Katibim Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Kusura bakmayın yarın sabah işimi yapacağım için böle başlık açmak zorunda kaldım Aracıyla seyir halinde camına taş gelmesi sonucu ön camda nohut büyüklüğünde çatlak oluştu yarın sabah cami da tamir ettireyim diyorum sorum şu Camın çatlağını 70 tl ye gideriyorlar sizce yaptırmalımıyım yoksa degiştireyimmi Bu söğütcam carglass gibi yerlerde değiştirsem araçta gözle belli olurmu değiştiği Acil cvp bekliyorum tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sigortanda bununla ilgili bi kloz olmali , degistirebilirsin cami. onarim isine ben sicak bakmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 o camların stresleri özellikle ayarlı termal efekt/basınç bozabilir değiştirme imkanın varsa değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 durumun varsa değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 1 cam hakkın olması lzım hasarsızlığı bozmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 nohut büyüklüğündeyse riske girme, kaskona bak eğer cam ön cam için kaskoyu bozmadan değiştirme varsa direk değiştirt gitsin yada kaskonun hasarsızlığını bozacaksa aradaki fiuyat farkına bak cepten değiştirt aynı kapıya geliyorsa cebinden yaptırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ya arkadaslar bu arada kaskom yok araci daha yeni aldim Bu arada kasko icin 4500 tl istiyorlar On cam degisikligi serviste 600 tl Bu doraglass carglass gibi yerlerde 200 tl ye takiliyormus sizce sikinti olurmu iceri ses almasi gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Selam, Bence git servis harici bir yerde değiştir. Kaskonu da yaptır :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 valla ustasina bagli o diyecegim de bir suru antin kuntin is var arac hasar kasko ucgeninde.. 1-kaskolar artik agzimiza yuzumuze **cacak. gectigimiz yillardaki araba cizildi ..perte cikartalim biz onu uygulamalari yuzunden ve aldiklari prim cirosunun % bilmem kacina devletin el koymasi yuzunden sigorta sirketleri fantazi uygulamalara gitme yolunda.. 2-bunun bize size etkisinin araclari servislerinde yaptiramama olarak donecegi kesin gibi. yani orjinal servisi olarak bildigin yerde arabayi baktirabilmek icin sigorta senin primini 3 katina filan cikartacak.onarimda orj parca istiyorsan prim 5 e katlayacak diyorlar. 3- su anda uygulamaya gecmemis olabilir. ama kaskoya cami yaptirirsan hasarsizligini bir sonraki kaskoda bozabilir primi arttirabilirler. 4-nasil olsa kasko sikilasinca o cami o 600 e taktiracagin usta takacak. 5- bunlari gazetelerden okudukca arabasi atip kacasim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ya salih abi internetten araştırdım cam tamiri de bayaa etkiliymiş diyrlar yaptırdınmı hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 1 nisanda yeni yönetmeliğe geçiyo kasko şirketleri, kasko yaptırmayan varsa mutlaka 1 nisandan önce yaptırsın. dana22'nin söyledikleri olacak sigortacımın dediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Selam, Ben camı komple değiştirtdim :) Tamir ile uğraşmak istemiyorum ve cam gibi bir yapının homojenliğinin bozulmaması gerektiğine inanıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar