fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Doğudaki adam yapmaz bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 doğuda sokakta gördüğüne nikahı basıp koleksiyon yapabiliyorsun, ihtiyaç duymuyorlar o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 nesine dikkat tonla var bole zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bi milyoncuda fordinggdsdssgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Yarın bu konuyu kadın programlarının işlediğini düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 di said: Kadin tacize ugruyor, farkediyor, ters ters bakip devam ediyor. Ulan Turkiye'desin, bassana yaygarayi, agzini burnunu kirsin sagda solda ANAMIZ BACIMIZ VAR BURDA kafasinda olanlar, super delikanli gecinenler. Adamlarin ise yarayacagi yegane nokta o. ahahahahah sen hangi türkiyede yaşıyorsun, yaftalanma korkusundan kaç kadın gıkını çıkarabilir? o kadınların hepsi farkında durumun ama belki bunu her gün yaşıyorlar, çekmeleri gereken cefanın bir parçası olarak kabullenmişler toplumdaki 2. sınıf rolleri gereği bir kaç gün önce taksimde 6 kişi gündüz insanların gelip geçtiği bir yolda bir kadına tecavüze kalkıştı, kadın bas bas bağırıyor kimse müdahale etmiyor, sonra müdahale etmeye kalkışan bir kadın dövülüyor ve başta tecavüz edilmeye çalışılan kadın 6 kişi tarafından kaçırılıyor http://www.odatv.com/n.php?n=taksimin-ortasinda-6-kisi-bir-kadina-tecavuze-kalkisti-2003131200 ben şahsen bu ülkede tacize/tecavüze uğramadığından emin olunabilecek tek kadın bulunduğunu sanmıyorum, tecavüze uğradıktan sonra çırılçıplak yola falan atılmadıysa ya da olay bu gibi bir şekilde ortaya çıkmadıysa %99,9u saklıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ben şahsen bu olayların polis/devlet eliyle yaptırıldığını dahi düşünüyorum mısırdaki eylemlerdeki toplu tecavüz olayları gibi, belki taksim 1 mayıslarına 8 martlara da böyle çete/toplu tecavüz baskınları göreceğiz gelecekte, ufak ufak nabız yokluyorlar işte, bu saldırı ve tacizler normalleştirildikten sonra sıra polis ve çetelerin eylemlere ve belki yolda kendi halinde gezen kadınlara saldırısı tecavüzü ve kadının "ne işin vardı, zaten orspuydu" ile suçlanmasıyla devam edecek belki bir gün polis aracınızı durdurup eşinize kızınıza falan da tecavüz eder, sonra bir kulp bulur belli mi olur, sonra hayaldi gerçek oldu deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Llama said: barnacle said: izmirde kadınlar fordluyor doğru ezmelere bak kendini yüceltmek "kadınlar beni öyle beğeniyor ki taciz bile ediyor" mesajı vermek için bütün bir şehrin kadınlarına küfrediyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kolektifinsan said: ben şahsen bu olayların polis/devlet eliyle yaptırıldığını dahi düşünüyorum mısırdaki eylemlerdeki toplu tecavüz olayları gibi lcd kafası falan değil ya bu bambaşka bişey. ne içiyorsan aynından ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Selülozik tinerden başkası yapmaz o kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Abi nasil les bi tip bu ya. Mesajimi alintiladi diye bile rahatsiz oldum. Haklisin dese yan cizip yok lan haksizim dicem, o derece itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kolektifinsan said: ben şahsen bu olayların polis/devlet eliyle yaptırıldığını dahi düşünüyorum mısırdaki eylemlerdeki toplu tecavüz olayları gibi, belki taksim 1 mayıslarına 8 martlara da böyle çete/toplu tecavüz baskınları göreceğiz gelecekte, ufak ufak nabız yokluyorlar işte ya sen nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun. böyle her şeyi komploya bağlayan futbol fanatiklerini geçmişsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 13 yaşında kıza tecavüz eden adamlar terfi alıyor, karakolda dayak yediği görüntülerle ispatlanan kadın döven polislerden fazla ceza alıyor, tecavüzcüler devlet eliyle salınıyor, 2. 3. 4. kere tecavüz ediliyor gene tutuklanmıyor, deliller karartılıyor, şikayetçi olan kadınlar medya eliyle fahişe ilan ediliyor. nasıl bir yorum bekliyorsunuz ki? tecavüze teşvik eden tecavüzü bizzat niye planlamasın? 5 çocuk doğuran, ucuz işçi cennetinin beşinci sınıf insan konumundaki bol çarşaflı kadın profili böyle böyle yaratılacak işte devlet eliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 aman ya laf anlatarak bilinç oluşmuyor zaten, kendinizi kandırmaya uğraşın durun, birbirinize yağ çekip beni gömün hadi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yanlışlıkla cesar alışverişe gelse ona bile gider çekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bide klasik tripler ha, tepki alınca "siz bizi anlayamazsınız qq". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kolektifinsan said: 13 yaşında kıza tecavüz eden adamlar terfi alıyor, karakolda dayak yediği görüntülerle ispatlanan kadın döven polislerden fazla ceza alıyor, tecavüzcüler devlet eliyle salınıyor, 2. 3. 4. kere tecavüz ediliyor gene tutuklanmıyor, deliller karartılıyor, şikayetçi olan kadınlar medya eliyle fahişe ilan ediliyor. nasıl bir yorum bekliyorsunuz ki? tecavüze teşvik eden tecavüzü bizzat niye planlamasın? 5 çocuk doğuran, ucuz işçi cennetinin beşinci sınıf insan konumundaki bol çarşaflı kadın profili böyle böyle yaratılacak işte devlet eliyle malın birinin markette kadınlara sürttürmesine devlet eliyle yapılıyor olabilir demekle, şu ilk paragrafta anlattıkların bambaşka şeyler, zerre alakaları yok. ama haklı olduğun taraf o saydıklarının hemen hepsinin bu ülkede gerçekten de yaşanmış olması. ayrıca şu forumdan çipetpeti falan saymazsak kadınlara uygulanan şiddeti ve alçak görmeyi normal karşılayacak adam çıkmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 @Seagle ben katiyen "anlamıyorsunuz" demiyorum, sadece bir kendini kandırma ve vicdanını rahatlatma uğraşı var ortada, ondan böyle ard arda tepki mesajları geliyor umursamayıp geçme eylemi yerine olayların nereye gittiği çok net ortada, kimsenin göremediğini zannetmiyorum @Aluriel bak mesela bu da bir inkar ve kendini rahatlatma yöntemi, olmayan bir argümanı uydurup sonra eleştirmek, devlet eliyle yapılıyor derken taksimdeki kaçırma olayı gibi olaylardan değil o marketteki tacizden bahsettiğimi düşünmüş gibi yapıp eleştirmek gerçekten bambaşka bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 "ben zaten karşıyım" da çok enteresan, kadına yönelik köleleştirme ve tecavüz politikaları olduğunu kabul etmiyorsun, hadi diyelim muazzam bir saflıktan kaynaklanan "devlete iyi niyetle yaklaşma" şeklinde bir tavrın var buyrun böyle olaylarda tavır koyun, 6 kişi kadını kaçırmış 10 gündür açıklama yok medyada bile yok noluyor lan diye bir hesap sorun meydana çıkın? ha burda da "eylemle olmaz" , "eylemi yapanlar terörist" falan diye sayıklarsınız, insan battığı boku görmek istemeyince ne desen fayda yok, tşşk yiyerek yaşayan adam bakıyorsun aklı sıra tşşk geçiyor ondan sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kolektifinsan said: @Aluriel bak mesela bu da bir inkar ve kendini rahatlatma yöntemi, olmayan bir argümanı uydurup sonra eleştirmek, devlet eliyle yapılıyor derken taksimdeki kaçırma olayı gibi olaylardan değil o marketteki tacizden bahsettiğimi düşünmüş gibi yapıp eleştirmek gerçekten bambaşka bir şey kolektifinsan said: ben şahsen bu olayların polis/devlet eliyle yaptırıldığını dahi düşünüyorum bunun demedin mi sen o marketteki adam için? kafan güzel heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kolektifinsan said: "ben zaten karşıyım" da çok enteresan, kadına yönelik köleleştirme ve tecavüz politikaları olduğunu kabul etmiyorsun, hadi diyelim muazzam bir saflıktan kaynaklanan "devlete iyi niyetle yaklaşma" şeklinde bir tavrın var buyrun böyle olaylarda tavır koyun, 6 kişi kadını kaçırmış 10 gündür açıklama yok medyada bile yok noluyor lan diye bir hesap sorun meydana çıkın? ha burda da "eylemle olmaz" , "eylemi yapanlar terörist" falan diye sayıklarsınız, insan battığı boku görmek istemeyince ne desen fayda yok, tşşk yiyerek yaşayan adam bakıyorsun aklı sıra tşşk geçiyor ondan sonra sdf bi tarafından uydurma böyle bişeyi ne söyledim ne savundum şu ana kadar. bulabiliyorsan bul şu forumda bu boldla söylediğini destekleyen herhangi bi postumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Haksızsın aluriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Aluriel said: kolektifinsan said: "ben zaten karşıyım" da çok enteresan, kadına yönelik köleleştirme ve tecavüz politikaları olduğunu kabul etmiyorsun, hadi diyelim muazzam bir saflıktan kaynaklanan "devlete iyi niyetle yaklaşma" şeklinde bir tavrın var buyrun böyle olaylarda tavır koyun, 6 kişi kadını kaçırmış 10 gündür açıklama yok medyada bile yok noluyor lan diye bir hesap sorun meydana çıkın? ha burda da "eylemle olmaz" , "eylemi yapanlar terörist" falan diye sayıklarsınız, insan battığı boku görmek istemeyince ne desen fayda yok, tşşk yiyerek yaşayan adam bakıyorsun aklı sıra tşşk geçiyor ondan sonra sdf bi tarafından uydurma böyle bişeyi ne söyledim ne savundum şu ana kadar. bulabiliyorsan bul şu forumda bu boldla söylediğini destekleyen herhangi bi postumu kabul ediyorsan bu politikaları söyle arkadaş kim uyguluyor? polisi mahkemeleri orduyu tüm gücü ve erki elinde tutan devletten başka kim uyguluyor? bu politikaları uygulayan devlet ne diye iti köpeği salıp kadın kaçırtmayacak yol ortasından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 tamam diyelim taksim'deki olay için dedin. ülkede kadına şiddet neredeyse kurumsallaşmış, toplumun her kesiminde var. çok acayip sapıklıklar var evet. ama bunları devlet 1 mayıs'ta işçileri susturmak için destekliyor toplumu hazırlıyor falan demek acayip bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 eee amaç ne? devlet ruh hastası sapık bir varlık ondan mı uyguluyor bu politikaları? amaç para, amaç halkı ezmek kanını emmek ve bir yandan bütün muhalefeti, en başta sokak muhalefetini her yöntemle ezmek değilse ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar