SroTurkey Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Karakter Irk: Europe / Chinse Level Cap: 110 Weapon/Gear Cap :11th Degree Total Mastery Cap : 330 Exp/SP rate's :60x Gold Rate :10x Drop Rate : 10x Sox Rate :8x Alchemy Rate : 2x [İ-sro System ] Resmi Wepsitemiz : [ www.sroturkey.com ] Resmi FaceBook Sayfamız : [ www.facebook.com/SroTurkeyOnline ] Nedenmi SroTurkey diyoruz ?? -Oyunumuz Tamamiyle Emek serveri olup Her kısımdan oyuncularımızla seviyeli , düzeyli bir oyun sunuyoruz -Her hafta sürekli yenilikler içerisindeyiz , siz oyuncularımıza EN iyi ve EN güzel oyunu sunmak için Profesyonel editörlerimiz ile sabah akşam demeden çalışıyoruz. -Oyunumuzda yaklaşık 8-9 senelik ve daha üzeri Silkroad Oynayıcısı Ayrıca [ GNGWC ] Sertifikalı [GM]'lerimiz bulunmaktadır. -Hergün açılmakta olan private serverlere boşuna emek vermeyin , ya item satışı ya da [GM] yardımı yapılan server değil Tamamiyle emek serveri diyoruz. -[GM] lerimiz ve editörlerimiz ile kendimize hep şu soruyu soruyoruz ; Acaba ne yapsak DAHA FARKLI ve DAHA EĞLENCELİ kılabilirzi oyunu ? - Oyunumuzda item satışı kesinlikle yoktur , ''benim param var ben uğraşamam'' yok herkez emeği ile yapıcak, - Amacımız 7 den 77 ye' herkezin eğlenebileceği bir oyun sunmak, - Sizde nerede o eski silkroad heycanı diyorsanız, eski silkroad heycanını istiyorsanız - Biz [GM]'lerimiz ve Editörlerimiz ile Haftanın belirli günlerine ayrılmış olan eventlerimize katılın . - Diğer private server'lerdeki gibi kendini beğenmiş bir GM kadromuz bulunmamaktadır , - [GM]'lerimiz gün içerisinde oyuna girip isteklerinizi ve şikayetlerinizi değerlendiriyoruz. - Diğer private server'leden sıkıldıysan , emeğinin boşa gitmesini istemiyorsan .
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 admin olcaksak geliriz applevodkayla yadabi akraba indirimi yapın beraber gelirsek
Ren Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 başlamak isteyip nick bulamıyorsanız By_EmPeRoR By_EleqanCe By_Casanova MinorMancine ShowMancine HortlocK M4G3 M4G1 DeLLy Winston POWER P4RL4M3NT HehEhEh DEViL HossiK _NoboysFercK_ By_DeLLy TiryakiBo0yS :ArchangeLs: BladerSoul BlackSoul FaTaL_BLaDe FeLaNKoR TeRRibLe_Sh0T JuDGeMaN FiNaL_DeSTiNy CoMBoCoRe NooB_SLaYeR GoDs_BLaDe CoMe_To_PvP RuN_Or_Die o_OwN LasT_aTTaCk GaLLaS TurkStyLe T_ShirT Klavuz CEZA SuC_VE_CEZA OnaKomaBanaKo FuCKeR_FuCaRa Slience MrsBackBjkenver METALLICK PM4SD Y4P1SK4N S3K3RS3Y PRISIONBREAK PRoCYoN MarS VeNuS InstantDeath Flamecudy Flamebady Hellboy JENEİKE(BENİM ÇAR) Wizgirl Toilet SeCaNMeVaR BLaCK_TRouBLe (Kara Bela) Thorny_Boy (Belalı_Çocuk) daiSy_GiRL SuperNaturaL VurmaAbi Nah_YaTar DreamBrother PiYaNisT Core2Power Core2Quad EarthBarier RedDewil LucyBoy Nuker_Girl ASYA_TURK Asterius IronThunder Baum DeepBlue Turk_Style UCaN_DePiK Mac_ KroTonaL chLoe bLoxoRZ Migration ChoLT GoLdwyN Full_B0T _YaLWaRRiOR_ CaNaVaReX LiNGKıRıK HeLLScreaM xeLans _Turk_ _HöLLeWache_ [ aLmancada cehennem zebanisi mi öle bişidi heralde ] _DiscoBoy_ HouLLiSHallama bir nick BlueSky_:Mavi gökyüzü MaXWeLL benim ilk wizardım MaNGa_ NayL10 NumLock NervouS_ DarKSpy DeadSpace DeadMachine TeSTeRe 4_eweR_ CrazY_Boy AllStars OneStars PreSeGa FellMyPower ScampSouL ShoW_Me CursedBow _AnGeL_ Left4Dead MasterOfBeer Kill4Force Silencer KingOfEvil DeadlyCross xBow1903 Since19o3 ScreamXBoW Scarymbak Otuz1 1K3D1P1P1M17 TuTS2Y4NCheK
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Emek serveri çok iyi bi kavrammış. Blizzarda bildirdim. PvP PvE RP den sonra WoW da emek serverlarını açıyor.
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ren said: TuTS2Y4NCheK buda olabilir
Öne çıkan mesajlar