Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/110292/pilot-kalem-ile-ateizmi-cokertmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?73,6691506,page=110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 orasi orjinal olarak gif topigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ses, tip falan aynı behzat ç'deki harun ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 imana geldim vay anasını dedim kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben inandım beyler şu an cennetten yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bu arada teyzem oradaki pilot kalemin kapağı ve kendi kendine yaratılmadığını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 afrikada çocuklar niye aç diye kendi kendine cevap veren öküz evladına benziyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Acaba mantıklı bir cevap vermeye çalışsan orantısız güç kullanımı sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 counter attack: allah kaldıramayacağı kadar büyük bir taş yaratabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bunlar birbirlerini hipnotize ediyolar heralde. baska turlu kim izler ya bunu bi de gulemedim ya. utandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ya bulamadım muhalif taraftan konulan vidyoyu aslını koyuyorum yine http://www.youtube.com/watch?v=lV1N_6eT_zA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 değil mi lan yoksa, bütün şakirtler birbirinin aynısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 dreagloth said: counter attack: allah kaldıramayacağı kadar büyük bir taş yaratabilir mi? Allah'ın kaldıramayacağı taş yok derler abi o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 o zaman yaratamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 evlerden uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 burnu tıkanmış kimse şuna neden peçete vermiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ardeth said: o zaman yaratamaz http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/263/430/3a0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 2.video cok feci ya. beyin gitmis. afrikadaki cocuklar neden oluyor? acliktan olurler mi? hayiir. acligi allah garantilemis. hic masum cocuklarin acliktan olmesine goz yumar mi allah. onlar hastaliktan oluyor. o zaman ok. sonunu izlememistim, abv. cok yiyomus afrikadaki ac gorunen cocuklar. allah rizkini veriyomus, amaaa ordaki o afrikalilar 1 aylik yiyeyecegi 3 gunde yiyomus. ondan sonra hasta oluyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 hücre içinde depo varmış onun içinde ayrı depo varmış . Vücut değil kiler aq :D nerden okuyo bide bunları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 beyler namaza gidicem ona göre mantıklı cevap verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sisteme yeni aksiyom eklemek lazim godel`s incompleteness theoreme kurban gidiyor yoksa din. mesela mantiksal bir cumleyi degerlendirirken once var olup olmama eylemi degerlendirilip sonra allahin yaratip yaratamayacagi eyleminin degerlendirilmesi lazim. O zaman allah kaldiramayacagi kadar agir bir tas yaratbilir mi sorusunu ele aldigin zaman once oyle bir tas var mi diye sorarsin, oyle bir tas olmadigi ortaya cikar (allahin her seye gucunun yetecegi aksiyomundan oturu). Bu tasi yaratmak demek bos kume yaratmak demek, allahin da gucu yine buna yetecegi icin sorun olmaz. ama bu aksiyom altinda var olup olmamak allahin kabiliyetlerine kiyasla oncelik kazanmis olur bu da bir celiski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Bir sonraki adım da hepsini bir otele toplayıp yakmak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar