D44HX Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Beyler steam hesabında bi miktar para var ancak fm 2013 çıktığında çok hata olduğunu duyunca almaktan vazgeçtim ancak şimdi durum nasıl ? hala ekşiye felan bakıyorum oyunun yapımcısının annesine küfür ediyorlar yani kime sorsam atarlı , almak mantıklı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 oyunu arada oynuyorum ama aldığıma çok mutlu muyum dersen bilemedim derim. 2001 oynardım bu çok farklı geldi bana maçlar hafif dengesiz gibi daha fazla detay var tabi ondandır ama alışamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Senelerdir ilk defa bu sene ekrana kitlemedi beni... Bir oyun o da max 2 sezon oynadım,bıraktım o kadar. Bu kafa ile giderlerse bir kaç seneye patlar oyun. 0 yenilik + her release tekrar eden bug'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Sprin Sale yakindir steamde, %75 indirim ile hani neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 yıllardır çıkan en boktan FM bu, para vermeye kesinlikle değmez. Ben ön şipariş ile almıştım birde nasıl pişmanım anlatamam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 a l m a m a l ı s ı n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 almalımısın yoksa almamalımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ben cok sevdim valla. 2010 oynamistim en son, 11 ve 12 oynamadim 2013 cok hosuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar