borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 P8Z68-V LX INTEL Z68 SOCKET 1155 DDR3 2200MHZ(ASUS) 912 PLUS GX 80 PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA(COOLER MASTER) 8GB(2X4GgB ) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUALKIT RAM(GSKILL) DRW-24B5ST 24X +DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI(ASUS) 3.5" 1TB CAVIAR BLACK SATA 3.0 64MB CACHE 7200 RPM HDD(WD) CORE i5 3570 SOKET 1155 3.4 GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCİ (INTEL) MEGAFLOW 200MM MAVI LED SESSİZ FAN (COOLER MASTER) daha öncede ilan verdim burda işsasız işsazsızlar eğlendi baya aynı geyikler dönmesin rica ediyorum mezarcılar ve malbuşcular bi uzak dursun... ekran kartımı sattım bir arkadaşa referans gerekirse yardımcı olur galiba yakından inceledi pcyi çünkü... 950 istiyorum parçaların kutuları faturalar hepsi sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 650 veririm o da mavi isiklarin hatrina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 40 yapar... mezarcılık yapma şöle öteye git hadi mavi ışıklar hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 camel soft 2 paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 :) komikli çocuk komşuların filan hep çok seviyodur seni kesin recep ivedik taklidi filanda yapıosundur sen amanında amanın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bu kadar itici bir üslupla neyi satmayı planlıyorsun abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi p.venk değilim hatun satmıyorumya niye neyine yağ yapıcam sakin olcam yazdım işte rica ettim geyik dönmesin şu topicte diye ama veledi zina dolu internet alemi alacak adam alır almayacak adam laklak yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 borçbatağı hmm.. iyi olmuş senin gibi bir tipe borçlar falan ya müstahak yani. gogo 3 paket camel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 baba tarafın troll anne tarafın goblin galiba arkadaşım ne halden anlamaz adamlarsınız(çocuklar demek daha yerinde gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ahahah ana bacı yaptı ya bebe ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 kardeş ana bacı mevzu değil sorunun genlerinde olduğunu söylemek istedim... bi defol lütfen ya olmazmı? hayır yani kafan geyik yapmaya musait bi kafada değil komik olsan gülelimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ekran kartı kaça gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ogün çok sıkıştım 800 e anlastık sonra yançizdi arkadaş verdim gitti 750ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 peh bedavaya gitmiş resmen. o fiyata referans yok. 800-850'ye satılırdı. benimde takasla upgrade yapmam gerekiyor kart yoksa alabilirdim. neyse hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 eyw dostum dediğin gibi çok ucuza gitti ama naparsın işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Fiyat çok abartılı değil gayet alınabilir rakam söylenmiş. Belki pazarlık ile 50tl daha düşülebilir ama çokta gerek yok. İyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 DareJedi said: Fiyat çok abartılı değil gayet alınabilir rakam söylenmiş. Belki pazarlık ile 50tl daha düşülebilir ama çokta gerek yok. İyi satışlar. eyw dostum çok saol gelip taşşak yapmayan o kadar azki teşekkür etme gereği duyuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ayri satmayi dusunursen islemci anakart ve ram fiyatini verir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 topluca satıcam dostum ayrı satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 adam yan çizince, buraya 800e desen satılırdı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sendeki de iyi niyet, daha önce geyiğin damarına vurulmuş satış yerinde, sen kalk bir daha başlık aç.. Allah kolaylık versin de, troll mekanında satış yapmak yürek işi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 arcane said: adam yan çizince, buraya 800e desen satılırdı bence ölede dostum uğraşıcak kafam halim yoktu durum beterdi aman dedim 50 100 :) ekran kartını almaya gelen arkadasın 320i ye binmesi "ula bi zenginler hep böle zengin oluyor" klişesini hatırlattı :) ama anlaştık sevdim adamı verdim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 yekeyeke said: Sendeki de iyi niyet, daha önce geyiğin damarına vurulmuş satış yerinde, sen kalk bir daha başlık aç.. Allah kolaylık versin de, troll mekanında satış yapmak yürek işi :). aptal insan çok dostum heryerde önüne geçemiyoruz burdada var nabıcaz he hu dicez yol vercez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Fiyat iyi. Yalnız troll koruması olsun diye Flam Sanct, Uus Sanct atmasın abi kullanıcılar. Bırak trollünü yapan yapsın, kendini korumaya kalktıkça alıcı olan adamı da ürkütürsün böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bi el atsanızda satıversek şunu yokmu tanıdığı filan pc toplamaya uğraşan :) dediğin gibi troll e magic reflect protection filan işlemio adamları reskillede baglasan gelir trollügünü yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar