Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarı Gömlekli Adama Dikkat!

nordlydian

Öne çıkan mesajlar

di said:

Kadin tacize ugruyor, farkediyor, ters ters bakip devam ediyor. Ulan Turkiye'desin, bassana yaygarayi, agzini burnunu kirsin sagda solda ANAMIZ BACIMIZ VAR BURDA kafasinda olanlar, super delikanli gecinenler. Adamlarin ise yarayacagi yegane nokta o.

ahahahahah sen hangi türkiyede yaşıyorsun, yaftalanma korkusundan kaç kadın gıkını çıkarabilir? o kadınların hepsi farkında durumun ama belki bunu her gün yaşıyorlar, çekmeleri gereken cefanın bir parçası olarak kabullenmişler toplumdaki 2. sınıf rolleri gereği

bir kaç gün önce taksimde 6 kişi gündüz insanların gelip geçtiği bir yolda bir kadına tecavüze kalkıştı, kadın bas bas bağırıyor kimse müdahale etmiyor, sonra müdahale etmeye kalkışan bir kadın dövülüyor ve başta tecavüz edilmeye çalışılan kadın 6 kişi tarafından kaçırılıyor

http://www.odatv.com/n.php?n=taksimin-ortasinda-6-kisi-bir-kadina-tecavuze-kalkisti-2003131200

ben şahsen bu ülkede tacize/tecavüze uğramadığından emin olunabilecek tek kadın bulunduğunu sanmıyorum, tecavüze uğradıktan sonra çırılçıplak yola falan atılmadıysa ya da olay bu gibi bir şekilde ortaya çıkmadıysa %99,9u saklıyordur
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen bu olayların polis/devlet eliyle yaptırıldığını dahi düşünüyorum mısırdaki eylemlerdeki toplu tecavüz olayları gibi, belki taksim 1 mayıslarına 8 martlara da böyle çete/toplu tecavüz baskınları göreceğiz gelecekte, ufak ufak nabız yokluyorlar işte, bu saldırı ve tacizler normalleştirildikten sonra sıra polis ve çetelerin eylemlere ve belki yolda kendi halinde gezen kadınlara saldırısı tecavüzü ve kadının "ne işin vardı, zaten orspuydu" ile suçlanmasıyla devam edecek

belki bir gün polis aracınızı durdurup eşinize kızınıza falan da tecavüz eder, sonra bir kulp bulur belli mi olur, sonra hayaldi gerçek oldu deriz
Sosyal ağlarda paylaş

kolektifinsan said:

ben şahsen bu olayların polis/devlet eliyle yaptırıldığını dahi düşünüyorum mısırdaki eylemlerdeki toplu tecavüz olayları gibi, belki taksim 1 mayıslarına 8 martlara da böyle çete/toplu tecavüz baskınları göreceğiz gelecekte, ufak ufak nabız yokluyorlar işte

ya sen nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun. böyle her şeyi komploya bağlayan futbol fanatiklerini geçmişsin artık.
Sosyal ağlarda paylaş

13 yaşında kıza tecavüz eden adamlar terfi alıyor, karakolda dayak yediği görüntülerle ispatlanan kadın döven polislerden fazla ceza alıyor, tecavüzcüler devlet eliyle salınıyor, 2. 3. 4. kere tecavüz ediliyor gene tutuklanmıyor, deliller karartılıyor, şikayetçi olan kadınlar medya eliyle fahişe ilan ediliyor. nasıl bir yorum bekliyorsunuz ki? tecavüze teşvik eden tecavüzü bizzat niye planlamasın?

5 çocuk doğuran, ucuz işçi cennetinin beşinci sınıf insan konumundaki bol çarşaflı kadın profili böyle böyle yaratılacak işte devlet eliyle
Sosyal ağlarda paylaş

kolektifinsan said:

13 yaşında kıza tecavüz eden adamlar terfi alıyor, karakolda dayak yediği görüntülerle ispatlanan kadın döven polislerden fazla ceza alıyor, tecavüzcüler devlet eliyle salınıyor, 2. 3. 4. kere tecavüz ediliyor gene tutuklanmıyor, deliller karartılıyor, şikayetçi olan kadınlar medya eliyle fahişe ilan ediliyor. nasıl bir yorum bekliyorsunuz ki? tecavüze teşvik eden tecavüzü bizzat niye planlamasın?

5 çocuk doğuran, ucuz işçi cennetinin beşinci sınıf insan konumundaki bol çarşaflı kadın profili böyle böyle yaratılacak işte devlet eliyle

malın birinin markette kadınlara sürttürmesine devlet eliyle yapılıyor olabilir demekle, şu ilk paragrafta anlattıkların bambaşka şeyler, zerre alakaları yok. ama haklı olduğun taraf o saydıklarının hemen hepsinin bu ülkede gerçekten de yaşanmış olması.

ayrıca şu forumdan çipetpeti falan saymazsak kadınlara uygulanan şiddeti ve alçak görmeyi normal karşılayacak adam çıkmaz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

@Seagle
ben katiyen "anlamıyorsunuz" demiyorum, sadece bir kendini kandırma ve vicdanını rahatlatma uğraşı var ortada, ondan böyle ard arda tepki mesajları geliyor umursamayıp geçme eylemi yerine

olayların nereye gittiği çok net ortada, kimsenin göremediğini zannetmiyorum

@Aluriel
bak mesela bu da bir inkar ve kendini rahatlatma yöntemi, olmayan bir argümanı uydurup sonra eleştirmek, devlet eliyle yapılıyor derken taksimdeki kaçırma olayı gibi olaylardan değil o marketteki tacizden bahsettiğimi düşünmüş gibi yapıp eleştirmek gerçekten bambaşka bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

"ben zaten karşıyım" da çok enteresan, kadına yönelik köleleştirme ve tecavüz politikaları olduğunu kabul etmiyorsun, hadi diyelim muazzam bir saflıktan kaynaklanan "devlete iyi niyetle yaklaşma" şeklinde bir tavrın var

buyrun böyle olaylarda tavır koyun, 6 kişi kadını kaçırmış 10 gündür açıklama yok medyada bile yok noluyor lan diye bir hesap sorun meydana çıkın?

ha burda da "eylemle olmaz" , "eylemi yapanlar terörist" falan diye sayıklarsınız, insan battığı boku görmek istemeyince ne desen fayda yok, tşşk yiyerek yaşayan adam bakıyorsun aklı sıra tşşk geçiyor ondan sonra sdf
Sosyal ağlarda paylaş

kolektifinsan said:

@Aluriel
bak mesela bu da bir inkar ve kendini rahatlatma yöntemi, olmayan bir argümanı uydurup sonra eleştirmek, devlet eliyle yapılıyor derken taksimdeki kaçırma olayı gibi olaylardan değil o marketteki tacizden bahsettiğimi düşünmüş gibi yapıp eleştirmek gerçekten bambaşka bir şey

kolektifinsan said:

ben şahsen bu olayların polis/devlet eliyle yaptırıldığını dahi düşünüyorum

bunun demedin mi sen o marketteki adam için? kafan güzel heralde
Sosyal ağlarda paylaş

kolektifinsan said:

"ben zaten karşıyım" da çok enteresan, kadına yönelik köleleştirme ve tecavüz politikaları olduğunu kabul etmiyorsun, hadi diyelim muazzam bir saflıktan kaynaklanan "devlete iyi niyetle yaklaşma" şeklinde bir tavrın var

buyrun böyle olaylarda tavır koyun, 6 kişi kadını kaçırmış 10 gündür açıklama yok medyada bile yok noluyor lan diye bir hesap sorun meydana çıkın?

ha burda da "eylemle olmaz" , "eylemi yapanlar terörist" falan diye sayıklarsınız, insan battığı boku görmek istemeyince ne desen fayda yok, tşşk yiyerek yaşayan adam bakıyorsun aklı sıra tşşk geçiyor ondan sonra sdf

bi tarafından uydurma böyle bişeyi ne söyledim ne savundum şu ana kadar. bulabiliyorsan bul şu forumda bu boldla söylediğini destekleyen herhangi bi postumu
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

kolektifinsan said:

bi tarafından uydurma böyle bişeyi ne söyledim ne savundum şu ana kadar. bulabiliyorsan bul şu forumda bu boldla söylediğini destekleyen herhangi bi postumu

kabul ediyorsan bu politikaları söyle arkadaş kim uyguluyor? polisi mahkemeleri orduyu tüm gücü ve erki elinde tutan devletten başka kim uyguluyor? bu politikaları uygulayan devlet ne diye iti köpeği salıp kadın kaçırtmayacak yol ortasından?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...