Chemical Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ya ben bunu annemden öğrendim ama başka bilen varmı merak ediyorum. Üstü çok pürüzsüz olmayan tabletlerden iki tane alın (aspirin gibi.) Tekine kırmak istediğiniz yere çok sert ufacık bi delikten üfleyin 3-4 saniye. Öbürüne üflemeyin. İkisini de ikiye kırmayı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Tek parça yut olm ne uğraştın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 unisom içiyorum uyumak için ama zaafım var o ilaca, çeyrek alıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 okuyup mu üflüyoruz nedir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 SeaGle said: Tek parça yut olm ne uğraştın ha Aynen, diğer gün içmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Çeyrek ne olm, hapı biraz yala daha iyi. Çeyrek hap mı içilir. Bu arada bu taktik işliyosa çok iyi ha. Kaç tane hap berbat ettim kırıcam diye, tuz buz ediyorum ben. ÇOK GÜÇLÜYÜM DAYANMIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bıçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 nicer dicer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 unisom tam alsam ben ertesi gün yürüyemem herhalde uykudan, yarımı bile uyutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Xyzal al, alerji hapı gerçi ama acayip uyku getiriyor. Ertesi gün de yamultmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 mg mg satılıyor zaten kırmayağın verisyonunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 SeaGle said: Xyzal al, alerji hapı gerçi ama acayip uyku getiriyor. Ertesi gün de yamultmuyor. alerji ilaçlarının ortak özelliği uyku getirip iştah açması mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Rakı iç, güzel uyutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 barnacle said: SeaGle said: Xyzal al, alerji hapı gerçi ama acayip uyku getiriyor. Ertesi gün de yamultmuyor. alerji ilaçlarının ortak özelliği uyku getirip iştah açması mı ya? unisom da alerji ilacı olarak satılıp, uyku ilacı diye pazarlanmaya başlananlardan yalnız. iyi ama alerji ilaçlarının iyi oluyordur testingi falam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 alkol önce uyutup sonra gece uyandırıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Antihistaminiklerin neredeyse hepsi uykuyu tetikliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 BARCELONA MAÇI İZLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 plasebo detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 o olayı hapta değil en iyi küp şekerde anlarsınız.. hey gidi hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ufacık delikten üfleme kısmını anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben hicbi kismini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 said: Öbürüne üflemeyin. Öbürünün işlevi ne orada, ben onu anlayamadım.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 haplari attiktan sonra yazmis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ya zaman sürekli kaçıyormuş gibi geliyor boş olduğum her saniyede birşey yapmak istiyorum yani rahat batıyor mesela salonda oturup televizyon izliyemem ben sırf sıkıldığım için alırım elime bişi yaparım zeplin yaparım zeplin hand post yaparım sora giderim bisiklete biner malzeme alırım birşey bulamazsam bilgisayardan bişiler yaparım zamanı değerlendirme huyum var hele saat 1-5 arasıysa kesinlikle gürültü çıkartmam lazım çünkü sadece o saatlerde cihaz çalıştırabiliyorum adam gibi diğer saatlerde yasak şimdide uyuyamıyorum birşey yapmam gerek ama yapacak birşey yok bilgisayar oynuyorum bende babam gelse dövecek UYUSANA diye ya ben uyumak istiyorumsad smiley uyuyamıyorum anlatamıyorum uyuyamıyorum ya u yu ya mı yo rum kafayı koyunca çat diye sızamıyorum ben kabız birine sıç demek gibi bişi elinde (dötünde) diilki sıcamıyo işte bende uyuyamıyorum aynı şekilde git yatakta yat diyo sıkılıyorum diyorum anlamıyor çünkü bişi yapmam gerek yani boş duramam ödevlerine çalışsana bukadar sıkılıyorsun diyince inanılmaz sinirleniyorum ya ödev yapmayı sevmiyorum bir işime yarasa adam gibi yapıcam ama sadece saçma sapan bidaha hayatımızda kullanmıcağım şeyleri saçma sapan bir sınav için çalışmayı anca zorla yaptırırlar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar