BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Merhabalar, 1 yıl 3 aylık Amerika'dan gelen iPhone 4s'imi satıyorum. Cihazda hiç bir sorun bulunmuyor. Şu ana kadar da bir sıkıntı yaşamadım. Yanında sıfır kulaklık ve data kablosu ile yaptırdığım Batman fan art GelaSkin veriyorum. İsterseniz üzerinde de Dolarean GelaSkin var. Ek olarak cam koruyucu da veriyorum. Satma sebebim o parayla başka bir şey almak istemem, yoksa hayatta değiştirmezdim. Fiyat: 950 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kimse yüzüne bakmıyor telefonun :( orta tuşu da çok az kullanıldı halbuki. bozulmaz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 abi sıfırı zaten 1200 lira abd den getirsen yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 pasaport kaydı, onun ücreti vs vs pazarlık payı olacak tabi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Fotolar var mı cihazın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-1-yil-4-aylik-sorunsuz-iphone-4s-16-gb-siyah-120418841/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi çok pahalı yaaaX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 baya ucuza veriyormuşum. yanında verdiklerimin parasını da ekledim :) daha elimden çıkarmayacağım zaten. ay sonuna doğru satacağım. müşteri arıyorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yanlız ilk mezarcı benim onuda soliyim bekliorum lsdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 mezarcım yarı yolda bıraktı. buraya özel inebilirim biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 malesef, gerçi ederinin biraz altında verdim teklif ama bizde bekleyemdik pek, 900'den aşşa gitmemeli ya biraz piyasada bakındık inş satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bir aksilik olmazsa zaten haftaya elden çıkarabilecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 BiTcH_oFBaT said: mezarcım yarı yolda bıraktı. buraya özel inebilirim biraz daha. xperia sola vereyim? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 para lazım para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 750 vereyim, trink, cash, likid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 şunu bi uplayayım da sonra aklımdan çıkmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Tertemiz kullanmışsın, tebrik ederim. Umarım ederine satılır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Trink para, elden teslimde 900'e kadar inebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 free bump amaçlı soru sorayım. yurtdışndan alınmış iphoneların garantisi ne kadardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 fizban said: free bump amaçlı soru sorayım. yurtdışndan alınmış iphoneların garantisi ne kadardı? yok :) hatta apple ürünü olarak sadece telefonlarının yok. mac alsan var misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Fişi-faturası varsa 1 yıl kadar burdaki ddistribütör bakıyor,Bilkom muydu neydi.Biraz nazlanıyorlar ama bastırınca kabul ediyorlar garantiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 aldım bunu ben sulanmayın sdfg başarılı bir alışveriş oldu, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 güle gül kullan kaça aldın =!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hayırlı olsun :) Göstermedim pek ama üzüldüm satarken, baya kişiselleştirmiştim onu, ilk iphonenim olmasının da olayı var tabi :) reampage senin istediğin fiyata sattım. Elden en düşebileceğim fiyat oydu zaten. Sıfır kar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar