Samet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Yaw arkadaşlar benim şöle bi sorunum var..Bi sürü yerden onlarca accountum var ve bir insan olarak bunların hepsini aklımda tutmam imkansız..Bunu fazla ram yemeden yapan ve fazla büyük olmayan bi program var mı?Gir notepad'e yaz demeyin lütfen...[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 banada lazim :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hmm demeyin demişsinde ben demeden duramıyıcam :) neden notpade yazmıyosun ki?[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Samet, 06 Şubat 2003 21:00 tarihinde demiş ki: Yaw arkadaşlar benim şöle bi sorunum var..Bi sürü yerden onlarca accountum var ve bir insan olarak bunların hepsini aklımda tutmam imkansız..Bunu fazla ram yemeden yapan ve fazla büyük olmayan bi program var mı?Gir notepad'e yaz demeyin lütfen...[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Programın tam olarak ne yapmasını istiyorsun ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Nezaman bir sifre girmen gerekse ve hatırlayamasan , programın acilip sana hatırlayamadıgın sifre "notepad" di falan demesini istiyor anladıgım kadarıyla :)[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 windows kullaniosan, zaten win de var oyle bi ozellik, sifreyi hatirlamasini isteyip istemediini soruyo sana, ve sanirim .pwd gibi biyere kaydediyo.. daha sonra username ini yazinca pass otomatik cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 RogueNoir iyi saol da bunu zaten biliom.Mesela yahooya girdin tamam iyi hoş şifre sormadan açıldı..İyi de ya peki benim yahooda bikaç tane acoountum varsa..Sanırım senin bahsettiğin özellik bi sitedeki 1 account için geçerli..Yaw basit bi program sadece bişi yazdığım zaman ona girdiğim bilgileri gösterecek bana yawss bu kadar..[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Gator vardı bir aralar o işini görebilir belki. O tarz bir şeylere yarıyordu ama bir sayfada birkaç acc destekliyor muydu hatırlamıyorum. Pekiiii hiç Notepad kullanmayı denedin mi?? :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kendiliğinden açıldı dediğin yahoonun özelliği. accountu değil de, boşlukları hatırlıyor windows.. mesela yahoo da 3-5 accountun + herbirinin şifresi ayrı ayrı ezberletebilirsin. (tabii yahoo da olmuyor da, hotmailde kesin olur) ya da forumlara üye olurken, icqnü, telefonunu, sen istediğin zaman, otomatik girer. yani, boşluğa tıklarsın, icq numaranı seçersin. o boşluka otomatik sekilde icq numaranı yazar. ne demek istediğimi anladın mı? hotmailde, account adını seç. seçtiğinde aşşada şifren girilmiş vaziyette olur.[hline]So many jobs, so little time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 gator kullanıyodum ben de bi aralar da spyware salıyodu o sanırım [Edit: Notepad'i tavsiye ederim :) ][hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir.. [Bu mesaj Kenderleme tarafından 07 Şubat 2003 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Niye notepad kullanmıyosun ben ona kıl oldum :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 İyi pekela notepad kullandımı varsayalım ben bu pcyi ablamla beraber kullanıyom o açtı her bişeyimi biliyor nereye üye olduumu vs. herşeyi anlayın işte..Notepad'e nasıl şifre koycam madem.Demek istediğimi anlıyor musunuz?Tek bi şifreyi aklımda tutarak diğer hepsine ulaşabilmek diyeiliriz buna..Neyse yardımlarınız için yine de saolun..[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bak mesela nin içine a isimli notepad dosyası aç. Sonra özelliklerinden gizli yap ve gizli dosyaları göstermeme özelliğini aç. Gerektiğinde başlat/çalıştıra c:a.txt yaz açılıyo :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Gator geçrçekten iyi. Bütün bir formu bile doldurabiliyor.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Aslında herşey için tek bir şifre en iyisi.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 birini bulurlarsa zincirleme gider ama :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 10 - 20 arası şifre var yarısı ezberimdedir, ezberimde olmayanlar benim yazılı olarak kaydettiğim ajandadadır, ajandayı benim dışında açan olmaz, ayrıca zamanında bir yazıcı çıkışı alıp saklamıştım en sağlamı kalem kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 doğru en iyisi kağıt kalem kullanmak bende de ufak bi ajanda war hiçbişeyi bilg.a not almıorum o yüzden[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Arkadaşlar saolun uzun zamandan beri bakamamışım forumlara pardon..En mantıklısı zip meselesi geldi bana hemen yapacam..[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 al kağıdı yaz hepsini koy bilgisayar masasının üstüne[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar