Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MW ve MW2

Harvey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Modern Warfare veya Modern Warfare 2 almayı düşünüyorum ama benim külüstür kaldırmaz diye düşünüyorum bide size sorayım dedim.

Sistem

Pentium Dual Core e5300 2.60ghz İşlemci
2GB Ram
HD3400 Ekran Kartı
1280x1024

Mesaj tarihi:
cod4'te bi sıkıntı olmaz. config dosyalarıyla cs'ten beter görünümlü hale getirip 200+ fps alırdık zamanında.

mw2 alma zaten, cod4 ile mis gibi pro mod oynarsın. hatta zombili modunu canım çekti şu an.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar konuyu saptırmayalım :( Benim kullandığım ekran kartını kullanan bazı arkadaşlar cod4 kasıyor mw2 kasmıyor yazmış nedir bu işin aslı ?
Mesaj tarihi:
lan modun adı zombie mod'du çünkü, ha sen bilmezsin tabii cod4'ten sonra mod desteği kaldırılmıştı.

HarveyQuinn said:

Cod4 rahat kaldırır diyosun yani razz ?

rahat, dediğim gibi en kötü kısarsın görselliği.
Mesaj tarihi:
Varmı link hızlı ve kurulumda falan sorun çıkarmayacak. Öyle pek cafcaflı bişeye gerek yok girip bi dolanacam kasıyormu diye ayarla bakacam falan
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

Arkadaşlar konuyu saptırmayalım :( Benim kullandığım ekran kartını kullanan bazı arkadaşlar cod4 kasıyor mw2 kasmıyor yazmış nedir bu işin aslı ?

ben oyumu mid ayarlarda kaldırmayacak kısmına atıyorum.

lowda çalışır belki.

o ekran kartı ney lan, benim pc kötü ama o/b ekran kartı ondan iyi :D
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

lan modun adı zombie mod'du çünkü, ha sen bilmezsin tabii cod4'ten sonra mod desteği kaldırılmıştı.

HarveyQuinn said:

Cod4 rahat kaldırır diyosun yani razz ?

rahat, dediğim gibi en kötü kısarsın görselliği.

zombili bi dizi varmış izle bak çok güzel zombiler var meme var.
Mesaj tarihi:
torrent-link falan yok gardaş, ayrıca niye her açtığın konu garbage kalitesine erişiyor senin ya

cevabını verip kitliyorum. ikisi de rahat çalışmaz git vCod oyna veya cod2, gerçi cod2 de kasabilir bilmiyorum. 7-8 yıl önce competitive cod1-2 oynadığım sistem daha iyiydi lan bundan asdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...