Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil cvp

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Kusura bakmayın yarın sabah işimi yapacağım için böle başlık açmak zorunda kaldım

Aracıyla seyir halinde camına taş gelmesi sonucu ön camda nohut büyüklüğünde çatlak oluştu yarın sabah cami da tamir ettireyim diyorum sorum şu

Camın çatlağını 70 tl ye gideriyorlar sizce yaptırmalımıyım yoksa degiştireyimmi

Bu söğütcam carglass gibi yerlerde değiştirsem araçta gözle belli olurmu değiştiği

Acil cvp bekliyorum tşkler
Sosyal ağlarda paylaş

valla ustasina bagli o diyecegim de bir suru antin kuntin is var arac hasar kasko ucgeninde..

1-kaskolar artik agzimiza yuzumuze **cacak. gectigimiz yillardaki araba cizildi ..perte cikartalim biz onu uygulamalari yuzunden ve aldiklari prim cirosunun % bilmem kacina devletin el koymasi yuzunden sigorta sirketleri fantazi uygulamalara gitme yolunda..

2-bunun bize size etkisinin araclari servislerinde yaptiramama olarak donecegi kesin gibi. yani orjinal servisi olarak bildigin yerde arabayi baktirabilmek icin sigorta senin primini 3 katina filan cikartacak.onarimda orj parca istiyorsan prim 5 e katlayacak diyorlar.

3- su anda uygulamaya gecmemis olabilir. ama kaskoya cami yaptirirsan hasarsizligini bir sonraki kaskoda bozabilir primi arttirabilirler.

4-nasil olsa kasko sikilasinca o cami o 600 e taktiracagin usta takacak.

5- bunlari gazetelerden okudukca arabasi atip kacasim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...