorum Adama dokunuyor? Peki Saat 12 yi geçti laza bağladı deyince bişey olmuyor anlamıyom.

iki ırkın bulundukları coğrafi konumları ele alırsan anlayabilirsin belki.
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Yalnız yarınız filan banlanacak gibi duruyor.

pontipati said:

neyse ya banane
1 defa güncellendi. Son güncelleme 29/03/2013 01:49 tarihinde pontipati tarafından yapılmıştır.

AHAHAHAH
Mesaj tarihi:
içimizde minik ırkçılar mı yetiştiriyoruz yoksa mizahi duygumuz hiç bir şeyi penisimize sallamayacak kadar geneiş mi karar veremedim

abi benim müdür adana kürtü adam türkeçyi 17 yaşında öğrenmiş ama herif süper kaliteli bir adam, karısı da bildiğin laz, gerçek lazlardan lazca fln konuşuyor işin ilginç tarafı çocuklara kürtçe değil de lazca öğretiyorlar neden diye sorduğumda "oğlum kürçe bilen milyon insan var lazca bilenlerin sayısı azalıyor bu dili korumak çocuklarımıza aktarmak lazım" diyor

bu adamı gördükçe kürt espirisi yapmak istemiyorum, sonra öteki kürtleri görüyorum, geçiyor..
Mesaj tarihi:
Ben tek basima kavgaya girmeyi daha cok tercih ederim.

Kendimi k*rte mi emanet edicem.

(ircci degilim lan, iste bunlar hep komiklikler sakalar. yoksa benim de k*rt arkadaslarim var. ev arkadasim tuncelili en basta sdf)
Mesaj tarihi:
hahah topaktan sonra şunu gördüm, daha çok güldüm

http://magazin.milliyet.com.tr/serdar-ortac-tan-yillar-sonra-gelen-ozur/magazin/magazindetay/28.03.2013/1686656/default.htm?ShowPageSkin=1
Mesaj tarihi:
aramil said:

hahah topaktan sonra şunu gördüm, daha çok güldüm

http://magazin.milliyet.com.tr/serdar-ortac-tan-yillar-sonra-gelen-ozur/magazin/magazindetay/28.03.2013/1686656/default.htm?ShowPageSkin=1

billboard kiralayip tesekkurler basbakan diye bi afis de biz yaptiralim paticik olarak
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

içimizde minik ırkçılar mı yetiştiriyoruz yoksa mizahi duygumuz hiç bir şeyi penisimize sallamayacak kadar geneiş mi karar veremedim

abi benim müdür adana kürtü adam türkeçyi 17 yaşında öğrenmiş ama herif süper kaliteli bir adam, karısı da bildiğin laz, gerçek lazlardan lazca fln konuşuyor işin ilginç tarafı çocuklara kürtçe değil de lazca öğretiyorlar neden diye sorduğumda "oğlum kürçe bilen milyon insan var lazca bilenlerin sayısı azalıyor bu dili korumak çocuklarımıza aktarmak lazım" diyor

bu adamı gördükçe kürt espirisi yapmak istemiyorum, sonra öteki kürtleri görüyorum, geçiyor..

Adana kürdü nası oluo abi garipmiş Akdeniz değil mi adana?
Öyle dersek gg antalya ful Kürt dolu ANTALYA KÜRDÜ asdhkjfhjasfa

Benim siirtli arkadasım var antalyada yaşıyan adam bana benim babam ben kürdüm dediğimi duysa öldürür beni diyo.Neden yani böyle kafalar da var kürt kökenli insanlarda. iyisi de kötüsü de var ama kalkıp Amerika Avrupa felan Türkiyede iyi insanlar da var ama barbarlar kabalar demiyor.Kuru yaşı yakıyor biz yapınca niye RACİST oluyoz.
Mesaj tarihi:
gozle goruleni soyleyince irkci falan olmuyosun rahat ol.

ozbekistanda bile isim yapmis buraya gelen kurtler. bi kac kere alakasiz nerdeyse hic tanimadigim adamlar muhabbetini acti, kurtler hep soyle boyle mi diye, bi de benden teyid etmemi bekliyo, tuzakli soru gibi. ben ya yok insanin iyisi kotusu her irkta millette var falan diye cevirmeye calisirken kendi kendine karari vermis zaten, yok yok hepsi boyle bunlarin diye bitirdi adam.

yakindan tanidigi kurt sayisi 5, borc isteyip geri vermeyen kurt sayisi 5, habersiz nedensiz ise gelmeyip ortada birakan kurt sayisi 5, yine habersiz isten ayrilip kaybolan kurt sayisi yine 5 olunca adam da sovuyo hepsine. bence ortada irkcilik yok.
  • Yeni Oluştur...