Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Kimim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LethE said:

peki tokalaşırken sağlı sollu öpüyoruz biz mesela, kissu mu o da?

Sizin anladiginiz sekilde bir kavram degil kissu konusu.
Kissu dile getirildiginde iki sevgilinin opusme durumudur.
Yani anlattiginizda durumla alakasi bulunmamaktadir. Lethe san.
Mesaj tarihi:
Hayat hikayeni okumadım, okumaya da gerek yok bence. Sen benim hayat hikayemi biliyor musun ? Bilmiyorsun. Herkesin hayat hikayesi kendine. Ama sana saygı duyuyorum, yazdıklarını düşüncelerini anlamaya çalışıyorum.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Hayat hikayeni okumadım, okumaya da gerek yok bence. Sen benim hayat hikayemi biliyor musun ? Bilmiyorsun. Herkesin hayat hikayesi kendine. Ama sana saygı duyuyorum, yazdıklarını düşüncelerini anlamaya çalışıyorum.

Arigatou Yildirim Okur san.
Mesaj tarihi:
Yıldırım okur yaptığın yorum çok gereksizdi gerçi ama neyse.

Saa Ninja kun o genki desu yo ne ^-^ watashi wa Gingatsu desu, ore wa nihongo dja nai deskedo, demo watashi wa Nippon ga tottemo daisuke desu!... Ore ni nihongo ga tottemo heta desu, watashi wa mada o benkyoshimasu... dakara yurushite kudasai. Soshite yoroshiku onegaishimasu!

Japoncam çok iyi değil, ama umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir kaba bir üslup kullanmadan. Şimdilik kendine iyi bak ve umarım ilerleyen zamanda daha çok sohbetimiz olur...
Mesaj tarihi:
Gingatsu said:

Yıldırım okur yaptığın yorum çok gereksizdi gerçi ama neyse.

Saa Ninja kun o genki desu yo ne ^-^ watashi wa Gingatsu desu, ore wa nihongo dja nai deskedo, demo watashi wa Nippon ga tottemo daisuke desu!... Ore ni nihongo ga tottemo heta desu, watashi wa mada o benkyoshimasu... dakara yurushite kudasai. Soshite yoroshiku onegaishimasu!

Japoncam çok iyi değil, ama umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir kaba bir üslup kullanmadan. Şimdilik kendine iyi bak ve umarım ilerleyen zamanda daha çok sohbetimiz olur...

Ninja kun bunu kullanmaniza da gerek yok sadece Ninja san yada Japon degil iseniz Ninja demeniz yeterlidir.

Jouzuna...

Nippon ga tottemo daisuke desu!... Janai de gozansu.Daisuke no imi wa dai no mamoru to tetsudau de gozansu.
Demo Anata sama no nihongo wa hontouni umai de gozansu.

Yanlislari duzeltelim;

ore wa nihongo dja nai deskedo Ore wa biraz tanimadiginiz kisi ile nare nareshi bir durum olusturur ki bu hic dogru karsilanmaz bunun yerine Boku wa nihonjin janai desukedo yada Watashi wa nihonjin janai desukedou dogru olacaktir. Cunku Ore gercekten biraz sokak agzidir. Keigo calismanizi oneririm.
Iyi dilekler icin tesekkur ederim.
Mesaj tarihi:
Ayrica bu bolume tekrar yazip forum kirliligi yaratmak yerine bana ozelden ulasabilirsiniz. Vaktim oldukca cevaplandiracagim. Cunku karsi taraftan attention isteniyormusum gibi gorunuyorum ve bu olmuyor. Egerki sorulariniz var ise ozel mesaj kullaniniz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...