Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sfsds nediiiir? hani onlar da insan kutlasin dogum gunu nolacak diyorum da gelen adama essek muamelesi yaptiklari icin diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ObuzHapsever said: Katibim said: 7- Düşünün yahu her öğlen sizi iş yerinizde vatandaşlar tiksinir gözle karşılıyor ve neredesin bu saate kadar bakışları ? E haksız da sayılmazlar yani Bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 video hesap makinesiyle çekilmiş ama memurlarda sakalları kesme zorunluluğu yokmuydu ? hayır varsa burdaki çalışan kadını kimse görmüyomu ? ben buna takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Videoyu editleyen piramithaber yetkilisi epilepsi krizi geçirmiş sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 iş yerinde doğum günü kutlayacak kadar asosyal olmammalı insan hiç kutlamasın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 doğum günü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 1.5 saat çok gereksiz. Gerçi bana kalsa ben ofiste uyuyabilirim np. Çok zevkli lan mesleğim, merakımı gideriyorum diye para veriyor devlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ne iş yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 1.5 saat ogle arasi ne la, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 modern köle iki çay daha içsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 cay calisirken de icilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 lan 87 falan aldım kpss'den tübitaka giremedim sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ne yapacan memurluğu git bi cempostacı veya sequo ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 meth lab açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 forgiver said: iş yerinde doğum günü kutlayacak kadar asosyal olmammalı insan hiç kutlamasın daha iyi Yok be asosyallikten değil. Devlet memurlarında genelde ben vazgeçilmezim ,tekim, dışarda 1 milyon dolar maaş alırdım da beni zorla buraya oturtuyorlar gibi tavırlar olabiliyor. Bu yüzden iş yapmamak,sabote etmek için elinden geleni yapanların mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 biz doğum günü kutlamalarını saat 16:30-17:00 arası yapmaya dikkat ediyoruz eheh zaten sonrasına mesai fln oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 iş arkadaşı kadar saçma bir şey yok zaten hepsi abim amcam yaşında bir de trip yapıyorlar samimi değilim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 doğum günü videosu çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 BabacumMostors said: biz doğum günü kutlamalarını saat 16:30-17:00 arası yapmaya dikkat ediyoruz eheh zaten sonrasına mesai fln oluyor Seyrek zamanlar sorun değil. İyice azalmış veya bitmiş işleri birine ver diğerleri ortak konuşsun falan filan sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim burda memurların sornlarını anlatmaya çalıştım trollcülerede güldüm Çok açıklama yapmayacağım zaten anlayan anladı benim ne ifade etmek istediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar