Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Jack the Giant Slayer'ı izlemeden önce fragmanını gördüm ve aklım kaldı. Romeo + Juliet, Moulin Rouge! gibi filmleri yöneten Baz Luhrmann'ın yönettiği, konusunu F. Scott Fitzgerald'ın aynı ismindeki romanından alan, Leonardo Di Caprio ve Tobey Maguire'ın ana karakterleri oynadığı, Carey Mulligan, Isla Fisher gibi oyuncuların da yer aldığı bi drama/romantizm filmi olacak. 17 Mayıs'ta vizyona girecek. Nick Carraway (Tobey Maguire) adlı bi adamın, Jay Gatsby (Leonardo Di Caprio) adlı komşusunun lüks ve mutlu görünen hayatının ardında yatan dramı izleyeceğiz. Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Great_Gatsby_%282013_film%29 IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1343092/ Poster http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/26/TheGreatGatsby2012Poster.jpg Fragmanını da verelim http://www.youtube.com/watch?v=TaBVLhcHcc0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 su filmin fragmanini her izledigimde, filme 27 oscar vermek istiyorum, ama hepsini leonardo di caprio alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 obaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 daha bayik bi klasik bulamamislar mi diyecektim ki fragmani izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bunun başlığı yok muydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 aquila said: su filmin fragmanini her izledigimde, filme 27 oscar vermek istiyorum, ama hepsini leonardo di caprio alsin. daha genc abisi,her turlu 1 oscari var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 leonun da hakkı yeniyo çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 aquila said: su filmin fragmanini her izledigimde, filme 27 oscar vermek istiyorum, ama hepsini leonardo di caprio alsin. ya biz lisede great gatsbyi okumamış mıydık? neden hatırlamiom hiç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 okuduk, ben de hatirlamiyorum pek, bi arabali bi yer vardi o kalmis aklimda. hikayenin iskeleti kafamda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bi tane goz vardi hatirliyo musun sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yok o kadar detay hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 trailer cok hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tobey maguire ne kötü bi tercih ya, sadece bu film içinde dil her film için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Kojiroh said: Jack the Giant Slayer'ı şu film nasıl? onu aradım patide buradan başka geçmiyor bir yerde:P 3dsi falan. konu içinde konu olacak ama küçük bir bilgi iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 dün izledim. mest oldum izlerken. kitabı da okuduysanız izlediğiniz en sağlam filmlerden olur bence. iki başparmağım havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Hayal kirikligi. Guzel sahneler var biraz iste. Overall bakarsak vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kötü diyolla..bi de müzikal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 müzikal değil. hayal kırıklığı diyenler daha ne istiyolar anlamadım? zaten overall dünyanın en güzel kitabı-hikayesi değil great gatsby. amerikan yuppie kültürünün doğuşunu anlatan hoş bir sada. 80 sene önce yazılabilecek bir american psycho. gayet de güzel filmleştirilmiş. hatta tobey maguire'ın hem yuppie'ydim hem de sokaktan buraya bakan insandım sahnesi efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 çok kötü değildi, iyi de değildi, vasat bi film olmuş. hikayesi, işleyişi falan baya bi bayık. harika sahneler var ama, görsellik açısından çok zengin, özellikle kıyafetlere bittim ben. tobey nin oyunculuğunu ilk defa beğendim heralde, cuk diye oturmuş rol. Leo yine iyiydi, oyuncular hep iyiydi ya aslında. 3d si çok bi fark ettirmedi ama, sadece 3-5 sahnede hissettim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 1965-70 arası çekilen ilk versiyonuyla alakası yok bu kitabın hikayesine özgün olarak yapılmış ama romantik dram olarak işlenmiş hali. Görsellik efsane hikaye Bayık müzikler şahane izlemesi naif beklentisi düşük olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 3b gereksizdi fakat güzel filmdi ya. gerçi ilk yarı baya sakin geçti ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ben beğenmedim boş bir filmdi görsel curcuna sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Çok sıkıcı bir filmdi ve Toby Maguire acilen oyunculuğu bıraksın, gitsin bir şarküteri açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Dispossessed, The Magus yerine gidip bunu çekersen Odin çarpar böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kitabi okumadim fakat bence cok guzel filmdi hikaye bayik filan degildi anlatmak istediklerini de cok guzel aktarmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar