Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusya'dan yeni atom bombası.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dünyaca çok ihtiyacımız var yeni atom bombalarına
evet evet[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Mesaj tarihi:
Bunun yanında ruslar havacılıkta da onemlı gelişmelere imza atmaya başlıyorlar.Sanırım yakın zamanda yakıtsız uzay aracı geliştirme gibi bir projeleri varmış.Hızlı bir yukseliş içindeler.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
Bilhassa BM Güvenlik Konseyi'nde Rusya'nın yanında yer alan diğer 4 daimi üye ABD, İngiltere, Fransa, Çin) elinde bulunmadığını belirtmiş.

Resmen canları sıkılıyo elemanların savaş filan çekti canları galiba sdfads...[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Mesaj tarihi:
Hmmm iyi niyetle kullanılması dileği ile (evet evet kafam güzel..)[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
hepimize hayırlı uğurlu olsun bir bu eksikti. adamlar elerinden geleni ardlarına koymuyolar. şimdi allah billir denenme atışlarında bir füze kontrolden çıkıp ne şans ki ırağa çarpar. ama hata canım bilerek olmadı.

uffffffff içim sıkıldı birden[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
rusların bilimsel dehasının yanına amerikalılar yaklaşamaz bile.

Benim fizyo terapi okuyan bir arkadaşım anlattı,
ruslar böyle bir alet yapmış, fırça gibi düşünün ama tüy kısmında böyle dönen bir silindir var, elektrik veriyor.

Mesela sırıtnda dolaştırıyorlar aleti, diyelim sağ kürek kemiğin sürekli ağrıyor,
alet geçerken sırtında tam oraya yapışıyor ve elektrik vermeye başlıyor.

İyileştirene kadar veriyor, sonra devam ediyorsun.

Ağrıdan eser yok![signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
bir devlet başkanı o tarz imalı sözcükler kullanamaz, kullanmamalıdır. formülünü filan gizli tutuyor olabilirler.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
ya bu işin gizli formülü olmaz ki yahu
napabilirler atom bombası atom bombası işte.
ya fizyon ya füsyon ötesi yok ki.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
Rusyanıun onu sallamaya doru yemez..Dusunelim bi anda red aletteki gibi oldu;
amrekiyaı dunyadan sildiler diyelim bi anda bombalarla..
Ama;
Amerikanın nukelerının %70 i denizaltılarında..
Yani her turlu aliosun icine..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
No Command!
Mesaj tarihi:

prrrr

böyle şeylere ne gerek var anlamıyorum..

[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 17 Kasım 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...