Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dönüş Sancıları

bingildak

Öne çıkan mesajlar

karakterleri ve gemileri çıkmazdan yardım alarak kurtardıktan sonra o kadar ayın verdiği unutkanlıkla bazı şeyleri tekrar idrak etmeye çalışıyorum.

ilk olarak mining yapmak istiyorum eskiden yaptığım gibi. çalışırken güzel gelir sağlıyordum semi-afk high-sec (0.5) t2 dronelar, 2 hulk 1 ocra. bu karakterler mevcut zaten bende.

eskiden amarr sistemine pos atmıştım ama kafadan 8 aydır inaktif pos. o pos hala duruyor mudur yoksa belli bir süre inaktif kalınca yalan mı oluyor?

pos'u istasyon olmayan alakasız bir amarr bölgesine atmıştım, gelen giden çok azdı. kazıp pos'da stocklayıp sonra haul ediyordum. fakat mining bargelarda değişmiş anladığım kadarıyla. bu semi-afk mining olayı için hala en uygun hulk mıdır?

son olarak, ne kazmalı? kernite kazıyordum önceden, bu konularda bir değişiklik oldu mu? bir site vardı en değerli oreları gösteriyordu marketten fiyat çekerek, elinde o site olan var mı?

null space'e dönmeden 1 hafta en azından kafa dinleyim diyorum. hem kenara para atmış olurum, kurumuş cüzdan.

sonradan aklıma geldi : jetcan mekaniklerinde bir değişiklik var mı, milletin ninjalaması riski ile hala jetleyip 20k bitirip oradan haullayabiliyor muyuz? 8k storage yetmez çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

1) Mining de ore hold geldi artık container a atıp ordan haul yapma derdi kalktı. Ancak çok fazla gelen giden yoksa hulk varsa covetor kullanmak iyidir. Suikast saldırısında 180m luk hulk feda etmek yerine 25m luk covetor vermek makul bir kayıp olur.

2) Sana savaş açmamışlar ise o pos duruyordur.

3) http://www.eve-markets.net
http://eve-central.com

4) 0.0 a rorqual ve miner ları getirdim. ASCOM a bir sor istersen "düzenli mining fleet yapıyorlarsa ve kabul ederlerse" onlarla çalışmak iyidir yoksa bizimkilere bir soralım hayır demezler heralde.

5) Jetcan mekaniklerinde sıkıntı yok ama jetcan stealing de artış var. Genelde gemiyi patlatmak için kendi jetcan ini açıp onun içine atıyorlar. Tuzağa düşüp alınca cloak bekleyen diğer corp üyesi recon ship ile tepene biniyor :(

6) Perfect refinering için 8+ standing lazım. social skiller senin stading i daha hızlı arttırmanı sağlar sadece.

NOT: Bendeki malzemelerini biraz tutacam 0.0 a inersen sana yakın bir istasyonda teslim ederim. Yoksa yakıt ücreti karşılığında empire a götürürüm.
Sosyal ağlarda paylaş

afk derken sabah bırakıp akşam bakmıyorum yahu :)

10 dk'da bir bakıyorum, o kadar hızlı da bitmiyor, hulk ile kazmama rağmen. dün 2-3* saat kazdım. toplamda 100m'e yakın ore çıkarmışım (inventory'deki değere göre).

mackimaw cidden daha mantıklıymış diğerlerine kıyasla. yield o kadar yüksek olmasına gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

threat sistemi var diyor birkaç yerde ondan mı target painter takıyorlar? threat mi generate ediyor?

yok yaw threat oldugunu sanmıorm.

sırayla atlıyor işte sleeper kafası,
ha bide, ufak gemiler ufak gemileri vurmayı cok sevıolar, kendi sizelarına dalaşıolar.
bide droneları aggrolulolar ama sıkıntı deıl afk olmassan.
Sosyal ağlarda paylaş

random gibi, mesela örnek verim

2 bs 1 bc 1 frig girdiniz dimi fighta.

işte düşman frigler frigi hedeflio falan gibisinden şeyler.
bc lerde bc yi.
tabi ara ara hepsi değiştiriyormuş galiba ( sleeperda öyle ).
dronelarıda hedeflıolar

abı can sıkıcak bısı yok gir dene bi iki kere.
ha bide tracking dist.ler çoşmuşmuş
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin çok mantıklı, benimde aklıma o geldi, çünkü repair threat generate ediyormuş (bütün warfare ve repairlar için öyle diyorlar) repair basarsam hem drone'a dönmeyecektir diye düşünüyorum. aslında benim talos şöförü vardı. olmadı onla lvl 4 yapayım, megathron kullanabiliyor. t2 hybrid'da takabiliyor, defansif skilleri çok iyi değil ama idare edecektir herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...