Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Alinir dedigim fiyata gelmis sonunda, kapin: http://store.steampowered.com/app/228280/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Multi atmak isteyen varsa haber versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Orijinal baldurs gate 1-2miz ve tutumuz varken bu oyuna neden para veriyorduk? Kaçırmışım ben orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 para vermek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 1-2 var ustune ios için de aldık bunu da alırsak plaket var mı plaket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 orjinal 1 2 steamde yok d mi gogda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 oyunu gercekten rezıl buglı sacma salak bır duruma getırmeyı basarmıslar.tebrıkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mac'de oynadim, oynuyorum baska kitlerle; bug yok hic rastladigim. WIld Mage NPC'yi de epey sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 framerate dusuyor bende.. cozumüde yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Orijinalinden daha fazla bug ve sorun ile piyasaya sürmüşlerdi, oda bir başarı, kolay olduğunu sanmıyorum oyunu o dereceye getirmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar